Şimdi Ara

Garenta Araba Kiralama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
15.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

İyi firmadir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar taksim şubasinden temmuz için bir rezerve yaptım seat leon full paket parasınıda ödedim ancak arac marka model garantisi yok taksim şubesinde tanıgı olan yada arac garantisi almak için bi yardım edebilecek var mı

Orijinalden alıntı: bahadr3452

merhaba arkadaşlar taksim şubasinden temmuz için bir rezerve yaptım seat leon full paket parasınıda ödedim ancak arac marka model garantisi yok taksim şubesinde tanıgı olan yada arac garantisi almak için bi yardım edebilecek var mı

O araba sorun olursa zaten size bir üst segment araç vericekler.Çok istiyorsanız şubeyi arayıp konuyu konuşup çözüm bulabilirsiniz.

• Garentadan kredi kartı ile alın hem çok iyi giyat veriyor hemde 6 taksit ve bonus ise 9 oluyor. Ayrıca sitesinde 2 3 kere arama yapın sistem söylemeden 2 3 saatlikgecikmeli teslimi 24 saate kadar ücretsiz veriyor

evet üst segment veriyorlar ama ben daha önce bir kaç kere kiraladım kısa sure oldugu için önemli degildi ikisindede hep full paket araclar geldi ama hep bir adet kalmıştı sansa onlar olmasa arac üst segmentte yoktu ellerinde işimi şansa bırakmak istemiyorum aradım şubeyi malesef dediler teslimatçılar ile görüşmem gerek bu konuda ancak onlar yardım edebilir galiba biraz araştırdım.
    Teslimatçıların elinden gelen birşey yok malesef.İzmir şubesinden bir tanıdık için araba kiralamıştık.Onuda yetkili kişi sayesinde ayırtmıştık o gün için.Diğer türlü sistemleri bu marka aracı vericksin diyor onlarda onu veriyorlar.

Ekim 2017'de maksimum güvence için ilave ücret ödeyerek Ankara YHT Garı Şubesi'nden aylık araç kiraladım. Aracı bende, teslim alan kişide inceleyip aldığım şekilde hasarsız teslim formuyla imzalı teslim ettim. Sonrasında araçta ufak çizik olduğu, otoparktan çıkarken sürttüm yazarak tutanak yollamam istendi. Resim istediğimde gözden kaçması mümkün olmayan birçok hasar olduğunu gördüm, kabul etmedim.

Ocak 2018'de 955 TL'lik hasar bedeli faturası kesildi. Kredi kartımdan onayım olmadan yaklaşık 2.000 TL'lik tahsilat yapılmaya çalışıldı. İtiraz ettim, ancak kabul etmediler.

İnternetten aradığınızda her gün ilave edilen şikayetlerle karşılaşacaksınız. Fiyatı ve şartları uygun gibi geliyor kiralarken. Sonrasında cebinizden çıkan fazlası oluyor...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.