Şimdi Ara

Garantisi bitmiş iPhone yazılım sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ocak 2015 e tsatın aldığım iPhone 6 Mart 2017 de donmaya ve internete bağlanmamaya başladı. Reset attım düzelmedi. Servise götürdüm garantisi olmayan telefonu almıyoruz dedi. Apple aradım durumu anlattım başka servise götürün sorunun ne olduğunu öğrenin yardımcı olmaya çalışalım dedi.
    Başka servise götürdüm o da almıyoruz dedi apple ile konuştuklarımı aktardım onlar bilmiyorlar bu işleri dedi. Güç bela ikna ettik verdik bakmaları için. Bugün yanıt geldi. Yazılımsal bir problem olduğu tamir edilemeyeceği 1590 tl karşılığı yenisiyle değiştirebileceklerini söylediler. Şaka gibi !
    Apple aradık tekrar hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Benden kaynaklı olmayan bir sorun yüZünden dünya para ödediğim telefon bozulmuş ve benden tekrar para isteniyor ! Apple başta satarken bunu söylüyormuş. Bileniniz var mıydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle geçmiş olsun.Telefonunuzun garantisi bittiği için ücretsiz yardımcı olamıyorlar maalesef istisna durumlar haricinde, size sıfır swap cihaz ile değişim önermeleri gayet normal bir durum ne yazıkki.

• Saçmalıktan başka birşey değil. Elektronik eşyalarda garanti kapsamındaysa ücretsiz garantisi bittiyse de ücretiyle servise verirsin tamirini yapar. Bunun tamiri de yok.

Hangi akıllı insan o parayı verip yine 2 sene kullanmak için aynı telefondan alır ? Ben almam.

• Bence mantık şu;

Kendi ürettiğim cihaz bile olsa tamir etmekLe uğraşAmam, yeni model veririm, geriye dönük çaLışmam

oLabilir..

Sirkeci'de doğu bank'ta yaptırabilirsin diye düşünüyorum..
  • Nasil yazilimsal sorun,, donanim olsa tm derim yazilimsal sorun nasil oluyo..

• Garantisi olmayan cihaz özel servise alınmaz. Alınsa bile parayla işlem görür (ücret karşılığı değişim). Burada Apple'a suçu atmak yanlış. Adamların politikası böyle. Cihazınız işlem görmedi diye ne bu atar? Adamlar böyle yapmış. Mecbur değilsiniz. Kullanmazsınız olur biter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamların politikasının bu olduğunu bilmiyordum siz biliyor muydunuz diye sordum ben de zaten şu saatten sonra kullanmam parayı kolay kazanmıyoruz çöpe atalım.

Bana servisten söylenen yazılımsal bir problem olduğu detayını bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İmei problemi ve Fatura sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.