Şimdi Ara

gardrop tipi buzdolabı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, yeni evimize yeni dolap diyoruz, gardrop tipi, su pınarlı olsun bir de ayna kapılı olursa iyi olur gibi düşünüyoruz
    ama bir türlü marka kararını veremedim, daha doğrusu hangi markaya güvenebileceğimi anlayamadım. (hem malın kalitesi bakımından, hem de satış sonrası hizmetler açısından)
    General Electric, WhiteWestinghouse ve Amana çok pahalı geldi bana, 5000 tl ve üzeri fiyatlar. Amana'yı gerçekten takdir ettim bu arada. WhiteWestinghouse da ise GE'ye göre daha tasarruflu modeller var.
    Electrolux'ün fiyatı da bir o kadar var, daha kalitesiz gibi görünmesine rağmen.
    Kaldık Siemens'le Samsung arasında. Forumlarda okuduğum kadarıyla özellikle kıdemli eksper candoğan beyden yardım istiyorum. Başka marka önerileriniz de varsa tabi isterim. şu anki buzdolabım çift kapılı bosch ve çok da memnun değilim. 3 senedir servis çağırmadım ama sanki yiyecekler bozulma süresi kısa gibi, ha bir de ışığı takılıyor.
    Tercihlerim: ayna veya inox kapılı, su pınarlı, A sınıfı enerji, normal soğutucu kısmın hacminin büyük olması, servis anlayışı iyi olması (bozulmaması daha önemli tabi) bir de çok pahalı olmaması
    şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozenth -- 7 Mayıs 2009; 16:16:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL XXL BUZDOLABI TAVSİYESİ
    2 yıl önce açıldı
    Buzdolabı Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.