|
Yo ben gayet ne istediğimi bilerek Garmin ekosistemine dahil oldum ve şu anda da ne istediğimi bilerek Garminden yıldım diyorum. 255/fenix 7 gibi serilerle pek çok yeniliğe gitti diye biliyorum Garmin, belki artık bazı sorunlar düzelmiştir ama geride kalan 5 yıl süre içerisinde bir koşu saatinden çok, sıradan insan gibi aktivite takibi yapabileceğim daha ekonomik bi alternatifle geçmem gerek diye düşünüyorum şimdi. Mesela artık yol bisikletimi kullanamıyorum çünkü, 45 yaşına gelince diz problemleri baş gösterdi, dolayısı ile dışarda yapacak (outdoor) spor alternatifleri benim için ciddi azaldı. bol bol yürümeye çalışıyorum yürürken bile dizim ağrıyabiliyor ama en azından bisikletten daha iyi tolere edebiliyorum yürümeyi. Baytekin beni yormadan fazla masrafa sokmadan Fr245 te tekrar gps kullanmamı sağlayabilirse tekrar barışabilirim Garminle :) Apple hayranı değilim ama ben sıradan bi son kullanıcıyım, Fr245 aldım diye çok da koşmadım zaten 🙂 böyle yazılım problemleri ile uğraşmak istemiyorum ödeyim parasını sorunsuz kullanayım geçip gideyim 😀 |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt