Şimdi Ara

garmin fenix 5 plus vs apple watch 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba herkese

    bu iki saat arasında kararsız kaldım. + ve - yönleriyle sizce hangisini takmalıyım.



  • Öncelikli ihtiyacınıza karar verin. İhtiyacınız akıllı saat ise Apple. Ancak önceliğiniz spor aktivitelerinizi kaydedecek, spor aktiviteleri esnasında bataryasını verimli kullanacak ve onun dışında da günü birlik şarj istemeyecek bir saat ise Fenix 5 plus. Aralarında dağlar kadar fark var; biri akıllı saat, diğeri spor saati.
  • Biri elma biri armut, kiyaslanamayacak kadar ayri alanlara hitap eden urunler bunlar. Açın bir iki tanıtım/test videosu izleyin, anlarsiniz hangisinin size daha uygun oldugunu...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4-5 ay kullandım 3. Seri apple watch ben sevemedim kesinlikle garmin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soğuk ve karlı bir haftadayız. Pazartesi akşamı 10 KM kadar koşmak dışında bir aktivite yapamadım yaklaşık bir haftadır. Saate bakarken batarya yüzdesi belirdi gözümün önünde, %24 diyor. Koşuda %6 - 7 arası gitse de bisiklet aktivitelerinde uzun saatler sürünce daha fazla gidiyor batarya. Şimdi bir hafta olmuş, şarja takmamışım cihazı. %24 görünce düşündüm bir spor saati yerine bir akıllı saat kullansam spor yapmasam bile günübirlik şarj etmek ne kadar zahmetli ve zevksiz gelirdi...
    Bir de ilk Garmin Vivosmart ve Fenix 3 ile başlamıştım ve Hakkari'de başlamıştım Garmin'e. Her gün defalarca elektrik kesilen bir yerde Apple Watch ile vs. uğraşılmaz diye hiç bakmamıştım bile. Şimdi elektriğin o kadar kesilmediği bir yerdeyim ama hala sık şarj etme gereği olmaması beni rahatlatıyor hani.
    Elektrik ya da şarj etme ile sorunu olanlar için akıllı saatler biraz sıkıntılı yani. Bunun yerine "spor aktivitelerini kaydetme amaçlı istiyorsanız" kesinlikle Garmin, Suunto, Xiaomi gibi bataryası en az bir hafta giden ürünler tercih etmelisiniz. Ama eğer "spor aktiviteleri kaydetmeyeceğim ve özellikle akıllı saate ihtiyacım var" diyorsanız da Samsung, Apple vs. üreticilerin saatlerini inceleyin.




  • Bence, az kullanılmış 2. el Apple Watch Series 3 sizi daha mutlu edecektir.

    3 ile 4 arasında şekil farkı hariç fark yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.