Bizim beşiktaş maçını canlı izleme fırsatım olmamıştı. ama maçtan sora tvlerde keza ertesi günkü gazetelerde yorumları dinledim okudum. basında beşiktaşın oyunundan öle bahsediliyordu ki dedim tamam bizim takımı bunlar parçalamış top oynamamış. hatta abartmıyorum tarihimizin en kötü yenilgilerinden birini aldık gibi geldi saygı değer futbol yorumcularından anladığım kadarıyla. Taa ki salı günü maçın tekrarını izleyen kadar. bir de ne göreyim karşımda çakma anadolu takımı bir istanbul takımı. kaç stoperle oynuyorlardı sayamadım? bir büyük takım bu karakterine yakışmayan futbolla bir futbol şehrinde iki kişiyle ani hücumlardan gol arıyordu. tıpki b. belediye gibi tıpkı manisaspor gibi(bu takımları küçümsediğimden değil). olayın özeti ise ist basınını çok korkutmuşuz çok. bizim saygın büyüklüğümüzün altında canları çıkana kadar ezilmişler.
Boş konuşmayın ne büyüklüğü ya? Kendinizi Beşiktaş ile gerçekten bir tutabiliyor musunuz? Kime güveniyorsunuz peki? Adrian'a mı Giray'a mı Alanzinho'ya mı? Maç stratejileri denilen birşey var. Carvalhal akıllı oynadı, kazandı. Sizin Burak'a tek bir boş alan vermedi o da ne yazık ki yokları oynadı. Bırakın artık şu her ciğere mundar deme olayını, tebrik etmeyi öğrenin biraz. Beşiktaş bu kadar defansif çıkmasına rağmen maç kafa kafayaydı. Başka maç izlemiş olabilirsin.
Bi yıl kafaya oynayinca büyük oldular.
ooo fenerliler inci gibi dizilmiş yine bunlar bizi bir ayrı seviyor yaa
Bilader sen hangi maçı izledin bilmiyorum ama sizden daha fazla gol pozisyonumuz vardı ayrıca bizim diğer maçlarımızıda izle ona göre yorum yap, İnönü'de oynanan maçda Galatasaray gibi da yerlerde sürümmedik son dakikaya kadar atak yaptık daha nedir yani? Ben kendi takımımı beğenmesemde Trabzon bizden 2-3 kat daha kötüydü, Ayrıca Trabzon bu zamana kadar ne yapmışki Beşiktaş veya Fenerbahçe kadar büyük bir takım olmuş?
bu zaten bilinen bir şey trabzon kesinlikle daha iyi oynadı ilk yarı karşımızda zannedersin basit anadolu takımı vardı bunun aksini söyleyen varsa futboldan anlamıyodur eğer golü bulsak beşiktaşın bizim kaleye gelmesi bile söz konusu olamazdı bu sene ibb ye ve beşiktaşa yenildik iki maçdada iyi oynayan golü arayan takım bizdik ama futbolun acı yöünü bize denk geldi işde bu sene futbol anlamında sanırsam mersin idman yurduna ve bursaspora ezildik diğer karşılaşmalarda hep iyi oynayan taraf bizdik.
quote:
Orijinalden alıntı: eşruhuum
bu zaten bilinen bir şey trabzon kesinlikle daha iyi oynadı ilk yarı karşımızda zannedersin basit anadolu takımı vardı bunun aksini söyleyen varsa futboldan anlamıyodur eğer golü bulsak beşiktaşın bizim kaleye gelmesi bile söz konusu olamazdı bu sene ibb ye ve beşiktaşa yenildik iki maçdada iyi oynayan golü arayan takım bizdik ama futbolun acı yöünü bize denk geldi işde bu sene futbol anlamında sanırsam mersin idman yurduna ve bursaspora ezildik diğer karşılaşmalarda hep iyi oynayan taraf bizdik.
geçen sezon golü aramadığınız halde attığınız ! gollere sayın
geçen sezon golü aramadığınız halde attığınız ! gollere sayın
görende sanarki bizimkiler enselendi
Konuyu kapatıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme