Şimdi Ara

Garsonluk yapicam ama biyiklarimi kesmem gerek mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garsonluk icin parttime is basvurusu yapmistim yarim bi fuarda garsonluk icin gel dediler ama biyiklarimi kesmem gerekiyor mu sakalim yok hic biyikli garsona denk gelmedim o vuzden soruyorum gitmesem mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Koltuk altı ve kesmeyi unutma
  • Git konus once. Kesmem gerekir mi diye sor. Kes derse kes yoksa devam. Cok extra bi durum yok. Sana bildirmedilerse devam et. Zaten deneyecekler. Ha ille de caliscam diyorsan garanti altina almak icin kes. Kökü sende sonucta

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Git konus once. Kesmem gerekir mi diye sor. Kes derse kes yoksa devam. Cok extra bi durum yok. Sana bildirmedilerse devam et. Zaten deneyecekler. Ha ille de caliscam diyorsan garanti altina almak icin kes. Kökü sende sonucta

Sen hic biyikli birisinin biyiklarini bir anda kestikten sonra tipindeki o degisikligi gordun mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerde hocam bende is ariyorum istanbul mu?

• Mulakata giderken biyiksizdim cilop gibi yuzum vardi arada gecen zamanda biyik biraktim simdikesem tipim kayacak ust dudaga utu basmis gibi duracak

• quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Git konus once. Kesmem gerekir mi diye sor. Kes derse kes yoksa devam. Cok extra bi durum yok. Sana bildirmedilerse devam et. Zaten deneyecekler. Ha ille de caliscam diyorsan garanti altina almak icin kes. Kökü sende sonucta

Sen hic biyikli birisinin biyiklarini bir anda kestikten sonra tipindeki o degisikligi gordun mu

Hocam yazdiklarimi bidaha oku istersen. Cok lazimsa olmazsa olmaz bir is icin kes. Yok biyiklarinla isin arasinda kalirsan ben isi tercih ederim. Senin duymak istedigin kesme ise oyle git ama ben sana olurunu soyluyorum. Sen karar ver once

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu jinekomastiyi napacagim ben
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Açılın GARSON geldi . Şimdi kardeş bende turizmciyi garsonluk yapıyorum antalyada normalde bıyık olmaz ama konsept nasıl ? onu bi öğren ona göre yardımcı olayım ha bide böyle kalın bıyıkların varsa o iş hiç olmaz.Kısacası küpe taktığın zaman bıyıkla özdeşleşip karızmatık oluyorsan sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENİGMA. -- 31 Aralık 2014; 20:08:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENİGMA.

Açılın GARSON geldi . Şimdi kardeş bende turizmciyi garsonluk yapıyorum antalyada normalde bıyık olmaz ama konsept nasıl ? onu bi öğren ona göre yardımcı olayım ha bide böyle kalın bıyıkların varsa o iş hiç olmaz.Kısacası küpe taktığın zaman bıyıkla özdeşleşip karızmatık oluyorsan sıkıntı yok

Yani karizma ile alakali yani yakisiyorsa sorun olmaz diyorsun

• Şöyle bi şey var bizde restaurantın en yakışıklısını kapıya koyarız müşteri çeksin diye ordan anla artık ;) genelde bayan olduğu için :D :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.