Şimdi Ara

Gazetelerin DVD Kampanyaları (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.187
Cevap
7
Favori
316.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maç sayısı ve kara kedi ak kediyi alabildim

7 tane orjinal DVDim oldu
  • Bende bugun dokuzuncu kapı ve tanrıdan gelen dvdlerini aldırttım anlama özürlü yiğenime neyseki bu sefer doğru filmleri almış :d umarım haftaya kampanya devam eder
  • Tanrıdan Gelen hariç diğerlerini alabildim.Fakat ilginç birşey yaşadım bugün gazetecileri dolaşırken.Dükkanın birine girdim"Hürriyet Gazetesinin verdiği filmler varmı" diye sordum.Evet dedi getirdi 7-8 tane.Bu haftaki verilenlerden sadece Maç Sayısı vardı neyse,eski olanlar bende olmadığından 6 tanesini seçtim.Yanlışlıkla tanesini 1,5tl den hesaplamışım acelemde vardı 9tl yi verdim.Tam arabaya binerken farkettim.Gidip parayı fazla vermişim geri alabilirmiyim dedim.Adamda hesapta yanlışlık yok filmlerin tanesi 1,5tl zaten dedi.Film+gazete 2tl, ben gazeteyi almıyorum 75krş düş tanesi 1,25tl ye geliyor dedim.Neymişde filmleri haftaiçi geliyormuş gazete fiyatıda 50krş olduğundan tanesi 1,5tl ye geliyormuş.Adama anlatmaya çalıştım gazetenin üzerinde bugün verilecek yazıyor vs yok ille 1,5tl alacakmış. Adam geri kafalı olmalı ki açık açık anlatmama rağmen hala kendi doğrusunda ilerliyor. Paramı geri alıp çıktım dükkandan.Ne insanlar varmış şaşırdım.
  • 1,5 tl için yani 9 tl değilde 7,5 tl olcaktı size göre demi? 6 orjinal filmden caymışsınız helal valla nediyim onları mağzadan almaya kalksanız en az 4 tl yani size 24 tl ye gelcekti hadi gazeteciye göre olsun yine hesap mağzaya göre 15 tl karda olurdunuz

tabi tercih meselesi
  • Dokuzuncu kapı filmi dışında 4 dvd aldım.Dokuzuncu kapı filminin kutusu ezikti, almak istemedim.Sonra aradığım diğer gazete bayiilerinde bulamadım.Bakırköy'de D&R a uğrama imkanım oldu, baktım Dokuzuncu kapı dvd sini 19.90 TL.na satıyorlar.
    Bugün bizim gazeteciyle sadece dvd fiyatına (1.25TL.) satınalma konusunu tekrar konuştum "Dvd leri tek tek satsam her alana gazatede satma imkanım olacak, bu gazetenin promosyonu bu sebeple sadece dvd film satmam mümkün değil." diyor.Aslında gazetecide kendi açısından haklı gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

1,5 tl için yani 9 tl değilde 7,5 tl olcaktı size göre demi? 6 orjinal filmden caymışsınız helal valla nediyim onları mağzadan almaya kalksanız en az 4 tl yani size 24 tl ye gelcekti hadi gazeteciye göre olsun yine hesap mağzaya göre 15 tl karda olurdunuz

tabi tercih meselesi

Yok öyle olmadı.Yazımın başında da belirttiğim gibi Tanrıdan Gelen hariç diğerlerini aldım hemde 2 sokak aşağıdaki bayiden .Zaten orda önemli olan fazla verilmiş 1,5tl değilde adamın olay karşısındaki tavrıydı.Gıcık etti resmen beni.
  • Buraya birtek Match Point geldi aldım ismi dandik filan geldi baştan ama ödül yazısını görünce direk alıverdim yarın inşallah dokuzuncu kapı gelirde onu alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 20 Aralık 2009; 8:52:30 >
  • Umarım ellerinde kalan filmler bittikten sonra yeni filmlere devam ederler
  • Site yenilenmiş eskiler bittikten sonra umarım yenileri vermeye devam ederler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 20 Aralık 2009; 9:07:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

Site yenilenmiş eskiler bittikten sonra umarım yenileri vermeye devam ederler

Site aynı Yani 1-2 haftadır bu şekilde zaten...

Gelecek haftanın filmlerinde bile hala 12-13 Aralık'ın filmleri var (Kalpazanlar ve Next)
  • Yeni filmlerle devamı gelse keşke kampanyanın.Bi de Dizi falan verseler dadından yinmez
  • keske guneykore fılmlerı verseler.kalıtelı fılm yapıyorlar gercekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARLAS TURAN

quote:

Gelecek haftanın filmlerinde bile hala 12-13 Aralık'ın filmleri var (Kalpazanlar ve Next)

Ben ana sayfa olarak demiştim zaten
    Bugün buraya birtek caramel gelmiş onu aldım.Keşke dokuzuncu kapı gelseydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 20 Aralık 2009; 19:19:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vi®tue

Dokuzuncu Kapı,Kara Kedi Ak Kedi ve Maç Sayısını aldım.

Bu arada bu filmlerin jelatinlerini açmak ne kadar zor yahu.

hocam sen nerde oturuyorsun tüm filmleri almışın ya bizim buraya sade bitane geldi
  • Şahsen ben Altınoluktaydım bugün ve 5 filmi birden aldım ettim 11 film İki tane de fazlam var 9. kapı ve maç sayısı ilgilenler pm atsın buralara yakınsanız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BARLAS TURAN

quote:

Ben ana sayfa olarak demiştim zaten
    Bugün buraya birtek caramel gelmiş onu aldım.Keşke dokuzuncu kapı gelseydi

Dokuzuncu Kapı için üzülme cidden çok tırışka film,arşivde olmasa da olur.

Eğer Mar Adentro - İçimdeki Deniz filmini tekrar verirlerse sakın kaçırmayın derim, şu ana kadar verdikleri en iyi film bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vi®tue

Dokuzuncu Kapı,Kara Kedi Ak Kedi ve Maç Sayısını aldım.

Bu arada bu filmlerin jelatinlerini açmak ne kadar zor yahu.

hocam sen nerde oturuyorsun tüm filmleri almışın ya bizim buraya sade bitane geldi

Sizin orada birşeylik var sanırım
  • yarn kızılayda arasam büfelerde bulabilirmiyim kalmışmıdır sızce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNLcLk_1905

yarn kızılayda arasam büfelerde bulabilirmiyim kalmışmıdır sızce?

Kalmış olabilir. Mesela dün bizim büfede geçen haftadan kalan City of God vardı.

Şansını dene derim
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.