Beyler bir gazete abonesiyim. Gazetemi birileri sürekli olarak çalıyor. Acaba dağıtıcı mı getirmiyor dedim. Adama sordum getiriyorum abi dedi. Özellikle birkaç gün denedim geldiği zamanlar. Gazeteyi almadım bıraktım yerinde akşam iş çıkışında. Gece kontrol ettim gelip almış oluyorlar. Birgün manşetin üstüne kocaman bir şekilde yazdım "Biraz haysiyetin varsa alma şu gazeteyi. Ya da al, oku, geri bırak" diye. Nafile. Adam hala ısrarla gazeteyi çalıyor. Sitede oturuyorum, dışardan birisinin aldığını da zannetmiyorum. Ne yapsam bilemedim. Öneriniz var mı?
Güvenlik yok mu haber versen ona?
Yok hocam. Kamera var kayıt yapmıo :) bide 100 lira aidat alıyorlar. Acaba zamk filan sürsem de eline mi yapışsa herifin.
A4 kağıda gazetenin atıldığı yere çok pis küfür et.. ( denenmiş ve işe yarar bişeydir sitelerde ) .. ciddiyim bi dene
Aklıma pis şeyler geliyorda şimdi benim kim olduğum belli. 14 numarada oturuyorum. Bir statüde var :) Yapamıyorum. Hani gazetenin içine sıçıyım sarıp bırakayım diyorum. Al başına belayı sonra :)
quote:
Orijinalden alıntı: ramazansaribay
Aklıma pis şeyler geliyorda şimdi benim kim olduğum belli. 14 numarada oturuyorum. Bir statüde var :) Yapamıyorum. Hani gazetenin içine sıçıyım sarıp bırakayım diyorum. Al başına belayı sonra :)