Şimdi Ara

Gazetecilere Saldıran Reynmen, Gözaltına Alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son dönemlerde yıldızı iyiden iyiye parlayan ve son şarkısı Ela'yla Türkiye'nin tüm YouTube rekorlarını kıran Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, dün gece magazincilerle tartıştı. İddialara göre magazincilere saldıran Reynmen, yaşanan olayın ardından polisler tarafından gözaltına alındı. Reynmen, alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Son dönemlerin parlayan yıldızlarından bir tanesi olan isimse "Reynmen" ismiyle bilinen Yusuf Aktaş. Geçtiğimiz yıllarda çeşitli sosyal medya platformlarında kısa videolar çekerek ünlenen Reynmen, geçtiğimiz aylarda YouTube üzerinden yayınladığı "Ela" şarkısıyla beklenenin üzerinde bir ilgi gördü ve hatta bazı polemiklere de neden oldu. Son şarkısı Ela şu an itibarıyla 160 milyondan fazla görüntülenen Reynmen, şimdiyse bambaşka bir konuyla karşımıza çıktı.

Reynmen, gece saat 01:00 sularında kendisi ve sevgilisini görüntülemek isteyen magazin muhabirleriyle karşılaştı. Görüntü alınmasını istemediğini ifade eden Reynmen, bir süre sonra magazincilerle tartışmaya başladı. Uzun süren tartışmadan sonra gazeticilere saldırdığı ifade edilen Reynmen, gözaltına alındı. Karakolda ifadesi alınan Reynmen, daha sonra serbest bırakıldı.

Yaşanan anlar kameralara da yansıdı. Show TV muhabirlerinden Akif Yaman'ın "Biraz konuşalım seninle şu ana kadar hiç kamera görüntüleri yok." demesi üzerine Reynmen'in Yaman'ın elinde duran mikrofonu göstererek "Kanka çeksene onu." dediği açıkça görülebiliyor. Yaman'ın durumu izah etmesi üzerineyse Reynmen, akıllı telefonla çekim yapan kameramana yaklaşarak kapatmasını istiyor. Görüntülerin devamındaysa Reynmen'in polis aracında bulunduğu anlar ve sonrasında yaşananlar açıkça görülebiliyor ve Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş'ın rahatlığı dikkatlerden kaçmıyor. Dilerseniz şimdi, Reynmen'le Show TV muhabirleri arasında yaşanan o anların görüntülerine bakalım.

Show TV muhabirlerinin iddialarına göre Reynmen akıllı telefonu kameramanın elinden alarak çekilen görüntüleri silmeye çalışmış ve ardından Akif Yaman'a tokat atmış. Magazincilerin olay yerinden ayrılarak polis merkezine başvurmaları üzerineyse Reynmen, polisler tarafından yakalanarak Sarıyer Polis Merkezi'ne götürüldü. Reynmen, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

İşte olayla ilgili ifade metni

Akif Yaman'ın Reynmen'in tokatından sonraki hali (Headshot yemiş)

Olayla ilgili soruşturma süreci devam ediyor.

Kaynak:
    Webtekno
    https://www.webtekno.com/gazetecilere-saldiran-reynmen-gozaltina-alindi-h75867.html

• REYNMEN NE KADAR DA ALFA BİR ERKEK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl insanları ünlü ediyorsunuz akıl alır gibi değil

• Yusuf Aktaş, yada bilinen adıyla REYNMEN, KÜRT kökenli Türk vlogger, oyuncu ve şarkıcı.
  • Ride Or Die kullanıcısına yanıt
    Kurdi audahdkagwjs

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayran kitlesi - 14 yaş

• Zeki MÜREN'in ve daha sinirden aklımdan çıkan tüm sanat mûsîki camiasının kemiklerinin sızım sızım sızlanmasını sağlayan bir kişinin, yaptığı saygısızlıktan ibarettir.

Gençler sizi anlamıyorum. Bu müzik tarzınızı, ses algınızı anlamıyorum. Ya gelişen teknoloji ve gürültü ile kulak duyularınızı kaybettiniz, ya da gerçekten müzik zevkinden yoksunsunuz.

"Reynmen" Denen 1996 doğumlu hayatında şân eğitimi almamış, almış ise de Türkçe'yi doğru düzgün konuşmayan bir şahsın bu kadar dinlenmesi ve izlenmesini aklım almıyor.

Şahsın yaptığı darp eylemi, hayati tehlike geçirecek şekilde olmadığından "Uzlaşmaya Tabii Soruşturma" kapsamındadır. Dolayısıyla bu dosyada uzlaşmaya gidilecek ve o kameramanlar Reynmen'den para koparmanın yoluna bakacaklardır. "Vesselam"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapılması gereken yapılmış, ülkede adalet olsa polis tebrik etmeye gelirdi zaten.
  • Ben de bu elemanı hiç sevmiyorum da adam sonuna kadar haklı. Bi tane daha vursaydı keşke
  • Yapması gereken buydu.

• yaptığı doğru mudur yanlış mıdır bilmiyorum da bu magazincilere ben de ayar oluyorum saçma sapan sorular soruyorlar ayrılmıyorlar dibinden
  • Şu lavuğu günahım kadar sevmem fakat ellerine sağlık, keşke biraz daha vursaydı, karşı karşıya geldiğimde muhabbet bile açmak istemeyeceğim türde bir adam olmasına rağmen bu konuda sonuna kadar arkasında dururum, zira haklı.

Neden mi? şu muhabir denen soytarıların birilerini sırf ünlüler diye açık açık taciz etmeleri normal mi? adam kız arkadaşıyla dışarı çıkmış geziyor, belli ki ayrıca alkollü, bunlar da gelip ısrarla adamı rahatsız ediyorlar, git diyorsun gitmiyorlar, üstüne senden izin almadan fotoğraflarını çekiyorlar, şimdi aynısı bütün dünyada oluyor diyenler vardır, zaten bütün dünyada bu soytarılıktır ve sevilmez. Dünyaca ünlü rapçi Kanye West'in de paparazzi pataklamışlığı vardır, bu adamın da pisliğin teki olmasına rağmen sonuna kadar haklı bunu yapmakta.

Bir kere olsun bir olay hakkında fikir beyan ederken şahısa karşı hissettiklerinizi bir kenara koyup, aklınızla ve mantığınızla düşünün; sizin rahatsız olmanıza, git demenize rağmen birisi ısrarla fotoğrafınızı çekse, sizi rahat bırakmasa ne yaparsınız? şu magazincilerdeki öz güvene hayranım zaten, sırf ünlü oldukları için kafalarında ne kurmuşlarsa kendilerini bu insanlarla tanışmış sayıp senli benli lafa giriyorlar, gevşekçe ifadelerle ağızdan laf almaya, sevgilisini afişe etmeye çalışıyorlar.

Tekrar söylüyorum; ellerine sağlık Yusuf Aktaş, şöhret sahibi olduğun için büyük ihtimal ceza almayacaksın, keşke 2-3 sıyrıkla atlatmasına izin vermeseydin, şöyle ağlatana, kan içinde bırakana kadar dövseydin ki ibret-i alem olsaydı.

• Moving On kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi şiddeti öven, onaylayan bir insanın acilen toplumdan soyutlanması gerektiğini düşünüyorum. Çok tehlikeli bir insansınız. Sokakta tanımadığınız bir adama “ Kapatsana kanka” diyebilir misiniz? Askerlik arkadaşın mı karşındaki? Büyük başın büyük derdi olur bunu aklınızdan çıkartmayacaksınız. Eğer ünlülük ağır geliyorsa çekersin elini ayağını bu iş biter. Hem muhabire kankalı mankalı konuşacaksın hem de gelip saygıdan bahsedeceksin. Karakoldan çıkarken başka bir muhabir neden darp ediyorsunuz diyince sırıtmaya başlıyor. İnsanda biraz utanma olur, arlanma olur. Türkiye’de hangi büyük sanatçı magazin muhabirlerini dövmeye kalkmış? Zeki Müren, Bülent Ersoy, Tarkan, Ajda Pekkan vb... değerli ünlülerden hangisi kafa atmış ya da fiziksel şiddet uygulamış?

Reynmen denilen sonradan görme yaratığın böyle şiddet vâri hareketler sergilemesi sizin gibi geri görüşlü, orta doğunun barbarlaşmış ortamına ruhunu teslim etmiş insanlar tarafından onaylandıkça bu adam daha da başımıza çıkmaya devam edecektir. O kadar gücü varmış Youtube’de çektiği videoda Türkiye’ye küfür eden Rus’a bir fiske atabilmiş mi? Öyle artislik yapıyor “Dur bakim abi ya sor bakim Türklere ne diyormuş vs vs”. Delikanlıysa geçirseydi bir tane Rus’a tüm herkese ibret-i alem olsaydı. Orada o Rus’a bir tane vuramadı çünkü oranın hukuk sistemi adamı felç eder felç. Ben onun yerinde olsaydım güzelim ülkeme tek laf edemezdi o rus eleman. Öyle ünlüyüm diye para kazanmak için muhabirlik yapan adama vurmakla olmuyor.

Ne olursa olsun şiddet meşrulaştırılamaz, onaylanamaz, önerilemez! Eğer benim başıma gelseydi evet sinirlerim çok bozulurdu, belki adama küfür bile edebilirdim ama bana saldırmamış bir adama asla vurmazdım. Gider benim görüntülerimi de kamuoyunda iznim olmadığı halde yayınltırsa da dava açar ilgili aracı kurumun tabiri caizse donuna kadar da alırdım. Deli mi ne kanalının Show TV’den 1.750 milyon ₺ aldığı gerçeği varken bunu neden uygulamayasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelikanliCekirge -- 13 Eylül 2019; 17:33:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DelikanliCekirge

Sizin gibi şiddeti öven, onaylayan bir insanın acilen toplumdan soyutlanması gerektiğini düşünüyorum. Çok tehlikeli bir insansınız. Sokakta tanımadığınız bir adama “ Kapatsana kanka” diyebilir misiniz? Askerlik arkadaşın mı karşındaki? Büyük başın büyük derdi olur bunu aklınızdan çıkartmayacaksınız. Eğer ünlülük ağır geliyorsa çekersin elini ayağını bu iş biter. Hem muhabire kankalı mankalı konuşacaksın hem de gelip saygıdan bahsedeceksin. Karakoldan çıkarken başka bir muhabir neden darp ediyorsunuz diyince sırıtmaya başlıyor. İnsanda biraz utanma olur, arlanma olur. Türkiye’de hangi büyük sanatçı magazin muhabirlerini dövmeye kalkmış? Zeki Müren, Bülent Ersoy, Tarkan, Ajda Pekkan vb... değerli ünlülerden hangisi kafa atmış ya da fiziksel şiddet uygulamış?

Reynmen denilen sonradan görme yaratığın böyle şiddet vâri hareketler sergilemesi sizin gibi geri görüşlü, orta doğunun barbarlaşmış ortamına ruhunu teslim etmiş insanlar tarafından onaylandıkça bu adam daha da başımıza çıkmaya devam edecektir. O kadar gücü varmış Youtube’de çektiği videoda Türkiye’ye küfür eden Rus’a bir fiske atabilmiş mi? Öyle artislik yapıyor “Dur bakim abi ya sor bakim Türklere ne diyormuş vs vs”. Delikanlıysa geçirseydi bir tane Rus’a tüm herkese ibret-i alem olsaydı. Orada o Rus’a bir tane vuramadı çünkü oranın hukuk sistemi adamı felç eder felç. Ben onun yerinde olsaydım güzelim ülkeme tek laf edemezdi o rus eleman. Öyle ünlüyüm diye para kazanmak için muhabirlik yapan adama vurmakla olmuyor.

Ne olursa olsun şiddet meşrulaştırılamaz, onaylanamaz, önerilemez! Eğer benim başıma gelseydi evet sinirlerim çok bozulurdu, belki adama küfür bile edebilirdim ama bana saldırmamış bir adama asla vurmazdım. Gider benim görüntülerimi de kamuoyunda iznim olmadığı halde yayınltırsa da dava açar ilgili aracı kurumun tabiri caizse donuna kadar da alırdım. Deli mi ne kanalının Show TV’den 1.750 milyon ₺ aldığı gerçeği varken bunu neden uygulamayasın?
    Asıl sizin gibi mantıklı düşünemeyen tatlı su hümanistlerinin toplumdan soyutlanması gerekiyor, bu tecavüzcüler; katiller hep sizin gibi tipler yüzünden serbest kalıyor.

Adamın kız arkadaşını izinsiz çekmesi, rahatsız etmesi normal de, kapat kanka diyince mi rahatsız oldun? muhabir adamın özel hayat gizliliğini ihlal ediyor, kız arkadaşı rahatsız olduğu halde çekim yapıyor, kapat dediği halde kapatmıyor, kankalı mankalı konuşunca mı saygısızlık oluyor? bu nasıl bir düşüncedir?

Herkes dediğin sanatçılar gibi mi olmak zorunda? onlar sabrını korumuş tamamdır, diğerleri korumak zorunda mı? ünlü olan birisi rahatça çıkıp gezemeyecek mi ki ''çekersin elini ayağını'' diyorsun, benim bildiğim ünlülerin konser vermek, imza günü vb. etkinlikler dışında kendilerini taciz edenlere boyun eğmek gibi bir görevi yok.

Bana geri görüşlü, orta doğulu demene rağmen kendin tek bir mantıklı düşünce kuramayan bir herifsin, kırk fırın ekmek yesen benim zeka seviyeme erişemeyeceğin halde nankörce gelip burada bana laf yapıyorsun, bahsettiğin videoda Türkiye'ye küfür eden Rus'a vurmaması ayrı rezillik, ben burada tek bir olaydan bahsediyorum farkındaysan? iki olay ayrı şekilde incelenir ve yorumlanır, kendim de demişim zaten adamı günahım kadar sevmem diye, bomboş bir herif fakat bu konuda haklı.

Adamın saldırmadığını nereden biliyorsun? farkettiysen kamerayı kapattığı an çekim orada bitiyor, hatta çekimde görüldüğü kadarıyla o kamera kapanmadan önce sözlü tartışma var sadece, ne biliyorsun Yusuf'un karşılık vermediğini? olayın nasıl çözüleceği tartışılır fakat burada olayın tam olarak nasıl geliştiğini açıkça görüyoruz, hiç aptal ayağına yatma; adamın kız arkadaşını ve kendisini zorla videoya çekiyorlar, kapat dediği halde kapatmıyorlar, sende gelip kanka dedi diye zırlıyorsun, muhabirde kanka diyor bak, o da dayağı hak etmiş dimi? zira kanka demek birisinin özel hayatının gizliliğini ihmal etmeye kıyasla çok daha kötü bir şey.

Belki dediğin gibi dava açarak çözmek daha modern ve centilmen bir tavır olabilirdi fakat kamera kapandıktan sonra ne yaşandığını bilmiyoruz, belki adama açık açık saldırdılar ki o da karşılık vermek zorunda kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 13 Eylül 2019; 17:40:39 >

Bak bak şu kurduğun cümlelere bak. “Zırlıyorsun, ötüyorsun, zekama yaklaşamazsın vs..” Az önce bi yazdığın cevaplara bakayım, hangi konularda vakit geçirmişsin bi göz atayım dedim hiç şaşırmadım biliyor musun? Ne kadar şiddet içerikli vurmalı kırmalı konu varsa tak orada bitmişsin. Madem o kadar zekisin ve mantıklısın, orada vurmak yerine dava açıp inanılmaz paralar kazanmak varken yumruk atıp kanunlar önünde suçlu bulunur muydun? Evet sen yapardın çünkü o kadar çok övündüğün zeka seviyen çok üzgünüm eksi hanelerde :(

Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında darp, şiddet, küfür ve bilimum hakaret içerikli her hareketin cezai müeyyidesi vardır. Kanunlara uyulur ve uyulması için de teşvik edilir. Senin şuanda yaptığın Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tersdir ve şiddeti övmende bir suçtur. Bu ülkenin kuralları var, uymayacaksan hemen bir aşşağıda Suriye, Irak, İran gibi şiddetle yatıp şiddetle kalkmayı seven ülkeler var. Oraya tek yönlü bilet alıp ömrünün sonuna kadar dövüşebilirsin tam senin kafada adamlar onlar.

Benim sevgilimin mahrem yerlerini çekmedikçe, gözüme gözüme kamerayı sokmadıkça, yalnızca benimle röportaj yapmak isteyen bir muhabire vurmam ben :) Çok rahatsız oluyorsam polisi çağırırım, ortamdan uzaklaşırım. Benim gibi adamlar yüzünden tecavüzcüler serbest kalıyor diye bir ithamda bulundun. Eğer ki sağlam bir zemine oturtulmuş bir hukuk sistemimiz olsaydı şuanda sen şu iğrenç şiddet sever zihniyetinle toplumumuzun içinde dolaşamazdın. Çünkü senin gibi insanlara kimsenin asla ne tahammülü olurdu ne de sabrı. Bu yüzden de o tecavüzcü, insanları öldüren, süründüler canilerde otomatik olarak hapishaneden çıkamazlardı. Hadi sen biraz kültürünü geliştirmek için düzgün kitaplar oku, kendine hobiler edin, araştır ve sorgula. Forumun konu dışı bölümünde şiddetle ilgili başlık görünce hemen yorum atmaya çalışma, seni geriye atar zamanını harcama böyle şeylere :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelikanliCekirge -- 13 Eylül 2019; 17:50:28 >

• quote:

Bak bak şu kurduğun cümlelere bak. “Zırlıyorsun, ötüyorsun, zekama yaklaşamazsın vs..” Az önce bi yazdığın cevaplara bakayım, hangi konularda vakit geçirmişsin bi göz atayım dedim hiç şaşırmadım biliyor musun? Ne kadar şiddet içerikli vurmalı kırmalı konu varsa tak orada bitmişsin. Madem o kadar zekisin ve mantıklısın, orada vurmak yerine dava açıp inanılmaz paralar kazanmak varken yumruk atıp kanunlar önünde suçlu bulunur muydun? Evet sen yapardın çünkü o kadar çok övündüğün zeka seviyen çok üzgünüm eksi hanelerde :(

Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında darp, şiddet, küfür ve bilimum hakaret içerikli her hareketin cezai müeyyidesi vardır. Kanunlara uyulur ve uyulması için de teşvik edilir. Senin şuanda yaptığın Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tersdir ve şiddeti övmende bir suçtur. Bu ülkenin kuralları var, uymayacaksan hemen bir aşşağıda Suriye, Irak, İran gibi şiddetle yatıp şiddetle kalkmayı seven ülkeler var. Oraya tek yönlü bilet alıp ömrünün sonuna kadar dövüşebilirsin tam senin kafada adamlar onlar.

Benim sevgilimin mahrem yerlerini çekmedikçe, gözüme gözüme kamerayı sokmadıkça, yalnızca benimle röportaj yapmak isteyen bir muhabire vurmam ben :) Çok rahatsız oluyorsam polisi çağırırım, ortamdan uzaklaşırım. Benim gibi adamlar yüzünden tecavüzcüler serbest kalıyor diye bir ithamda bulundun. Eğer ki sağlam bir zemine oturtulmuş bir hukuk sistemimiz olsaydı şuanda sen şu iğrenç şiddet sever zihniyetinle toplumumuzun içinde dolaşamazdın. Çünkü senin gibi insanlara kimsenin asla ne tahammülü olurdu ne de sabrı. Bu yüzden de o tecavüzcü, insanları öldüren, süründüler canilerde otomatik olarak hapishaneden çıkamazlardı. Hadi sen biraz kültürünü geliştirmek için düzgün kitaplar oku, kendine hobiler edin, araştır ve sorgula. Forumun konu dışı bölümünde şiddetle ilgili başlık görünce hemen yorum atmaya çalışma, seni geriye atar zamanını harcama böyle şeylere :)
    Olum sen nasıl bir tipsin ya :D bir de gidip gezdiğim konulara mı baktın uyy kıyamam sana, hangi şiddet içerikli konuya bakmışım göster bakalım? lens takmakla, instagramla, rap müzikle, anime ile ilgili konuları şiddet içerikli görüyorsan senin zekan eksi hanelerde, kırk yılda bir ''tek yumrukta bitirme'' başlıklı konuya yorum yaptım diye böyle diyorsan zaten argümanın bitmiş ve çırpınıyorsun demektir.

Dediklerin suç muymuş vay be, bunları bilmiyordum sağ olasın, güzel argüman. Peki özel hayatın gizliliği kanunundan haberin var mı ''delikanlı çekirge''? sanırım videodaki muhabirlerden birisisin, hiç muhabirin yediği halta değinmeyip durmadan şiddet şiddet diye zırlıyorsun, bir taraf suçluysa diğer taraf haklı olmak zorunda mı? hadi adam sinirine hakim olamadı vurdu, muhabirin yaptığı ne peki?

Sevgilinin mahrem yerlerini zaten çekmesi teknik olarak çok mümkün değil, fakat görüntülerde kız rahatsız olduğu halde ısrarla yanına gidip çekiyor, mahrem yerlerini çekmek taciz hadi, bu ne peki? bak durmadan şiddet diyip zırlıyorsun, beni kafanda kurduğun bir sınıfa sokup rahatlamak istiyorsun fakat kendin de ''bıdı bıdı yapmadığı sürece muhabire vurmam ben'' demişsin, zaten Reynmen de arkadaş edasıyla konuşuyor videoda görüldüğü kadarıyla, çekim bittikten sonra bir şey olmadığını, vurmak zorunda kalmadığını nereden biliyorsun? seni ve sevgilini göze soka soka rahatsız etseler sen de vuracağını söylemişsin, öyle bir şey olmasa bu kadar ünlü, şöhret sahibi bir adam neden vursun gayet normal konuşurken?

Eğer hukuk sistemimiz ABD gibi sağlam zemine otursaydı senin gibi liboşlar başımızın etini yemezdi, şiddet, ırak bilmem ne diye ağlıyorsun fakat ABD'de çoğu eyalette idam sistemi var ve şakır şakır işliyor, hukuk sistemi düzgün olsa tecavüzcüler, katiller idam edilirdi, benim gibi zeki insanlar da senin gibi liboşlarla uğraşmak zorunda kalmazdı. Öylesine kıt bir adamsın ki, argüman bulamadığın için profilime girip hemen ''tek yumruk'' yazan bir şey görmüşsün, bundan yola çıkıp ''şoddot goronco yorom otmo'' diye zırlamışsın, senin hayatın kadar kitap, anime, çizgi roman, müzik, çeviri konusunda birikimim vardır, şöyle adam yerine koyup karşıma alıp konuşsam, maksimum yarım saat sonra yanımda tüyleri yolunmuş kaza dönersin, senin gibi tek tip düşünen, birisinin argümanını tamamen analiz etmeden konuşan, söyleyeceği lafı olmadığı halde susmayan, alakasız bir şeyi argüman olarak kullanıp zırvalayan bir tiple tartışmam bile zekama hakaret çekirge kardeş, dilerim bu mesajdan sonra da yazdıklarını mantık çerçevesine yatırmayacak kadar arsız değilsindir, zira objektif bir bakış açısıyla bakıldığında çırpınıyorsun be :)

Hahahahahahahah ya akşam akşam inanılmaz keyiflendim müthişsin ya. O kadar saldırıgansın ki aldığım nickname başta olmak üzere, “Olum, Zırlama, Liboş vs” kelime dağarcığı bitik, hayattan ümidini kesmiş, rezil insanların kullanabileceği tüm kelimeleri bir paragrafta toplamışsın. Ne zaman idam konusunu açar diye bekliyordum hiç beni bekletmeden 3. Mesajında dile getirmişsin. Bak mesela hiçbir zaman Avrupa insanı olamayacaksın. Onlar kadar başarın, bilgi ve kültürün olmayacak. ABD’de idam var demişsin değerli üstün zekalı, kültürlü ve argümanı bol beyefendi, ABD’nin açılımı Amerika BİRLEŞİK Devletleridir. Her eyaletin kendine özgü kuralları ve kanunları vardır. İdam kararının uygulandığı eyalet sayısı 32 ve toplam eyalet sayısı da 50 dir. Şakır şakır işleyen idam kararının da hangi işlemlerde uygulandığını aç bi bak bakalım animeci “kardeş”

Avrupanın hiçbir alanında idam kararı uygulanmaz ve kariyeri başarılarla dolu hiçbir bilim insanıda bu kararı onaylamaz. Çünkü o gelmesini istediğin ip bir gün gelir seni de bulur, bunu çok iyi bilirler. İnsanın insanı öldürmeye hakkı yoktur, toplumdan soyutlanır ve cezası verilir. Avrupa insan hakları kanunnamesi de bunu emreder ve imza atan tüm ülkelerde buna uymak zorundadır.

Bir başka konu ise yazdıklarımdaki sesli harfleri O harfine çevirerek ağızımı taklit etmişsin. Pekii, bu kadar kültürlü ve birikimli bir insan kendi fikirlerini paylaşmak yerine ağız taklit etmesi kaçıncı seviyedir? Dostum bak, gerçekten çok kötü haldesin. Hakaret etmek kanına işlemiş, böyle elin ayağın titriyor kültürlü konuşmak istemiyorsun. Ban yeme riskin olmasa 450 karakterlik küfür ederdin sen burada bana. Senin gibi zeki insana yakışıyor mu böyle saçma hareketler, hı? Bundan sonraki yazdıklarına cevap vermeyeceğim çünkü değerli vaktimi barbar bir insanla geçiremem çok üzgünüm. Ha son olarak unutmadan, karşıma geçsen yarım saatte yolunmuş birşeyler dedin orasını unuttum ama tam cevap vermeden de geçmeyeyim. Benim bulunduğum ortama girmen için 3-4 tane vize alman gerekir çünkü o çok övündüğün zekaya burada yer verilmiyor :( Üzgünüm sevgili dostum, barbar ve hakaretle yaşamına devam ettiren bir insanla yarım saat değil bir dakika bile karşı karşıya gelemem. Mazallah sen bu cahillikle bana da saldırmaya kalkarsın 1.80 kalıplı halinle sıkıntı yaşamanı istemem. Keza ne zekan, ne fiziğin beni alt etmeyi başaramaz :)

• quote:

Hahahahahahahah ya akşam akşam inanılmaz keyiflendim müthişsin ya. O kadar saldırıgansın ki aldığım nickname başta olmak üzere, “Olum, Zırlama, Liboş vs” kelime dağarcığı bitik, hayattan ümidini kesmiş, rezil insanların kullanabileceği tüm kelimeleri bir paragrafta toplamışsın. Ne zaman idam konusunu açar diye bekliyordum hiç beni bekletmeden 3. Mesajında dile getirmişsin. Bak mesela hiçbir zaman Avrupa insanı olamayacaksın. Onlar kadar başarın, bilgi ve kültürün olmayacak. ABD’de idam var demişsin değerli üstün zekalı, kültürlü ve argümanı bol beyefendi, ABD’nin açılımı Amerika BİRLEŞİK Devletleridir. Her eyaletin kendine özgü kuralları ve kanunları vardır. İdam kararının uygulandığı eyalet sayısı 32 ve toplam eyalet sayısı da 50 dir. Şakır şakır işleyen idam kararının da hangi işlemlerde uygulandığını aç bi bak bakalım animeci “kardeş”

Avrupanın hiçbir alanında idam kararı uygulanmaz ve kariyeri başarılarla dolu hiçbir bilim insanıda bu kararı onaylamaz. Çünkü o gelmesini istediğin ip bir gün gelir seni de bulur, bunu çok iyi bilirler. İnsanın insanı öldürmeye hakkı yoktur, toplumdan soyutlanır ve cezası verilir. Avrupa insan hakları kanunnamesi de bunu emreder ve imza atan tüm ülkelerde buna uymak zorundadır.

Bir başka konu ise yazdıklarımdaki sesli harfleri O harfine çevirerek ağızımı taklit etmişsin. Pekii, bu kadar kültürlü ve birikimli bir insan kendi fikirlerini paylaşmak yerine ağız taklit etmesi kaçıncı seviyedir? Dostum bak, gerçekten çok kötü haldesin. Hakaret etmek kanına işlemiş, böyle elin ayağın titriyor kültürlü konuşmak istemiyorsun. Ban yeme riskin olmasa 450 karakterlik küfür ederdin sen burada bana. Senin gibi zeki insana yakışıyor mu böyle saçma hareketler, hı? Bundan sonraki yazdıklarına cevap vermeyeceğim çünkü değerli vaktimi barbar bir insanla geçiremem çok üzgünüm. Ha son olarak unutmadan, karşıma geçsen yarım saatte yolunmuş birşeyler dedin orasını unuttum ama tam cevap vermeden de geçmeyeyim. Benim bulunduğum ortama girmen için 3-4 tane vize alman gerekir çünkü o çok övündüğün zekaya burada yer verilmiyor :( Üzgünüm sevgili dostum, barbar ve hakaretle yaşamına devam ettiren bir insanla yarım saat değil bir dakika bile karşı karşıya gelemem. Mazallah sen bu cahillikle bana da saldırmaya kalkarsın 1.80 kalıplı halinle sıkıntı yaşamanı istemem. Keza ne zekan, ne fiziğin beni alt etmeyi başaramaz :)
    Benim kullandığım kelimelere laf edip paragrafı ''animeci'' ile bitirmek mi? güzel kafa.

Bana hiçbir zaman Avrupa insanı olamayacaksın diyor :D iyi tamam, sen Avrupa insanı olabildiysen ne mutlu sana, Irak vb. yerleri örnek verdiğin için koskoca ABD'i örnek verip bak şiddet sana o kadar uzak değil demek istedim fakat anlamamışsın, tamam, hatta belirtmişim ''çoğu eyalette'' diye, buna rağmen gelip hangi işlemlerde uygulandığına aç bak diyorsun, peki.

Oturup, insan yerine koyup kaç paragraf yazı yazmışım, taklit etmemi mi cımbızlayıp aldın argüman olarak? hakaret etmek kanına işlemiş diyorsun, mesajımı alıntılayıp ''toplumdan soyutlanmalısın, geri kafalı, ortadoğu barbarlığı içine işlemiş, çok tehlikelisin'' yazan ben miydim? ahlaklı olmayı, düzgün konuşmayı bu kadar iyi biliyorsan neden kendin lafa bu şekilde giriyorsun? daha biraz önce dediğin şeyi unutan birisisin ve gelip bana laf yapıyorsun, ayrıca sövecek olsam ban yemek beni engelleyemez merak etme, sövmek tarzım değil. Kendinle çelişmene rağmen bana barbar diyip duruyorsun, hakaret falan diyorsun, saldırmak falan diyorsun, belki sana fiziksel olarak saldırmam fakat objektif ve mantıklı konuştuğum için zihnini epey tahribata uğratmışım dostum, bu bir hakaret de değil bak; hem benim argümandaki ''hakaretleri'' eleştirip bana hakaret ederek lafa giriyorsun, hem de cevabını verdiğim halde aynı lafları ısıtıp ısıtıp önüme koyuyorsun, savunduğun ideolojiye sadık olup argüman kursan keşke.

Bak yine bir konu araştırıp bulmuş pes, ''kendini savunmak'' hakkındaki bir konuda fiziksel özelliklerimden bahsetmem çok rahatsız etmiş seni belli ki, tek bir mesajda şiddetten bahsetmişim diye, bu konudan yürümek için ne bulursan önüme sunuyorsun fakat dediklerin anlamsız, mantıksız bomboş laflar, bir de fiziken de alt edemezsin diyip kendince gözdağı veriyor :D

Sana yanımda yolunmuş kaza dönersin derken hakaret etmedim, gerçeği söyledim; senin kendi düşüncelerin yok, tamamen aynı argümanlar etrafında dönüp, sana dayatılan şeyleri söyleyip birisini tartışmada yendiğini zannediyorsun, ben sana saatlerce laf anlatsam bile anlamayacaksın çünkü aynı seviyede değiliz, gerçi şimdi sen bunu da hakaret olarak algılarsın, kendinle ne kadar çeliştiğini, nasıl mantıksız konuştuğunu 10 paragraf boyunca anlatırdım fakat ya gerçekten anlamıyorsun, ya da anladığın halde file vermemek için kısır döngüye girip konuşmaya devam ediyorsun.

Mümkünse ben de sana daha fazla cevap vermemeyi yeğlerim, zira bu lafları duvara anlatsam o bile anlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 13 Eylül 2019; 18:36:37 >

• Bir an önce ceza almalı bu fenomen bozuntusu.
    Ben bu ülkenin başında olsam böyle boş beleş topluma faydası olmayan insanları sınırdışı
    ederdim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.