Şimdi Ara

GAS GUZZLERS: COMBAT CARNAGE (FLATOUT TARZI YARIŞ ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu ilk çıktığında görmüş vasat bir oyun gibi gelmişti ama bugün incelemesini okuyunca oyunu edindim ve oyunun hiçte vasat olmadığını gördüm onun için herkes duysun istedim grafikler gayet başarılı ben ultra ayarlarda oynuyorum 5850 ile 1920*1080 kasma yok oynayış başarılı flatout tarzı rakipleri saf dışı bırakarak yarışma tarzı oyun deneyiniz

ÜRETİCİ FİRMA SAYFASI :http://www.gamepires.com/gasguzzlers.aspx
    MİNİMUM SİSTEM İHTİYAÇLARI

Operating system: Windows XP / Vista / Windows 7

Processor: Intel Pentium Core 2 Duo 2,4 Ghz / AMD Athlon 64 X2 5600 + 2.8 Ghz

RAM: 2 GB

Video Card: NVIDIA GeForce 260 / ATI Radeon HD 4870

HDD: 3 GB

ÖNERİLEN SİSTEM İHTİYAÇLARI

System Requirements:

Operating system: Windows XP/Vista ™/Windows 7

Processor: Core i5 or equivalent AMD

Memory: 4 GB RAM

Hard disk space: 6.0 GB

Video: DirectX ®9 Compatible Graphics Card (Radeon ® 6850, GeForce ® 560) 1 GB

Sound: 3D Compatible Sound Card

DirectX®: DirectX®9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 4 Haziran 2012; 10:41:46 >

• Denemeye değer bir oyun gibi duruyor. Showdown ile hemen hemen aynı anda çıktığından arada kaynadı gibi.
  • oyun zevkli ama acayip zor yahu. deli olmamak elde değil. grafikleri gayet güzel. hatta her şeyi sona dayadığımda imzamdaki laptopu bile zorladı meret.
  • Evet banada çok vasat gelmişti dün edindim oynadım fena değil
  • oyunun kaderi galiba yanlış zamanda çıktığı için arada kaynamış oyunlar gibi olacak oyunun grafikleri kesinlikle çok başarılı oynayışta zevkli kontroller güzel deneyin beğeneceğinize eminim .
    biraz resim de ben ekleyeyim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimo. -- 3 Haziran 2012; 19:52:57 >

• bu güzel oyun pek ilgi görmüyor herhalde daha çok kişi görsün yukarı taşıyalım .
  • bu tür araba yarışlarına gıcır arabalar gitmiyo.
    hurda arabalar daha iyi gidiyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk bölümdeki yol aşırı karanlık,asfalt zifirkara.
    bide oyunu normal açtım ama sürekli sonuncu oluyorum, ilk arabam zayıf diye mi öyle yoksa normal seviye bana mı zor geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

ilk bölümdeki yol aşırı karanlık,asfalt zifirkara.
    bide oyunu normal açtım ama sürekli sonuncu oluyorum, ilk arabam zayıf diye mi öyle yoksa normal seviye bana mı zor geldi

Oyunu oynayan herkesin ortak fikri oyun zor firma zorluk ayarında ayarı biraz kaçırmış sanırım buda oyuna olumsuz etki ediyor bir süre sonra insan sonuncu olmaktan sıkılabiliyor neticede oyunları eğlenmek için oynuyoruz işkence çekmek için değil .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

ilk bölümdeki yol aşırı karanlık,asfalt zifirkara.

Oyunu oynayan herkesin ortak fikri oyun zor firma zorluk ayarında ayarı biraz kaçırmış sanırım buda oyuna olumsuz etki ediyor bir süre sonra insan sonuncu olmaktan sıkılabiliyor neticede oyunları eğlenmek için oynuyoruz işkence çekmek için değil .

aynen.
    seviyeyi en kolaya aldım buna rağmen tek bir hata yaptığımda sonuncu oluyorum, 5defa aynı yarışı oynamaktan sıkıldım

• sadece 4 araba çıktı yeni araba gelmiyor bilgisi olan var mı ? araba alma kısmında arabaların kitli olduğu gözüküyor ama 2 gündür yarış yapıyorum yeni araba çıkmıyor :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.