Şimdi Ara

Garmin & Baytekin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.479
Cevap
24
Favori
177.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Volkan bey, Alim bey 2010.10 versiyonunun İgodan önce Garminde çıkacağını söyledi diğer başarsoft başlığında. Bu 2010.10 güncellemesi ne zaman verilecek. İnternet sitesine verilecek olab harita 2009.06 mı yoksa 2010.10 mu
  • Yukarıda yazmışlar ya

    quote:

    Garimn 2010.06 haritaları elimize ulaştı
  • Onu gördüm de Alim bey önce garminde çıkacak deyince tekrar sorma ihtiyacı hissettim. O zaman Alim beyin dediği 2010.10 yılbaşına doğru veya yılbaşından sonra gelecek.
  • merhaba 1 hafta önce garmin nüvi 205w model cihazı satın aldım cihazda bir türlü yakın noktaları aktif hale getiremiyorum daha dogrusu yakın noktalar diye bi seçenek yok my.garmine üye oldum son software yi yükledim buna ragmen bulamadım yardımcı olursanız sevinirim hayırlı forumlar
  • 3 ay once garmin nuvi 1310 aldim,ancak 2 gundur harita acilmiyor,adres secip git dedigimde ekranda sadece arac gorunuyor,bu sorunu guncelleme yaparak ta cozemedim,yardimci olursaniz sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Garmin&İriver


    quote:

    Orijinalden alıntı: airea

    yurtdışından aldığım 60csx gps cihazım var. Türkiye haritası yükletmek istedim, karaköydeki baytekin mağazasına gittim. Sadece harita için 150 usd (yazıyla yüzelli abd doları) istediler... Aynı hızla mağazayı terk ettim...



    Fiyat belki yüksek gelmiş olabilir ancak bir kaç husus var belirtmek istediğim;
    Baytekin olarak bizde haritaları bir firmadan temin ediyoruz. Ayrıca alacağınız harita içinde 1 yıl ücretsiz güncelleme hizmeti verilmektedir. Bunun yanısıra düşününki bu haritaları yapmak inanılmaz maliyetlerde ve 3 senedir bu firma hiç bir şekilde güncelleme ücreti müşterilerinden talep etmemektedir. Bunlar tabi sadece size burada yazabildiklerim biraz araştırabilirseniz harita yapılırken yada güncellenirken çok fazla bir iş gücü harcanmaktadır. Ayrıca cihazınızı Yurtdışından almayıp Türkiye'den almış olsaydınız hem Türkiye Karayolları (Navigasyon) hemde Türkiye Topografik haritasına sahip olacaktınız.

    Saygılarımla

    aynı harita, diğer sistemler için 30 TL, garmin için 99 USD + KDV. garminciler zaten cihaz için diğerlerinin 2-3 katı para ödüyor, çünkü cihazlar gerçekten çin malı cihazlara göre bariz kaliteli. peki garmincileri aynı harita için niye 5 kat fazla fiyat ödüyor? bunlarda para var ki iyi cihaz alıyor, haritayı bunlara pahalı satalım diye mi düşünüyorsunuz? garmin, Tr ticari anlamda, pazarlama anlamında bence hata yapıyor. yakın zamanda, müşteri potansiyelinizi bu tür fiyat farklılıkları etkileyecektir. artık herkesin evinde pc var.herkes, neyin ne olduğunu görebiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 31 Ekim 2010; 21:19:21 >




  • Arkadaşlar,
    Garmin sitesinde 2010.06 haritası çıkmış gözüküyor. Fakat harita Mapsource biçiminde değil, .img biçiminde. Bu konuda bilgisi olan var mı? Haritalar bundan sonra hep .img olarak mı verilecek?
  • Garmin'nin teknik destek bölümü resmen ölü,500 TL para verdik rezalete bak,sitesine giriyoruz mail atıyoruz,tel. acıyoruz yardım namına bisey yok.yazılım destegi acısından sınıfta kaldı.navitech yazılımı destekleyen navigasyon cihazlarını kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum.
  • Garmin cihazımın haritasının güncellemek istiyorum ama ilgili sayfada seri numarasını yazdığım halde link çıkmıyor. Bunun neden olduğunu bilen paylaşacak olan var mı benimle?

    Bu ne aciziyettir bilişim firması(!) adamları sayfaya bir satır açıklamayı koyamamış!!!

    Mail atın demişler sadece?

    Attım mı?

    Eveeeet!!!

    Cevap alabildim mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetg4 -- 2 Kasım 2010; 19:58:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: getaway

    Garmin'nin teknik destek bölümü resmen ölü,500 TL para verdik rezalete bak,sitesine giriyoruz mail atıyoruz,tel. acıyoruz yardım namına bisey yok.yazılım destegi acısından sınıfta kaldı.navitech yazılımı destekleyen navigasyon cihazlarını kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum.


    Evet Ben de Nissan marka araba kullanan opet tuketicilerini belediyeye sikayet edecektim... konu burada acilinca iyi oldu ben de sikayetciyim arkadas!!!!

    Sevgili getaway,

    Garmin icin sikayette bulunup navitech tavsiye etmiyorum demissiniz...

    biraz daha ihtimam. konu nedir...Garmin'in destek elemanlari forumlari da takip ediyor... belki hafta sonu filan aramissinizdir.. tatil filan ??

    Saygilar...


    Alim K.
  • Merhaba,

    Amerika'dan alınan Garmin Navigasyon cihazına Türkiye'den Başarsoft'un Türkiye haritası yüklediğimizde tüm özellikleri ile devrede olur mu?
    Bazı satıcılar, dışarıdan alınan Garmin cihazına Türkiye'den Türkiye haitası yüklendiğinde eksik olarak yüklendiğini söylüyorlar.

    Teşekkürler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetg4

    Garmin cihazımın haritasının güncellemek istiyorum ama ilgili sayfada seri numarasını yazdığım halde link çıkmıyor. Bunun neden olduğunu bilen paylaşacak olan var mı benimle?

    Bu ne aciziyettir bilişim firması(!) adamları sayfaya bir satır açıklamayı koyamamış!!!

    Mail atın demişler sadece?

    Attım mı?

    Eveeeet!!!

    Cevap alabildim mi?






    Sorunumun giderilmesi için meğer telefon açmam gerekiyormuş.

    O halde web sayfalarına "mail atın" değil de "bizi arayın" yazsınlar.




  • Merhaba,

    Dün Garmin 1410 navigasyon cihazı aldım. Gayet şık ve kalite bir cihaz. Tek problemim tiz bir uğultunun gelmesi. Aracımda şarja taktığımda insanı rahatsız eden tiz bir uğultu sesi geliyor. yolculuk yapmak gerçekten de çekilmez oluyor. cihaz açık ve şarjdan çıkarttığımda uğultu kesiliyor.
    PC'den USB ile şarj ettiğimde hiçbir uğultu sesi yoktu. Sizce ne yapmam gerekiyor? Yardım lütfen.. daha 1 günlük cihaz.
  • Merhaba. Hem Türkiye, hem de tüm Avrupa ülkelerinde sorunsuz kullanabileceğim bir Garmin almayı düşünüyorum. Nüvi 1250 ya da Nüvi 1370 arasından hangisini ve nereden almamı önerirsiniz? (Hepsiburada? Teknosa? Baytekin?)
  • 1250'yi aldım. Diğeri çok pahalı geldi. Gelince inceler, yorumlarımı yazarım :)
  • blackberry için Türkiye'de garmin satılıyor mu? desteği var mı?
  • Sn. Volkan Özdil,

    2010.01 ve önceki haritalar Mapsource türündeydi ve hem GPS'e yüklüyorduk hem de bilgisayar üzerinde kullanabiliyorduk. Ama 2010.06 haritası .img türünde ve bilgisayara yüklemek istedim ama beceremedim, Mapsource programını açıp Cihazdan Al yapıp Hareitayı seçtim ama gene olmadı.

    Mapsource programına bu 2010.06 haritasını yükleme şansımız var mı? Gerçekten Garmin'in en çok hoşuma giden özelliği haritayı hem GPS'te hem de bilgisayarda kullanabilmek.
  • Selam. Garmin Nüvi 1250'yi iade kararı aldım. Maalesef cihazın yazılımı sorunlu. İçine attığım JPG'leri gösteremiyor. İçinde defaultta gelen dosyaları dahi açamıyor! GPS bağlantısı muhteşem iyiydi ve hızlıydı. Ancak yine de hatalı olması canımı sıktığı için iade edeceğim. Garmin UK ile de konuyu görüştüm. Bir sürü şey denettirdiler, en sonunda cihazınızı geri gönderim dediler. Başka bir Garmin modeline bakacağım...
  • merhabalar,
    öncelikle bugün garmin sitesine uzun zamandır ilk defa güncelleme yapmak için girmek istedim, ne yazıkki bir türlü giremedim. yutdışı garmin açılmasına rağmen tr garmin açılmadı. bu yüzden güncelleme yapamadım. bunun dışındaki en yaygın karşılaştığım sıkıntılar şunlar;
    1 arama hanesi büyük küçük harf duyarlı bu yüzden aramalar tam bir işkence. örneğin ikea Ikea İkea İKEA IKEA artık bahtınıza hangisi denk gelirse o şekilde bulabiliyorsunuz. daha önce kaydettiğiniz bir yer değilse ortalama arama adedi 3-4 oluyor. daha önceki cihazlarımda böyle bir problemim yoktu. zaten türkçe harfler ı İ gibi tam ölümlük.
    2 haritada hiç olmayan yollar mevcut veya olan yollar mevcut değil. bu harita kesinlikle masa başında çizilmiş gib geliyor bana. örneğin konya bozkıra giderken istanbul yolundan beni çay beyşehir arasında öyle bir yola soktuki akşam satlerinde o uçurumların arasında virajlı keçi yolu patikalarını geçtim ve hayatımın en tehlikeli araç sürüşünü gerçekleştirdim. oysa haritada orada dümdüz bir yol gözüküyordu ve 4*5 kere o otoban gibi yolun üstünden geçtik ve bunun gibi onlarca örnek yaşadım 1 yıldır. bu arada harita geçen sene sonunda güncellenmiş harita
    cihazım garmin 255w




  • IKEA da aynı sorunu ben de yaşadım. İzmir de IKEA yı bulamadım. meğer İKEA olarak, büyük İ ile girilmiş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.