Şimdi Ara

GATA TIP Kapatıldı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiçbir yerde sıralamasını göremiyorum. Bu sene öğrenci alacak mı ?

• devlet hastanesi oldu diye biliyorum hacım
  • ygsburo kullanıcısına yanıt
    hocam yani artık öğrenci almayacak değil mi
  • Sağlık bilimleri üniversitesine bağlandı hocam. Sağlık bilimleri üniversitesi gülhane tıp fakültesi oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • chamallow C kullanıcısına yanıt
    peki hocam alim var mi , alim varsa kaç k olur tahminen bide mülakat var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askeri doktor için ayrı kontenjan olacak diye duydum ben olursa mülakat da olur ama ayrıntılı bilgisi olan varsa ben de düşünüyorum aydınlatırsa bilen biri bizi iyi olur

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gata'da tıp okunur mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kapatıldı hocam sağlık Bilimleri üniversitesine bağlı buyuk ihtimal diğer tiplar gibi 10 15k veya aşağıda iner GATA iken Askeri mülakat vs var diye 20k civarı idi.

• JuniorFleux J kullanıcısına yanıt
    Artık askeri doktor diye bir şey kalmadı hocam. Bildiğin devlet tıp fakültesi oldu. O yüzden mülakatla alım yapacaklarını sanmıyorum. Sıralama konusunda bir şey diyemem, muhtemelen yüksek olur. Askeri doktor olmak istiyorsan da tusta iki branş açılmıştı askeriyeyle ilgili, ancak öyle bir şey yapabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulisi Akar ve 2. Başkan Orgeneral Ümit Dündar bir araya gelerek GATA’nın kapatılmasıyla askeri hekimlikte ortaya çıkan sorunları giderecek kararlar aldı. Buna göre her yıl 200-250 askeri tabip ve hemşire adayı, sivil tıp fakültelerinde askeri öğrenci olarak okuyacak. Cephede, gemide, hava üssünde eskiden olduğu gibi askeri hekim ve hemşireler görev alacak.

Bu haber hakkında bilginiz var mi

• CİDDEN GATAYA NE OLDU?bİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM ÖĞRENCİ ALACAK mı?
  • Durun durun bu sene mi baglandi saglik bilimlerine saglik bilimleri bu sene mi düşer dediniz?

• GATA Sağlık Bakanlığına bağlandı.

Sağlık BİLİMLERİ Üniversitesi geçen sene açıldı. Bu üniversitesinin birçok ilde Sağlık Bakanlığına bağlı hastaneleri oldu.

ASKERİYE İÇİN ÖĞRENCİYİ MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ ALACAK.
  • cesuralemdaroglu C kullanıcısına yanıt
    Ne zaman alacak?klavuzda neden yok?
  • yalnizakbabaa kullanıcısına yanıt
    Klavuzda var hocam 1 saat once inceledim iyi bakin

• Ya bu konuda bilgili olan biri ile pmden konusabilirmiyiz acill

• Hükümetin yaptiği saçma sapan bir iştir. Ulan sivil doktor Askeri doktor gibi olabilir mi?

Misal bi yere uçakla doktor atmak isteseler sivil doktor nasil atlicak o uçakdan.. Bunlar gerizekali yemin ediyorum.. Bişeyede elinizi sürmeyin be.. Geçenlerde gittim bildiğin devlet hastanesi olmuş. Eskiden ne güzeldi Elit doktorlar elit insanlar vardi.. Şimdi öksüren aksıran içen sıcan hastanenin içinde

• yokatlas.yok.gov.tr
    SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ - Tıp (111010232) | YÖK Lisans Atlası
    https://yokatlas.yok.gov.tr/lisans.php?y=111010232

Saglik bilimleri universitesinr baglandi. Icisleri bakanligi adina ve milli savunma bakanligi adina ayri ayri alim yapiyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.