Şimdi Ara

Garip Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıkçası buraya bir konu açmak istemezdim ama mecbur kaldım arkadaş ortamımda bahsetmem uygun olmazdı. Bir arkadaşım vardı kız çok güzeldi o beni çok yakın arkadaşı olarak görürdü ben ise fazla umursamazdım daha sonra 1-2 sene görüşmedik kızla. Ama son zamanlarda arkadaş çevremiz kesişiyordu sonunda biraz takılmaya başladık ama ben yine umursamaz davranıyordum ama içimde bir hoşlantı vardı. Bir gün bana mesaj atmış işte "özel birşey konuşabilir miyiz?" diye. Bende gittim konuştum ve benden hoşlandığını söyledi. Mutlulukla hüzün arasında kaldım. Sorun çok saçma olabilir ama kız benle aynı boyda topuklu giyince yanında rezil olmaktan korkuyorum." Şuan çok şaşırdım biraz düşünmemin sakıncası olur mu?" dedim ve ayrıldım. Sizce ne yapmalıyım?

Cool Story yazabilirsiniz çünkü umrumda değil.

Benim kız arkadaşım 1.56 boyunda ufacık bir şey fakat bundan önceki 1.92 idi voleybolcuydu ve ben topuklu giysem bile ulaşamayacağım bir boydaydı doğal olarak ama 4 yaş küçüktü benden ama yine de anlaşmak önemli. Yanına yakışan birini arıyorsan eskort servislerini kullanırsın kız arkadaşını böyle görmen doğal değil.

Orijinalden alıntı: eng304

Açıkçası buraya bir konu açmak istemezdim ama mecbur kaldım arkadaş ortamımda bahsetmem uygun olmazdı. Bir arkadaşım vardı kız çok güzeldi o beni çok yakın arkadaşı olarak görürdü ben ise fazla umursamazdım daha sonra 1-2 sene görüşmedik kızla. Ama son zamanlarda arkadaş çevremiz kesişiyordu sonunda biraz takılmaya başladık ama ben yine umursamaz davranıyordum ama içimde bir hoşlantı vardı. Bir gün bana mesaj atmış işte "özel birşey konuşabilir miyiz?" diye. Bende gittim konuştum ve benden hoşlandığını söyledi. Mutlulukla hüzün arasında kaldım. Sorun çok saçma olabilir ama kız benle aynı boyda topuklu giyince yanında rezil olmaktan korkuyorum." Şuan çok şaşırdım biraz düşünmemin sakıncası olur mu?" dedim ve ayrıldım. Sizce ne yapmalıyım?

Cool Story yazabilirsiniz çünkü umrumda değil.

aynı sorun bendede var hocam kız 1.85 boyunca nolcak bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

Eğer öyle bir eksiklik hissediyorsan hayatında neden olmasın. Sonuçta birbirinizi az çok tanıyorsunuz ve iyi anlaşıyorsanız problem yoktur.

Benim kız arkadaşım 1.56 boyunda ufacık bir şey fakat bundan önceki 1.92 idi voleybolcuydu ve ben topuklu giysem bile ulaşamayacağım bir boydaydı doğal olarak ama 4 yaş küçüktü benden ama yine de anlaşmak önemli. Yanına yakışan birini arıyorsan eskort servislerini kullanırsın kız arkadaşını böyle görmen doğal değil.

Gayet iyi anlaşıyoruz ama dediğim gibi boy takıntısı olur diye korkuyorum. Şuana kadar epey kızla çıkmışımdır 173-158 arasıydı.173'te bile fazla topuklu giymeni istemem diyordum. Bu 177-178 yaklaşık aynı boy. Neyse bir deneyelim.

@naylondon

Aynı boy mu sizinki de :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eng304 -- 18 Mayıs 2012; 16:51:28 >

• Anlamıyorum ya kızdan kısa olsan neden rezil olacaksın ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Anlamıyorum ya kızdan kısa olsan neden rezil olacaksın ki?

Toplumdaki algıdan dolayı hani yanına yakışmıyor falan denildiği için öyle kafama takıldı biraz.

quote:

Toplumdaki algıdan dolayı hani yanına yakışmıyor falan denildiği için öyle kafama takıldı biraz.

O milleti ilgilendirmez, kız senden uzun da olsa kısa da olsa ikinizin bileceği iş.(Tabi bunu bizim insanımız anlamak istemiyor) Gerçekten sevdikten sonra bunlar gereksiz ayrıntılar bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip Bir Anakart? Problemi
    9 ay önce açıldı
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya benim de şimdiye kadar hoşlandığım tüm kızlar ile aşağı yukarı aynı boyda idim topuklu giyince hepsi annem gibi oluyordu ondan hiçbir zaman karşı tarafa adım atamadım benden kısalarda beni beğenmeyince ortada kaldık işte
    bir de şu kızların topuklu merakından nefret ediyorum
    umarım karşıma inşallah topuklu ayakkabıdan nefret eden bir kız çıkar yoksa görücü usulu evleneceğiz...

quote:

quote:

O milleti ilgilendirmez, kız senden uzun da olsa kısa da olsa ikinizin bileceği iş.(Tabi bunu bizim insanımız anlamak istemiyor) Gerçekten sevdikten sonra bunlar gereksiz ayrıntılar bence.

O konuda gerçekten katılıyorum neyse dediğim gibi bir deneyelim. Güzel kız çok iyi anlaşıyoruz boşuna kaybetmiyeyim kızı.

• Samimiyim eger hoslaniyorsan yaptiginin yanlis oldugunu soyle kizla arani duzelt ve kimseyi umursama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bunu söyleyin saklamayın topuklu giyince kendimi kötü hissediyorum yanında deyin çok gerekmedikçe giymemesini söyleyin anlayışla karşılaycaktır
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.