Şimdi Ara

Gazi'de Makine Mühendisliği Okuyorum Yardımcı Olabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
5
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar Gazi'de makine mühendisliği okuyorum. Tercih listesine bu bölümü ve üniversiteyi ekleyecek arkadaşlar için yardımcı olmaya hazırım. Sonuçlar umarım istediğiniz gibidir. Elinize emeğinize sağlık.

• 46k sıralamam var türkçe kısmını düşünüyorum ama gazi endüstriyle bu bölüm arasında kaldım.Merak ettiklerim:
    1) Dersler zor mu ?
    2) Okulda sıkıntı yaratan hocalar var mı? (diğer mühendislikler için de biliyorsanız olur)
    3) Gazi makine mezunları nerelerde çalışıyor staj bulmakta zorlanıyor musunuz veya işsiz gezen çok mu ?
    4) Ankaradaki firmalar değer veriyor mu size ?
    5) Türkçe bölüm için hazırlık isteğe mi bağlı ?
    6) Sosyalleşme imkanları nedir ?

aklıma gelirse daha sorarım teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamaklıyız GARDAŞŞ

46k sıralamam var türkçe kısmını düşünüyorum ama gazi endüstriyle bu bölüm arasında kaldım.Merak ettiklerim:
    1) Dersler zor mu ?
    2) Okulda sıkıntı yaratan hocalar var mı? (diğer mühendislikler için de biliyorsanız olur)
    3) Gazi makine mezunları nerelerde çalışıyor staj bulmakta zorlanıyor musunuz veya işsiz gezen çok mu ?
    4) Ankaradaki firmalar değer veriyor mu size ?
    5) Türkçe bölüm için hazırlık isteğe mi bağlı ?
    6) Sosyalleşme imkanları nedir ?

aklıma gelirse daha sorarım teşekkürler.
    Dersler kolay değil ama birinci sınıfta çok rahat ortalama kasabilirsiniz.
    Okulta sıkıntı çıkaran hoca bir elin parmaklarını geçmez.
    Gazi makine mezunları havalsan aselsan taı gibi yerlerde staj yapıp çalışabiliyor. (ortalamanız yüksekse)
    Elbette bu tarz yerlerde çalıştıktan sonra mezun olunca maaşınızda yüksek oluyor.
    Bölüm %100 türkçe değil. En az %30 ingilizce bu diğer senelerde gittikçe artıyor. Eğer ingilizce bilginiz yeterli değilse hazırlık okumak zorundasınız.
    Sosyalleşmek isterseniz dilediğiniz kadar sosyallaşebilirsiniz. Topluluklar vs oldukça iyi.

• up
  • Hacettepe okuyandan ne tür bir eksisi olur burada okuyanın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hvl00 kullanıcısına yanıt
    pek bir eksisinin olacağını düşünmüyorum hacettepe'nin sadece kampüsü daha büyük. sosyal ortam biraz daha fazla
  • barıscaa kullanıcısına yanıt
    Anladım peki proje yapma imkanı nasıl. Yani benim bir projem varsa bunu okul imkanlarıyla hayata gecirebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ee si nasıl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • %100 ingilizce ve %30 ingilizce arasında çok fark var mı hocam ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.