Şimdi Ara

Garantipay a101.com.tr 250/35 bonus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.980
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garantipay a101.com.tr 250/35 bonus Garantipay a101.com.tr 250/35 bonus

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Garanti Paracard, Miles&Smiles Garanti kredi kartları, Miles&Smiles Garanti Business kredi kartları, Shop&Fly kredi kartları, Shop&Fly Business kredi kartları, Money Bonus, American Express kartlar, Altın Bonus, Paracard, sanal kartlar ve bonus kullanımları ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

@Focusstayling paylaşımı için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkkkkan

quote:

Garanti Paracard, Miles&Smiles Garanti kredi kartları, Miles&Smiles Garanti Business kredi kartları, Shop&Fly kredi kartları, Shop&Fly Business kredi kartları, Money Bonus, American Express kartlar, Altın Bonus, Paracard, sanal kartlar ve bonus kullanımları ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

@Focusstayling paylaşımı için teşekkürler.
    Sartlar zaten yaziyor sen napyn anlamiyomki 😀

• teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben anlamadım. Garanti pay ile shop fly seçip ödeyebiliriz. garantipay seçip istediğimiz kartla ödeyebiliyor muyuz?
  • Saka maka derken Market alışverişini dahi insanlara internetten yapmaya alistirdilar.
    Market alisverisini ben internetten yapmam ancak tek parca olup maliyeti yuksek olan sey varsa düşünürüm omo gibi finish tablet gibi. 250tl limit olduğu zaman mecbur araya ufak tefek seyler girer o yüzden de vazgeçerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

Sartlar zaten yaziyor sen napyn anlamiyomki 😀

Alıntıları Göster
    Geçerli olacağı düşünülen ancak geçerli olmayan kartları uyarı olması için paylaşmış arkadaş. Alacak hesaplı ürün olsa da depolasak ama bakınınca pek bir şey göremedim. Tuvalet kağıdı, peçete, çöp poşeti, çamaşır deterjanı stokum fena değil. Bakalım bir şey çıkacak mı? Mantıklı ürün gelirse, mesaj atarsanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Money Bonus yine dahil değil

• Bu kampanya sonladirildi mi uygulamada gözükmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygulamada bulabilen varmı kampanyayı
  • Bitti bu kampanya

• quote:

Orijinalden alıntı: unemployed.

uygulamada bulabilen varmı kampanyayı
    Suan gorunmyr

• Aynen bende de görünmüyor. Web siteden de kaldırmışlar. Umarım taklaya gelmeyiz
    Garantipay a101.com.tr 250/35 bonus

• A101 İnternet sitesinde bakım varmış 19 mayısta açılacakmış belki oyüzden geçici olarak kaldırmış olabilirler. A101 sitesinde görünüyor kampanya

• Şimdi A101'den mesaj geldi, bazı ürünlerin iadesi yapılmış. Bu durumda bonus ne oluyor, kullanmıştım tamamını.
  • Buchholz rölesi kullanıcısına yanıt
    A101 müşteri hizmetlerini ararsanız bonus kadar alt limitsiz kupon veriyorlar.

• kadirciftci42 kullanıcısına yanıt
    Kupon ile alışverişte kargo ücreti oluyor değil mi ?

Bonusun iptal olacağına emin misiniz? Bonusu geri alacaklarsa siparişi komple iptal edeceğim.

Kampanya şartlarında iptal ve iade işlemleri dikkate alınacaktır yazmamışlar. Genelde bu ibareyi koyuyorlardı. Bonus yüklemesi yapılmayacaktır yazıyor ama yapıldı ve kullandım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buchholz rölesi -- 9 Haziran 2020; 9:54:37 >
  • Buchholz rölesi kullanıcısına yanıt
    Daha önce 150 ye 30 bonus verdiğinde katılmıştım.
    Sepet 152 lira tuttu. 8 liralık bir ürün kırık gelince değişim için gönderdim. Ellerinde olmayınca iptal ettiler. Sepet 150 nin altına düştüğü için bonus yatmadı. A101 online da geçerli 30 lira kupon tanımlamışlardı.

• kadirciftci42 kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için teşekkür ederim. Benim bonus yattı ve kullandım. Kampanya şartlarında geri alınacak da yazmıyor sadece bonus yuklenmeyecek yazıyor. Bonusu geri almazlar gibi geliyor bana.

• Banka hesap hareketlerine baktım. Biraz önce A101 bonus geri alım 0,53 TL görünüyor. Hepsini geri almıyorlar galiba.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.