Şimdi Ara

Gay Misin Değil Misin Testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Full ekranda şu adamı izleyin. İçinizde bir şeyler hareket ediyorsa gaysiniz demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben şöyle öğrenmiştim: Daha beş yaşındayken evimize kıyafet katalogları gelirdi. Orada boxer bölümü vardı. Çıplak erkeklere kitleniyordum. Tabii ergenliğe girmediğim için hiçbir etkisi olmuyordu ama zihnim tepki gösteriyordu. Ergenliğe girince etrafımdaki erkeklere ilgi göstermeye başladım. Ama cesaret gösterip daha fazla ileriye gidemedim. Üniversitede hazırlıktayken bir çocukla baya yakınlaştık. Yarı çıplak basket oynarken o gece sevişmiştik. Çocuk sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmıştı. Öyle öyle derken cinselliği keşfettim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir şey kıpırdamadı da ben yazları bunalıma girerim sex drive ölüyor bende yazın.

Orijinalden alıntı: AI Engineer

Ben şöyle öğrenmiştim: Daha beş yaşındayken evimize kıyafet katalogları gelirdi. Orada boxer bölümü vardı. Çıplak erkeklere kitleniyordum. Tabii ergenliğe girmediğim için hiçbir etkisi olmuyordu ama zihnim tepki gösteriyordu. Ergenliğe girince etrafımdaki erkeklere ilgi göstermeye başladım. Ama cesaret gösterip daha fazla ileriye gidemedim. Üniversitede hazırlıktayken bir çocukla baya yakınlaştık. Yarı çıplak basket oynarken o gece sevişmiştik. Çocuk sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmıştı. Öyle öyle derken cinselliği keşfettim.

bende 5 yaşlarındayken dergideki manken kız fotolarıyla öpüşürdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 17 Mayıs 2020; 1:59:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tovbe tovbe... Ramazanda yapmayin bari biraz saygili olun!

Hakkımda ne düşünüyorsan, Allah sana 10 katını versin inşAllah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok mu Çirkinim [SS'li]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Bunu da izleyin.
    Zıbaramayan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.