Şimdi Ara

Garen buildimi paylaşıyorum (Tons of damage içerir!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorsunuz kayle topta gareni zorlayabiliyor. İlk hp veren belti aldıktan sonra mr botu çıktım. Kayle'nin damage vuramadığını görünce direk infinity edge çıktım. Çimlerde pusu kurup tek comboda aldım (buda o anki yüz ifadem)
    Takımın adc'si 18.dakikadan sonra afk oldu ve bi daha girmedi! Savaştan kaçmak gareni daha da kızdırdı. 4v5 kaldık sonra kata 700ping i cant dedi sürekli girdi çıktı!!! Aramızdaki herşey bitti dedim ve 3v5 kazanmamız gerektiğini söyledim. Baya biriken paramla ve demacia'nın sponsorluğuyla BC, Warmog ve Thornmail sahibi oldum. Artık Garen isem keserim demeye başladım. Biraz daha farmdan sonra sunfire aldım sadece nexusu savunmamız gerektiğini söyledim. Yine biriken gold ile aklıma birden bişey geldi. Jesus, bu sunfire ne iş yapar bu oyun sonunda dedim ve aklıma bişey geldi tabi ki de

Hızlıca sunfire satıp trinity force aldım! Böylelikle mr botu olmasına rağmen beni hızlı koşturan botum varmış gibi gidiyordum! üstelik skilim kalmadığında koşturarak slowluyordum. Adeta afk olan adc ve katayı aratmıyordum takıma. Q ile vurduğum 700 900 crit damage bana ilaç gibi geliyordu. Aralarına girip döndüğümde eriyorlardı resmen! Takım 5.surrender isteyişinden sonra iyice sinirlendim ve adamların nexusa kadar gidip inhibitörleri ve kuleleri yıkıp kaçtım!
    Tekrar takımı mide topladım ve artık bitirmemiz gerektiğini söyledim 3v5 ya kazanacaktık yada kesin kaybedecektik. Adc ye Q atıp AA yaptığımda hpsi kalmadı resmen ve kaçtı kalan 4kişi arasında da dönerek erittim rakibi offtanka Demaciaaa diyip bastım ultiyi 3v3 kalınca geri çekildiler! Sadece nexus kaldığı için savunmaya çalıştılar amaa... Ne yazık ki 3v5 olan oyunda garen adaleti sağladı.
    (farm 308)

• Cool story bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Garen buildimi paylaşıyorum (Tons of damage içerir!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyhnx.

• Beyler arkadaş polonyadan içki getirdi içelim dedi forumun lol bölümünde takılıyoruz
  • Nereden bilelim 3v5 olduğunu, buralarda bir laf vardır hani
  • saçma sapan garen konusu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • no ss no güven
  • CSB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trinity hariç hepsi kasılıyordu zaten önce trinity yerine force of nature alınırdı. Şimdi 6. item kafasına göre alıyor herkez genelde frozen mallet bi fark yok yani build de bende bayağı fantastik sanmıştım.
  • Güzel
  • CSB

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginiz için teşekkürler arkadaşlar
  • Buralarda bir laf vardır Joe
  • Tebrikler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.