Şimdi Ara

Garmin Nüvi 40 & 50 İncelemesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
207
Cevap
3
Favori
32.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selamlar;

Geçmiş olsun. Oldukça tatsız bir durum.
    Cihazınızı tekrar bağlayıp güncelleme denediniz mi? Muhtemelen olmayacaktır ama denemekte yarar var. Bu nedenle cihaz içeriğinin ilk kullanımda güvenli bir sürücüye veya DVD'ye yedeklenmesinin yararından bahsediyoruz.

Hiç bir şekilde sonuç alamazsanız Garmin Türkiye'ye yollamanız gerekecektir. GARMIN - TURKEY

Yazılımı bir şekilde bulsanız bile, lisans farklılığı sebebiyle çalışmayacaktır.

Saygılar.
  • baytekin aradığım zaman başka bir cihazın içindeki dosyaları kopyalarsanız sorun düzelir dediler
    yada bize getirin biz kopyalıualım dediler ama evime çok uzak kalıyor
  • this_life T kullanıcısına yanıt
    Selamlar;
    Aslında güzel bir haber bu. Güncel diyelim Nüvi 50 için Software aranıyor...
  • burada
    http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=5297#Instruct
    önce garmin express kurun, sonra cihazı bağlayın, bu programı kurun, cihaz en azından açılır hale gelir, sonrasına sonra bakarız
  • cihazı yapmıştım zaten öyle cihaz açılıyor ama maps yok diyor o yüzden bilgisayara bağlandığında 500 mb lık bir klasörü lazım
  • Nuvi 50'de hangi harita var? Başarsoft mu Navteq mi?
  • En iyi makine garminde, en iyi harita basarsoft, ama ikisi bir arada en iyi degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum
  • dun izmir tinaztepe-goztepe yaptim nuvi 1410 la. bu kadar alakasiz guzergah olmaz, israrla gittim, tum ara sokaklara soktu. ayni harita, igo da sorunsuzdu. bence garmin ile basarsoft ortakligi aslinda bitmis bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende nüvi 50 var yaklaşık 3 aydır kullanıyorum 2013 ün son haritası var adres tarifi genellikle dolanmaçlı yapıyor be giriceğim sapağı geçtikten sonra gir diyor atıyorum 70ile gidiyorum cihazda 65 olarak gösteriyor cihazı aldıgımdan beri hiç memnun degilim bilgisi olan arkadaşlardan yardımcı olmasını rica edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

dun izmir tinaztepe-goztepe yaptim nuvi 1410 la. bu kadar alakasiz guzergah olmaz, israrla gittim, tum ara sokaklara soktu. ayni harita, igo da sorunsuzdu. bence garmin ile basarsoft ortakligi aslinda bitmis bile.

Bitmiş; biteli de bayağı olmuş. Alim bey'in açıklaması vardı Başarsoft konusu altında geçtiğimiz günlerde. Hayırlısı olsun; bir şey yanlış olacaksa ya düzeltilmeli yada yapılmamalı. Daha isabetli olmuş.

Başarsoft Haritalı cihazların mağdur edilmeyeceği yazılmış ama bakacağız zaman içine...
  • haritanın dışında cihaz yazılımınıda güncellememiz gerekiyormu cihaz yazılımının ne katkısı oluyor
  • tege T kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Yazılım güncellemeleri, cihazınızın yazılımının zaman içerisinde görülen hatalardan temizlenmesi ve daha stabil çalışması için yazılmış güncelleştirmelerdir. Yapmanızda fayda var görüşümce.
  • Nuvi 50'yi ben de 1 yıldan fazla zaman önce ABD'den alıp 6,5 ay orada kullandım. Hem şerit asistanı hem de kavşak görüntüsü orada çalışıyordu. Kavşak görüntüsü en çok otoyolda giderken tek bir çıkıştan iki farklı yöne sapma imkanı varsa çok işe yarıyordu.

Cihazdan beklentiniz sadece GPS ise çok işe yarayan oldukça kaliteli bir cihaz. Sanırım tek sorun hafıza. Dahili hafızası bir kaç güncellemedir tüm ABD haritasını bile alamıyordu, fakat ABD'yi 4 farklı harita seçeneğine bölmüşler, sadece işime yarayanını indirip güncelledim.

Bir keresinde çok merkezi bir yere gidecekken adresi bulamadı. Fakat sonradan anladım ki eyalet kısmı otomatik seçilmiş. Biz Illinois'deydik, gideceğimiz adres Winsconsin'de. Daha önce arabayla Illinois sınırlarından çıkmadığımız için dikkat etmemiştim, adresi girerken önce eyaleti değiştirmek gerektiğini sonradan farkettim. Bunun dışında adres bulamama gibi bir durum yaşamadım. Malum bir de ABD'nin adres sistemi çok düzenli.

Türkiye'ye döndüğümde sadece haritaya bir cihaz parası vermek istemediğim için cihaz atıl kaldı. En sonunda open source maps ile sorunu çözdüm Hafıza problemi için de eski bir cep telefonunda gene 2GB'lık bir kart bulup onunla hallettim. Fakat şimdide kavşak görüntüsü hız limiti vs. gibi eklemeler çalışmıyor. Dün işe gidip gelirken bir deneme yaptım en kısa yoldan götürdü. Tabi mesele bildiğin yolda değil, bilmediğin yolda işe yaraması

• Mr.Fahrenheit kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Openstreetmap Garmin cihazlar ve Harita için iyi bir çözüm. Giderek de gelişiyor; Eksileri, bazı bahsettiğiniz görsel eklentiler çalışmıyor, POI sayıları çok çok eksik. Artıları; Çok hızlı güncelleniyor. Garmin cihazlar için neredeyse haftalık güncellemeler alabiliyorsunuz, Hacim az eski cihazlar rahat çalışıyor ve yeni yollar çok çabuk ekleniyor. Bu tip düzeltmeleri siz de yapabiliyorsunuz. Ve ücretsiz ama tabii ki destek için imkanlar dahilinde biraz Bağış (Donate) yapmak iyi olur.
  • garmin cihazımın haritasını baytekin dışında başka bir yerden güncelleyebiliyormuyuz
  • tege T kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Cihazınızı Garmin Express ile güncelleyeceksiniz. Baytekin derken zaten Garmin Türkiye kendileri.
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, mutlaka orijinal haritaların yerini tutmayacaktır ama işimi de görür umarım. Bağış kültürü bizde çok oturmamış ne yazık ki, imkanlar dahlinde destek vermek gerekir.
  • son güncellemeden sonra rota hesaplamaları tam bir faciaya dönüştü benim cihazda
    düzgün yol dururken 2 km kısa olsun diye köy yoluna sokmalar filan iyice berbat oldu
    rota tercihim de eskiden olduğu gibi en kısa zamandı hiçbir zaman en kısa mesafeyi rota tercihi yapmadım
    şu durumda beni yeni navigasyon arama yoluna itti bu durum
  • Puzzles kullanıcısına yanıt
    navigasyondan pek anlamam ama bu soracağım soru belki de tüm navigasyonlarda vardır bilmiyorum

hız limitini gösteriyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.