Bildirim
garrison invasion quest nasıl alınır? (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben de yazmaya gedim şimdi, sakladığım Iron Horde invasiondan 1150 civarı puan aldık. Benim garrisondaydı invasion ben hariç herkes aldı itemını bana resource attı üç çantadan da. :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 4 Aralık 2014; 21:22:37 >_____________________________ -
hiç kimse bahsetmemiş. şunu merak ediyorum bu görevler solo yapılamaz mı? misal ben gittim 500+ mob kestim uğraştım görevi aldım. tek başıma gold puanı elde edemez miyim? gelen puanlar 1 kişi de olsan 3 kişi de olsan puanlama aynı mı işliyor? _____________________________ -
oldurdugun adam başına puan aldıgın için , ve ayrıca bazen ek görevler verdiğinden ( korkmuş elemanı townhall a götür gibi) tek kişi gold lmak pek mumkün değil gibi , ileride item levellarımız yüksldiği zaman olabilir . ama suanda gold almak için , etraftaki bütün elemanları kendi etrafına toplayıp AoE ile kesip bu sürede olmeyip , aynı zamanda binalarının yıkılmasına engel olman falan gerekir . ama bronze veya silver alınır gibi .
ayrıca düşmanlar bir öncekiler öldüğü zaman spawn oldugundan hızlıda öldürmen gerekiyor fazla puan alabilmek için . eger tek basına yapıcaksan ben botani invasion u tavsiye ederim ( her şekilde botani deki düşman sayısı diğerlerine göre çok üstün )
puanlama aynı işlemekte , oldurdugunuz duşmanın zorluguna göre , yaptıgınız ek göreve göre ,puan havuza atılıyor , kişiye özel puan yok ._____________________________ -
öncelikle bilgilendirme için çok teşekkürler.
Bence solo takılanlara büyük haksızlık bu ayarlama. misal tek kişi ile 3 kişi aynı sayıda adam öldürmez ki? tek kişi 1 tane öldürene kadar 3 kişi 3 tane öldürecetir. şimndi ben öldürdüm bir tane 5 puan 3 kişi aynı zamanda 3 tane öldürdü 15 puan. bu resmen saçmalık. en azından solo yapıldığında gelen puanlama farklı olmalı._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mmm2515
öncelikle bilgilendirme için çok teşekkürler.
Bence solo takılanlara büyük haksızlık bu ayarlama. misal tek kişi ile 3 kişi aynı sayıda adam öldürmez ki? tek kişi 1 tane öldürene kadar 3 kişi 3 tane öldürecetir. şimndi ben öldürdüm bir tane 5 puan 3 kişi aynı zamanda 3 tane öldürdü 15 puan. bu resmen saçmalık. en azından solo yapıldığında gelen puanlama farklı olmalı.
solo yapmayın zaten , senaryo bu. pandariadaki senaryolar gibi , onada 3 kişi giriliyordu . bu şekilde düşünecek olursanız dungeonlarda haksızlık raidlerde haksızlık , çok kişi gereken görevlerde haksızlık . eger questi alırsanız , dungeon finder da bir grup oluşturup , bir ekip toplayabilirsiniz. yada yapmazsınız bu görevi sonuçta zorunlu değil
ayrıca tek takılacaksanız neden MMORPG oynarsınız ki? bu oyunun zevki diğer insanlarla birlikte çıkar , guild le falan .
bence güzel bir guild bulun kedinize , yabancı bile olabilir . raid falanda yapmanıza gerek yok , sosyal takılan birçok büyük guild vardır ._____________________________
-
apexis görevlerininin grup olanını alın günlük olarak gittiğiniz bölgelerdeki halkı mutlaka kızdıracaksınız _____________________________ -
Sergeantta quest vardır. Sergeanttan questi başlatabilirsin. Ancak 3 kişi olmanız avantajınıza olacaktır. Savaşla ilgili içerik başlıkta gayet yeterli şekilde var. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: aschil
quote:
Orijinalden alıntı: metamania
Sergeantta quest vardır. Sergeanttan questi başlatabilirsin. Ancak 3 kişi olmanız avantajınıza olacaktır. Savaşla ilgili içerik başlıkta gayet yeterli şekilde var.
Hocam apexis görevleri sırasında kestiğimiz bosslardan mı görev tamamlanıyor yoksa ayrı bir senaryoya mı giriyoruz ? Yani benim Garrisonda herhangi bir ünlem işareti yokta ondan soruyorum.
Garrisonda resource aldığın kutunun yanında sergeant vardır ally isen. Ondan alınıyor görev. Horde isen bilmiyorum. Ama eğer o işaret göründü ise görev garrisonunda görevli yetkili bi abi de :)_____________________________ -
Dün guilden birisine quest gelmiş 3 kişi gold olarak yaptık, bugün de bana verdi questi, benim sorum şu eger questi almazsak durur mu? reset ten sonra yapmayı düşünüyorum çünki bu hafta gold olarak yaptım zaten. _____________________________ Everybody Lies - Dr. Gregory House -
geçen haftadan kalan questim bugun baktım hala duruyor . yani sorunun cevabı evet duruyor . _____________________________ -
evet bende beklettim denemek için duruyormuş yaptım bugün :) _____________________________ Everybody Lies - Dr. Gregory House -
Bu hafta başı silmişler invasionları. _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X