Bildirim
Gazeteci Ahmet Şık'tan Bomba Savunma (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Burada sorun su. Bu gosterdigin ornekler onlarin kesiminden kisiler. Bu yuzden ses cikarmiyorlar hatta destekliyorlar. Ama onlardan olmayan biri ne dese laf soyleyecekleri icin bir sey farketmiyor aslinda.
Simdi sen bunlari koydun diye klasik savunmalari gelir. "ama o zaman soyleydi, biz orada farkli bir yol denedik, siz gecmisi birakin gunumuze bakin", sec begen al.
_____________________________ Yok imza mimza -
Orijinalden alıntı: Ambarad
quote:
Orijinalden alıntı: felsefesever
quote:
Orijinalden alıntı: Ambarad
quote:
Orijinalden alıntı: Police Kappa
Sağlam oturtmuş ki bazılarına buraya da damlamışlar hemen.
Bir şey diyeceksen alıntıla, direk söyle sincap. Ben bu açıklamasına bir şey demiyorum ve katılıyorum. Benim derdim yukarıda yazdığım. Dikkat et sana da oturtmasınlar.
Her devlet katildir demiş. Yazının tamamını okursan bu söylemini görebilirsin. Değildir diyen de avanaktır gözümde.
Kusura bakmayın. Ben devletime doğduğum büyüdüğüm topraklara, "Devlet"" olgusuna "Katil" demeyi uygun bulmuyorum. Senin gözünde de avanak olmak inan umrumda değil. Ben olsam bu gibi adamları, bu tarz uydurma suçlardan beraat ettirip, asıl suçlarından yargılattırırım. Türkiye Cumhuriyeti'ne gelene kadar, dünyada katil tanımına uyan bir sürü devlet, bir sürü oluşum var. Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu tarihten bu yana, her zaman kendini müdafaa etmek için mücadele etmiştir ve bu müdafaa uğruna can almıştır. Keyfine onun bunun toprağına girip, kaynaklarına konup, başkalarının canını almak için değil. "Her devlet katildir" diyerek Türkiye'yi bu tanımın içine sokuyorsanız, bu ülkenin geçmişini, ne gibi yokluklarla ayakta kalıp toparlandığını unutuyorsunuz demektir. Ha konu MİT tırları ise, ve o silahlar gerçekten IŞİD'e gittiyse, bu devletin değil, hükümetin basiretsizliğidir. Çünkü böyle bi rezalet Türkiye Cumhuriyeti tarihinin hiçbir döneminde yaşanmadı. Ha bana "Hükümet-Devlet" aynı şey diyerek geleceklere şimdiden söyleyeyim; Aynı şey değildir. Bizim için değildir. Tanımınızı doğru yapıp gelin.
Ben sizin sosyalistliğinizi ekmeğe banıp yerim kısacası.
Sosyalistliğimi ekmeğe banıp yermiş. Sosyalist olduğumu nereden çıkardın acaba?
Birader sen hangi ülkede yaşıyorsun? Madımak'lar, bombalı suikastlar, 90'larda gazetecilerin katli?
Yok ama onlar devlet değil hükümetin eylemleriydi.
Ben diyorum ki egemen gücün olduğu her yerde birilerinin çıkarları için en azından bir kişi öldürülmüştür. O yüzden siyasetin olduğu her yerde katliam vardır.
Ben bizim devletimiz en katildir mi dedim sana? Ayrıca devletimizi suçlamıyorum ki ben, tarih boyunca ayakta kalmak için bu böyle süregelmiştir.
Sen hükümet - devlet ayrımından her katli savunabilirsin ki._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kitapayracı_
quote:
Orijinalden alıntı: Police Kappa
Bazılarını görüyoruz ki muhaliflik adı altında AKP'yi savunmaktan geri durmuyorlar.AKP'li değilim ama AKP'yi çok seviyorum.AKP'li değilim ama solcular terörist.AKP'li değilim ama AKP muhalifleri vatan hainidir.Bu insanlar bi muhafeleti rahat bıraksa çok güzel şeyler olacak ama.Bu insanlara göre tek çıkış noktası kalıyor AKP'li olmak en nihayetinde varış yeri bu.
Ahmet Şık: Ben ne yazdıysam arkasındayım. Çünkü iki kişinin neden bir savcının başına silah dayamak istediğini anlamazsak bu işler olmaya devam eder.
senin gibiler terörün teroristleri öldürülmesi ile bitirileceğini düşünüyor..._____________________________

4 8 15 16 23 42
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0z0z
quote:
Orijinalden alıntı: RavenoLL
Aga bu adam imamın ordusu diye kitap yazıp fetönün polis ayağını deşifre etmemiş miydi
Şimdi adamı fetöcü ilan ediyorlar şaka gibi ülkedeyiz resmen
Bakınız feto keto apayrı konular.
Bunlar siyaseten birbirlerine girdiler. Birbirlerini yesinler beni hiç ilgilendirmiyor.
Mevzu şu: bu adam mahkemedeki savunmasında mevcut siyaset veya iktidar yerine Türkiye Cumhuriyeti denilen tüzel kişiliğin katil bir devlet olduğunu söylemesidir.
İnsanlar katildir devletler tüzeldir kim yönetirse onun güdümündedir.
Devlet sağcısı solcusu muhafazakarı ateist deisti hepimiziz. Adam hepimizi ve sahip olduğumuz Türkiye Cumhuriyeti Tüzel Kişiliğini katil ilan etmesi sizlere dokunmuyor mu? Hani şu kişi bı kişi şunu yaptı icraatı budur ve sonucu bu kişi katildir demiyor direk devleti suçluyor.
Ekleme: sizler de devlet katildir diyorsanız o halde devlet=siyasi iktidarı dünden kabul etmişsiniz demektir.
zaten bunun için devletiniz katildir demiş,devlet katil dememiş ki._____________________________

4 8 15 16 23 42
-
-
Ahmet Şık'ın savunması çok iyi ama etki etmesi için karşı tarafta utanma olması lazım. _____________________________ -
İyi döşemiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 1419oguzhan
Fetö kumpasında içeri alınan adamı sırf muhalif diye fetocu damgasıyla içerde tutuyorlar
İdam edilmeli
_____________________________ -
Ee iyide dünya tarihinde her devlet, her dönemde az çok teröristtir zaten. Kendi terör örgütünü yaratmak (mesela hizbullah) ya da beslemekte teröristliktir. Devletlerde teröristtir, terör örgütleride teröristtir, pkkda teröristtir. Halk düşmanı hangi oluşum varsa teröristtir. Ayrıca devlet, üzerine düşeni yapmadığı durumda, halkın doğru veya yanlış bir şekilde, kendi adaletini sağlamaya çalışması ya da devleti buna zorlamak için eylem yapması kaçınılmazdır. _____________________________ Mercedes W220 S500 Long V8 5000CC 306Hp
Opel Corsa B GSi 1600CC 106Hp
"Fighting for peace is like screwing for virginity." George Carlin -
quote:
Orijinalden alıntı: stanko
quote:
Orijinalden alıntı: Civitas Terrana
quote:
Orijinalden alıntı: stanko
binlerce askerimizi şehit eden pkkya terör örgütü değil diyen biri, şimdi de bazı kesimler tarafından kahramanmış gibi gösteriliyor.
Ne zaman demiş?

Bu yazdıklarında hicbir sıkıntı yok ifade ozgurlugu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Hala birçok insan gibi anlayamıyorsunuz.
Devlet tüzel kişiliktir katil olamaz.
Devleti yönetenlerin sorumluluğu devlete atılamaz.
Atarsanız ya bu tüzel kişiliği anlayamamışsınızdır ya da başka niyetle söylüyorsunuzdur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hdp hakkındakiler hariç diğer söylediklerinde haklı adam _____________________________ STEREO : Denon dcd720 + Yamaha as701 + Monitor audio bx6
CINEMA : Philips bdp8000 + Yamaha rxv781 + Benq w2000 -
O renkler pkknin bayraginin renkleri. Nasil kirmizi-beyaz derken Turk bayragini ovuyorsun burada da ayni durum var. _____________________________ Yok imza mimza -
ifade özgürlüğü diyebiliyorsan seninde bu kansız la aynı fikirde olduğunu düşünüyorum
?
devlet katil pkk da terör örgütü değil, öylemi?_____________________________ -
(bkz:pkk'ya da terörist diyeyim de çakmasınlar heval) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiye
O renkler pkknin bayraginin renkleri. Nasil kirmizi-beyaz derken Turk bayragini ovuyorsun burada da ayni durum var.
PKK'dan önce Kamerun kullandı, Senegal kullandı evet PKK'da kullandı. Rengin simgelediği şeylerin başında bahar da var, PKK'nın dışında sarı kırmızı ve yeşil Kürt halkının da benimsemiş olduğu bir renktir. Bunun dışında Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin kullanmış olduğu bayrak da Sarı Kırmızı Yeşil ve Beyaz'dan oluşur ve ilk olarak 1920'de yani PKK kurulmadan tam 56 yıl öncesine ait. Gerçi PKK kurulduğunda sarı kırmızı yeşil bayrak değil orak çekiçli sarı-kırmızı bayrak kullanmıştır. Tribünlerde Sarı-Kırmızı diye bağıran Galatasaray taraftarları da mı terör örgütü üyesi :( Ha bir de trafik lambaları var tabi. Karayolları Genel Müdürlüğüne terörist diyemeyiz değil mi? Ayrıca yine not düşeyim Hilal Kaplan adlı tetikçi gazeteciyi değil kriminalize edilmeye çalışılan sarı-kırmızı-yeşil renklerine açıklık getirmek istedim. Saygıyla._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Scott Mary
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiye
O renkler pkknin bayraginin renkleri. Nasil kirmizi-beyaz derken Turk bayragini ovuyorsun burada da ayni durum var.
PKK'dan önce Kamerun kullandı, Senegal kullandı evet PKK'da kullandı. Rengin simgelediği şeylerin başında bahar da var, PKK'nın dışında sarı kırmızı ve yeşil Kürt halkının da benimsemiş olduğu bir renktir. Bunun dışında Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin kullanmış olduğu bayrak da Sarı Kırmızı Yeşil ve Beyaz'dan oluşur ve ilk olarak 1920'de yani PKK kurulmadan tam 56 yıl öncesine ait. Gerçi PKK kurulduğunda sarı kırmızı yeşil bayrak değil orak çekiçli sarı-kırmızı bayrak kullanmıştır. Tribünlerde Sarı-Kırmızı diye bağıran Galatasaray taraftarları da mı terör örgütü üyesi :( Ha bir de trafik lambaları var tabi. Karayolları Genel Müdürlüğüne terörist diyemeyiz değil mi? Ayrıca yine not düşeyim Hilal Kaplan adlı tetikçi gazeteciyi değil kriminalize edilmeye çalışılan sarı-kırmızı-yeşil renklerine açıklık getirmek istedim. Saygıyla.
O tweetin yazildigi tarihde yasananalar kamerunla mi alakali? O tarihte yasananlarla, bu tarz kisilerin diger sozleriyle birlikte bakinca ne dedigi cok net anlasiliyor. Kimseyi salak yerine koymaya gerek. Burada onun kasttedigi belli oldugu icin o yazilmis.
Yesil demeyen Galatasaraydan bahsetmek, trafik lambalarini falan bahsetmek bu yuzden cok sacma. Illa "yok onu kastetmistir" denebilir tabi. Ama bu yontem her sey icinde gecerli olur o zaman. O yuzunden olaylar zamanina ve yerine gore degerlendirilir. 50 yil oncesine, baska yerde kim ne yapmis ona bakilmaz. O durumda acikca "pkkyi destekliyorum" benzeri bir tweette atilsa "pkk aslinda nijeryada bir futbol takimi, ben onu destekliyorum." demek ne kadar inandirici olur? Yani bu tarz durumlarda yazdigi zaman dikkate alinmaz mi? Iste bu yuzden olaylarin, yazilarin oncesine, sonrasina, tarihine, mekanina..vs bakilir. Saygiyla._____________________________ Yok imza mimza
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt