Şimdi Ara

Garenta Araba Kiralama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
15.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracı bugün teslim ettim Normalde sitedeki rezervasyonumda i30 dizel otomatik elite donanım araç görünüyordu şubeye gittiğimde Polo Comfortline 1.4Tdi dsg verileceğini fakat onunda henüz kiradan dönmediğini bu yüzden hemen biraz daha büyük olan Skoda Rapid 1.6 tdi Elegance donanım dsg 11bin km de tertemiz bir aracı getirdiler onunda sağ ön lastiği bariz inik şekildeydi bunu tutanağa yazdırarak aracı aldım 870 kmlik yolculuğumun sonunda lastik patladı tamamen sonra şirketin acil yol yardımını aradım isterseniz ekip gönderip değiştirtebilirim dedi bende acelem olduğundan kendim 10 dk da değiştirp yola devam ettim bu sabah aracı teslim ettiğinde özür dilediler lastik değiştirmek zorunda bıraktık sizi dediler herhangi bir sorun yaşamadan aracı teslim ettim İzmir Alsancak şubesini ilgi alakadan dolayı tavsiye ederim bir daha araç kiralarken kesinlikle burayı tercih edeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cagatayu C kullanıcısına yanıt
    Dediğimiz kadar varmış yani :)

Umarım bu çizgiyi bozmazlar ve oradan kiralamaya devam ederiz.Tabi bu fiyatlardan devam ederse.Diğer firmalar ile arasında çok büyük fiyat farkı var.

Ayrıca şirket Anadolu grubunun ve faturayı kesen firma Çelik Motor A.Ş. Böyle bir detayıda atlamamak lazım.
  • şikayetvar. com da neredeyse 3 güne bir şiayet ekleniyor burada da en ufak bir terslik yok yorumlarınızda rakip firmalar mı yazıyor çok amatörce yorumlar var sikaytevar. com da yani kredi kartından müşteriye haber verilmeden para çekilmiş olması hırsılık gasp gibi bir şey.

Orijinalden alıntı: forumuyesi

şikayetvar. com da neredeyse 3 güne bir şiayet ekleniyor burada da en ufak bir terslik yok yorumlarınızda rakip firmalar mı yazıyor çok amatörce yorumlar var sikaytevar. com da yani kredi kartından müşteriye haber verilmeden para çekilmiş olması hırsılık gasp gibi bir şey.

Fiyatı çok uygun ve piyasaya yeni girmiş bir firma.Anadolu Grubu'nun bünyesindeler.Öyle kredi kartından para çekeceklerini hiç sanmıyorum.Benim başıma öyle birşey gelmedi.Kendilerini tanıtmak için bu fiyattan devam ediyorlar.Yoksa piyasada mahalle arasındaki rent a car firmasından bile uygunlar.Şikayetvar.com sitesine pek takılmamak lazım.Orada dev firmaların bile yüzlerce şikayeti var.
  • İstanbul içinde almiracars ve air rent a car tavsiyemdir. her ikisi de kurumsal firmalar olup binlerce araçlık filoları var. lüks araç kiralayacak olursanız almira kesinlikle çok iyi. 1 günlük kiralamada 200 tl nin altında 2014 bmw 3 serisi veryorlar. pejo citroen nisan grubunda da air (aktif iriyıl kısaltması) rent a car çok iyi firmalar.üstelik aracı ayağıma kadar getirdiler cüzi bir ücrete.

şikayetvar. com da neredeyse 3 güne bir şiayet ekleniyor burada da en ufak bir terslik yok yorumlarınızda rakip firmalar mı yazıyor çok amatörce yorumlar var sikaytevar. com da yani kredi kartından müşteriye haber verilmeden para çekilmiş olması hırsılık gasp gibi bir şey.

haber verseler anında kredi kartımı kaybettim diye iptal ettirecek o kadar çok insan var ki şu ülkede şaşarsın, nitekim kart numarası falan değiştiği için o durumda hiç çekemiyorlar yani

firma ile şahsen şirket olarak çalışıyorum, kendi aracımı şirket adına almadığım için yakıtı fatura etme konusu biraz sıkıntı olabiliyor malum, uzun mesafelerde o yüzden buradan konfor sınıfı bir araç kiralıyorum genelde, araçlar boş değil donanımlı, içleri temiz, çalışanlar gayet ilgili ve güleryüzlü, çağrı merkezi rezervasyon iptali söz konusu olunca 1 saat bile kalsa kesinti yapmadan iade yapıyor, lastik değişimi için çağırıyorlar diğerleri gibi umursamamazlık yok, araçlar bakımlı vs. vs., şubeden şubeye değişiyordur belki ama ben şimdiye kadar tek bir sıkıntı bile yaşamadım

ha hiç mı sıkıntılı yanı yok, var, provizyon meselesi çok saçma mesela, bedeli karttan çat diye çekiyorsun açığa almadan, hadi ekonomi konfor falan 300 500 tutarında çok birşey değil ama hala üst sınıf araçlar için çift kredi kartı diye şart koşuyorsun, adamın limitinden çekebildiğin halde o rakamı başka karta ne gerek var yani

• quote:

Hocam bende kiralamadan önce baya tereddütte kalmıştım sikayetvar.com daki şikayetleri görünce daha sonra facebook sayfalarını incelerken İzmirde kiralayan birinin yorumunu gördüm sonra kendisine mesaj attım araç kiralayacağımdan fakat şikayetlerin olduğundan bahsettim başım ağrısın istemiyordum kendisi izmirde ufak bi dağıtım şirketi sahibiymiş ve çevre illere giderken araç kiralıyormuş garentadan dediğine göre 15-20 kez araç kiraladım trafik cezalarını itiraz süresi geçtikten sonra sizden tam haliyle çekmeleri dışında olumsuz bir durum yaşamadığını söyledi bende ona güverenek kiraladım aracı ve memnun kaldım. Benden sonra babamda kiraladı o da memnun kalmış. Herhangi bir sorun yaşamazsam ben hizmetlerinden memnunum. Zaten sikayetvar.com a girerseniz sadece şikayet görürsünüz memnuyetleri yazmazlar onlar içinde oralardan kiralayan insanlara görüşlerini sorarsınız. Biz tamamen güzel şirket eksi yönü yok demiyoruz kredi kartından direk çekim yapmaları eksi yön mesela ayrıca trafik cezalarını da son ödeme gününde ödeyip sizden işlem ücreti adı altında 20tl çekmeleri ve cezaya itiraz hakkınızın olmaması gibi şeyler eksi yönler ama bunlara dikkatli olursanız yaşamazsınız. Ben kendi araç kiraladığım şube için yaşadıklarımı anlattım üst mesajda her şube bence de aynı değildir illa ki aksilikler çıkacaktır

• 23.02.2015-25.02.2015 tarihleri arasında atatürk hava limanından 2 günlük kia rio ile şirketi tanıma fırsatım oldu. firmayı tanıtmak istedim çok bir bilgi yok forumda. hertzden rezervasyonluydum 6 saat önce aracı almam gerekti firmada araç olmadığı için veremedi. Sonra europcar avis budget gibi kaliteli markaları dolaştım araç bulamadım. Sonra garentayı gördüm turuncu cezbetti oraya yanaştım. Fiyatı güzel geldi ilgisi güzeldi arkadaşın. İstediğim şartları taşıyordu günlüğü 85 tl boş 95 tl mini hasar kaskolu olarak aracı aldım ehliyeti kartı verdim. Biraz sohbet ettik 10 dk O arada içeride birşeyler yaptı kartı posttan geçirmeden ödemeyi aldı. Sanıyorumki kart bilgilerim onlarda tedirginim bu konuda. Garentadan ilk kiralamam olduğu için 20 tl olan full kaskoyu hediye etti 10 tl karşılığında. 13.30da teslim alcaktım 2 gün sonra 16:00da bırakcaktım sorun değil dedi 2.5 saat opsiyon güzel diğer firmalara göre. aracı teslim almaya gittik tozlu bi araç beni bekliyordu. Oradaki arkadaş çok ilgili değildi aracı inceleyin dedi gelmedi yanıma kendim tozlu şekilde inceledim sıkıntı yoktu teslim aldım aracı. 1 saat yol katettim bi ikaz lambası belirdi aradım firmayı bu nedir diye mail tel bilgilerimi aldılar arkadaşlar sizi arıycak telefonunuzu meşgul etmeyin dediler daha arayan yok. kia yol yardımı aradım onlar yardımcı oldular lastiğin basıncı düşükmüş. Daha doğrusu patlakmış 2 günde 4 defa hava takviyesi yaptım. 2. gün ufak bir olumsuzluk yasadım geri çıkarken tamponu bariyere sürttüm 20 cm civarınca çizik meydana geldi. Günüm doldu teslim etmeye giderken yakıt aldım 90 tl yakıt aldı araç 370 km yapmıştım. Yani araç deposu fullendikten sonra 100 km kadar yol yapmış 30 tl zarar ettim :) aklınızda olsun depoyu fullemeyin yaptığınız km ile aracın bilgisayar yakıt tüketimini hesaplayın ona göre yakıt alın. 13:50 de teslim aldığım aracı 16:10da teslim ettim. Asıl krizim burada. Aracı teslim alcak arkadaş gelir gelmez kontrol yapmadan teslim kağıtını imzalamamı istedi kontrol etmiycek diye imzaladım. Sonra aracı kontrole başladı. Sol arka tampondaki hasarı gösterdim. Sonra diğer tarafına geçti aracın direk sağ arka çamurluğa odaklandı burasıda var dedi tozu temizledi gerçekten var oradada bi çizik. Nasıl gördün be adam siyah araçta beyaz toz içinde beyaz çiziği teker üstü hemde. Benim yapmadığımı söyledim tartıştık Bariz belli çünkü çok eski bir çizik olduğu. Başka hç bir tarafına bakmadı aracın. O çizik orada vardı bunu arkadaş biliyordu ve onu bana itelemeye çalıştı çünkü mümkün değil o toz içinde gözükmesi. bi süre tartışma yaptık tamam inceleyelim dedi beyan doldurduk benim hasarım için. bugün 26:02.2015 te provizyon tam olarak(300 tl) geri iade edildi bu kaliteliydi Garenta için.
    özet olarak ofiste ilgi alaka güzel. araç teslim noktası kalitesiz. araçları ve fiyatları güzel. 2 saat 20 dakika gecikmede 2. gün ücreti yansıtmadılar bu güzel. provizyon direk ödeme olarak alınıyor bu güzel değil. kart post cihazından geçmiyor bu hiç güzel değil.

Sonuç olarak memnunmusun kardeşim birdaha kiralarmısın der iseniz. Hayır derim. provizyon iadesi olana kadar tedirgindim provizyonu gözden çıkarmıştım bana iteliyceklerdi o hasarıda. Şimdi hala değilim kart numaramı değiştirmeyi deniycem değiştiremezsem iptal etcem kartı. Dediğim gibi araç teslim noktasındaki olumsuzluk ve pos cihazı güven vermiyor.

Bunun yerine hertzi öneririm 3 defa istanbul 4 defa konyadan araç kiraladım. hiç bir olumsuzluk yasamadım ufak tefek çizikleri bile görmezden geldi hertz. kalitesi ilgisi alakası güveni gerçekten iyi hertzin. Tam kurumsal bir firma. Ulaşabilceğin insanlar en azından. garenta 95 tl hertz full kaso 109 tl 14 tl için değmez gerçekten tatilinizi eğlencenizi zehir etmeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niCkSiz_adAmxD -- 26 Şubat 2015; 15:50:44 >

• Garenta ankara çankaya ofisinden 28-30 mart 2015 tarihleri arasında ekonomi sınıfı kiralama yaptım. Günlük 75 Tl den 2 günlük 150 Tl ve mini hasar sigortasına da 20 tl vererek toplam 170 tl ye kiraladım. Araç 2015 model 3000 km de 1.4 dizel polo idi. Kiralama esnasında yeterince ilgililiydiler. Araç yeni yıkanmıştı. İçi dışı tertemizdi. Kartımdan 300 Tl provizyon çekildi. Aracı teslim ettiğimde iade edildi.

• Konuyu biraz hortlatıyım. Fİrmanın Çankaya şubesi adeta bir çete tarafından yönetiliyor. Bence Ankaradan kiralayacaklar kesinlikle garent.. dan uzak durmalı.Başınıza iş açarsınız.

Dorumları reklam amaçlı kullandıkları kanısını da taşıyorum. Şikayet varı açın gerçek tüketici şikayetlerini görün.Kimin başına ne gelmiş. Garenta en sorunlularından birisi.
  • Konu açılaçı 2 sene geçmiş. Bir arkadaşta "çizgilerini bozmasınlar böyle çok iyiler" demiş. Hâlâ öyleler. 4-5 kez araç kiraladık. Clio, Micra olmak üzere. Clio'da arkadan tır çarptı trafikte. Acil yardım hattını aradık. Karşı tarafın ehliyetini vs istediler. Bizde fotoğraf çektik. Aracı teslim ederkende verdik. Provizyon konusunda sıkıntı yaşamadık. Herhangi bir ücrette kesmeler. Bir keresinde provizyon geç kalmıştı. Aradıktan 2-3 gün sonra geri yatırdılar.

Turuncu rengi cezbediyor DH gibi

• Daha önce hiç araç kiralama tecrübem olmadı.Geçenlerde Adana Havalimanında Octavia kiralamak istedim 2 günlük. Kredi kartımdan 500 TL çekmek gerekiyormuş bende kart kullanmıyorum nakit teklif ettim 500 TL yi kabul etmediler dolayısıyla kiralayamamıştım.
    AMD Ryzen 7 3700X 3.60GHz//MSI B450 Tomahawk Max//MSI RX 5600 XT GAMING X 8G//Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz // Xpg SX8100 ASX8100 512 GB M.2 PCIe NVMe SSD Disk//Corsair iCUE 220T RGB Airflow USB 3.0//Corsair CV550 CP-9020210-EU 550W 80+ Plus Bronze//AOC 21.5" G2260VWQ6 1 ms 75Hz FreeSync Gaming Monitör //Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard//Logitech G502 Spectrum RGB Gaming Mouse

Origin ID : mrhusnu
  • Arkadaslar bir gunlugune arac kiralamayi dusunuyorum. Fakat bu benim ilk olacak o sebeptende cekiniyorum. Forumu epey takip ettim garenta, budget,avis ve ozellikle hertz fazlasiyla kabul gormus. Su ara garentada isbankasina %18 indirim veya citroen c-elysee 89 lira avantaji var. Yuksek oranda kafam garentanin bu teklifine yatiyor. Fakat budget hertz gibi firmalarada sorucam. Eger fiyatlar yakinsa hertzden yapmayi dusunuyorum. Birde size danisayim dedim. Ben henuz cok tecrubesizim sizce hangi firmayi tercih etmeliyim? Vede en onemlisi alirken dikkat etmem gereken seyler nelerdir bilen arkadas bilgilerini paylasirsa cok memnun olurum. Simdiden tesekkurler.

Dalaman Havalimanınindan ilk kiralamam temmuz ayında gerçekleşti. Deneme amaçlı en dusuk olan clio grubunu rez. ettirdim fakat gittiğimde o grupta araç yoktu hemen bana ust gruptaki bi aracı alabileceğim söylendi. Megane Toledo fluence vs. Megane almaya karar kıldık aynı fiyata gelen araç daha 10 km.de sıfır bi araçtı bi günluk diye aldığım araç 1 ay boyunca bende kaldi. Kilometre sınırı olmayışından gayet iyiydi yanlız aylık olunca 4000 km. Geçmemek gerekiyor muş ufak bi yanlış anlaşılma yaşadık ve ben aracı 1 ayda 8500 km lerde teslim ettim. 2000 lira kadar ekstra bi ücret çıktı fakat bunu hemen şube muduru duruma hakim olarak düzeltme işlemi gerçekleştirdi. Müşteri hizmetlerinden pek detaylı bilgi edinemiyosunuz ama Dalaman şubesi oldukça bu konuda ilgili idi. Avis-intercity vs hepsi hem fiyat yüksek hemde günlük limitler var. Blokladiklaro parayi 3. Gunde iade ettiler. Daha sonraki araç kiralama olayında tabiki yine garenta tercih ettim önceden rez yaptırdığımız icin hiç bir şekilde araçsız birakmiyorlar yaş olayından normalde alamadigimiz aracı verdiler. Megane hb genç sürücü paketi ile rez yaptırdım fakat yine yoktu zaten marka model garantisi vermiyorlar araç veriyorlar. Oraya gidince bana listeden superb dustugunu söylediler. Araç 7000 kmlerdeydi fakat gerek dış olsun gerek iç olsun 0dan farksızdı. memnuniyet ve gönül rahatlığıyla araç kiralayabilirsiniz bu şirketten özellikle Dalaman Şubesi hem otoparktaki arkadaşlar olsun hemde subedeki arkadaşlar olsun oldukça güler yüzlü ve ilgililer. Ve dışarıda gordugum 100 aracın hepside daha pırıl pırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MkDevecioğlu -- 1 Ekim 2016; 3:06:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Diger findex sorgulamasi yapan firmalar nasil yapiyor bilmiyorum ama garenta tel no sart kosuyor. Yurtdisinda yasayan turk vatandasi oldugumdan turkiye numarasi yok bu yuzden arac alamadim. Budget sorunsuz arac verdi.

Ankara esenbogadan kiraladim ve kiraladigim arac citroen c-elysee idi. Bir hafta onceden parasini odemistim. Gidince bana sizinkinu upgrade yaptik fluence otomatik verelim dediler ben otomatik hic kullanmadigim icin manuel clio verdiler citroen dandik bi arabaydi 6000 km deki clioyla harika bi yolculugum oldu. Sol arka camurlugu cok az surttum tutanak tutmadim full kasko almistim hicbir sikinti olmadi. Adam teslime gittigimde hatta bana siz onu bosverin o onemsiz siz memnun kaldinizmi dedi. Dogrusu icimi ferahlatti(ister istemez acaba diyorsunuz) yaklasimlari cok hosuma gitti garentadan sonuna kadar memnun kaldim kesinlikle baska firmayla isim olmaz ve yine 1 hafta onceden odeyip oyle gidicem almaya. Umarim faydali olmustur herkese iyi tatiller dilerim.

Garentadan ikinci sefer araç kiraladım dün.Bugün aracın lastiklerinden birinin balon yaptığını farkettik Yedek lastiği felan değiştirmeden hemen şubelerine gittim

Durumu anlattım ben adamların lastiği değiştirceklerini sandım ama adamlar size başka araç verelim o zaman dediler

Bende kabul ettim Sonra daha Bin km de accent blue otomatik dizel araç aldım bugünn... Kısacası mutluyum adamlar güzel iş yapıyor

• Biri mart diğeri nisan ayında izmir havalimanından bu firmadan zubizu indirimi ile dizel otomatik araç kiraladım. İlkinde full donanım cerato, diğerinde clio denk geldi (günlüğü 98 tl idi her ikisi de). Araçların temizliği, çalışanların ilgisi vs gayet iyiydi.. Mevcut çizikler vs zaten hepsini digital ortama kaydetmişler ve sözleşmede işaretliydi. 300 tl provizyonu da 2. Gün iade ettiler. Ben memnun kaldım açıkçası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.