bir zamanlar gazeteler kuponla bircok şey veriolardı televizyon tut cep telefonuna fırından tut makyaj setine kadar neler verildi neler simdilerde bu kupon işi pek yok sanırım aklıma geldide bundan 12sene evvel kuponla 37 ekran sansui televizyon almıstım takvim gazetesinden 2sene sonra hürriyet gazetesinden 55ekran vestel televizyon almıştım 300kupon felan biriktirmiştim galiba 2000yılında sabah britanica seti veriodu bide ondan almıstım varmı baska kuponla bişeyler alan?
Britanica Bende Var [forevakupon ^^]
bolca ansıklopedı , vestel tv , muhabbethat+cep teli , ıvır zıvır bı kac bısey daha
Hürriyet'in verdiği müzik seti(Aslında çok sağlam bir şey ama eskidi ve yerini bilgisayara bıraktı). -Sabah gazetesi pokemonun revaçta olduğu dönemlerde pokemon kartları veriyorlardı. -Geçen sene Hürriyet'ten elektronik İngilizce-Türkçe sözlük.
Yaşım daha 15 olduğundan hatırladıklarım bunlar.
daha yeni vatan dan redhouse slimline sözlük aldım
iki tv , bir müzik seti, tabak takımı, sözlük, sudaku, elektronik bir sürü ıvır zıvır..
bi ara mehmet ali erbilli bi rekalm vardı araba veriyolardı alabilen var mı acaba
hea bi ara kuponla araba veriyolardı
modeli neydi acaba
babam ilk telefonunu almıştı ericsson a1018 birde pembe saplı çatal bıçak seti almıştık ama dandik çıktı hepsi bükülebiliyor bazıları saplarından ayrıldı attık
bu güne kadar neler almadı ki hemen yazayım.
1- milliyet lauruse ve tüm ek ansiklopedileri
2- sabah kumtel marka elektrikli ısıtıcı
3- flash marka vcd player + britanica seti
4- sabah gazatesi 3210 telefon + 0535 hat
5- milliyet gazatesi redhouse sözlük (ansiklopedi şeklinde nerdeyse)
6- radikal gazetesi adını hatırlayamadığım wolkmen
7- hürriyet gazetesi ingilizce eğitim kasetleri
8- çeşitli hikaye kitapları
aslında birsürü şey var ama yukarıda yazdıklarımın hepsini şuan kullanmıyorum (ansiklopediler hariç) çoğu miladını doldurdu. ama çok güzeldi. hergün bitmesini beklerdim. şuan ise hepsine istediğimiz an sahip olabiliyoruz hemde çok ucuz fiyata.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme