Şimdi Ara

GarantiONE Kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az evvel gelen e-posta paylaşıyorum.. Yani diyor ki siz enpara ve benzeri ücretsiz platformlara geçebilirsiniz

---

Merhaba,
    Sizinle bugüne kadar GarantiOne'ın renkli dünyasında birlikte güzel günler geçirdik. Artık bu yolculuğumuza Garanti Cep ile devam edeceğiz. Gördük ki, GarantiOne kullanıcılarının büyük çoğunluğu aynı zamanda Garanti Cep'i de kullanıyor. Biz de tüm teknolojik yatırımımızı Garanti Cep'e odaklayarak size yaşattığımız dijital bankacılık deneyimini güçlendirmek istiyoruz. Bu nedenle, 25 Nisan 2019 tarihinden itibaren GarantiOne'dan hizmet vermeyi sona erdiriyoruz.
    Her tür bankacılık ihtiyacınızı karşılamaya ve hayatınızı kolaylaştırmaya, zengin ürün ve hizmet yelpazesine sahip Garanti Cep üzerinden devam etmeyi arzu ederiz. GarantiOne'daki tüm ürünlerinize ve başvurularınıza Garanti Cep'ten de ulaşabilir, işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Mevcut GarantiOne müşteri numaranız ve parolanızla Garanti Cep'e giriş yapabilir, Garanti Cep'in size özel ayrıcalıklarından faydalanmaya devam edebilirsiniz.
    Garanti ailesi olarak GarantiOne yolculuğumuzda bizimle olduğunuz için teşekkür ediyor, beraberliğimizin Garanti Cep'te güçlenerek sürmesini diliyoruz.
    Garanti Bankası
    *Garanti Cep'te yer alan ürün ve hizmet ücretlerine buradan ulaşabilirsiniz.
    www.garanti.com.tr
    Ürün ve Hizmet Ücretleri | Yardım Öneriler | Garanti BBVA
    https://www.garanti.com.tr/tr/yardim_ve_oneriler/urun_ve_hizmet_ucretleri.page

• Bana gelen aynı mailde ekstra olarak şu ibare var;
    GarantiOne'daki tüm ürünlerinize ve başvurularınıza Garanti Cep'ten de ulaşabilir, para transferlerinizi ücretsiz gerçekleştirmeye devam edebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDoctor

Bana gelen aynı mailde ekstra olarak şu ibare var;
    GarantiOne'daki tüm ürünlerinize ve başvurularınıza Garanti Cep'ten de ulaşabilir, para transferlerinizi ücretsiz gerçekleştirmeye devam edebilirsiniz.
    Bende o kısım yok. İlginç. Müşteriye göre mi gönderdiler acaba ?
  • UranosOrc kullanıcısına yanıt
    Hocam anladığım kadarıyla 25 yaşından büyükler için hizmeti kesmişler. Eskiden 25 yaş üstü iGaranti kullananlar mağdur olmasın diye GarantiOne'ı onlarada ücretsiz kullandırtıyorlardı. Anladığım kadarıyla şimdi onlardan kurtulmaya çalışıyorlar.

Ama bu durum ciddi bir müşteri kaybına yol açabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hocam anladığım kadarıyla 25 yaşından büyükler için hizmeti kesmişler. Eskiden 25 yaş üstü iGaranti kullananlar mağdur olmasın diye GarantiOne'ı onlarada ücretsiz kullandırtıyorlardı. Anladığım kadarıyla şimdi onlardan kurtulmaya çalışıyorlar.

Ama bu durum ciddi bir müşteri kaybına yol açabilir.
    Bende ciddi müşteri kaybedeceklerini düşünüyorum fakat giden sayıyı önemsediklerini sanmıyorum. Her zamanki gibi mevduata bakmaya devam edeceklerdir.
  • quote:

Bana gelen aynı mailde ekstra olarak şu ibare var;
    merak ettim o ibareyi ss olarak paylaşır mısınız
  • garanti one hesabımı kapattırdıktan 1 gün sonra bu mailin gelmesi manidar oldu.25 yaşın altındayım banada eft ücretsiz falan dememişler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten garanti benim için kullanılmayan bir bankaydı. Ben de banka hesabımı kapatırım artık. Bir avantajı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

Zaten garanti benim için kullanılmayan bir bankaydı. Ben de banka hesabımı kapatırım artık. Bir avantajı yok.
    enpara dan tek avantajı şubeden para yatırma ve çekme
  • Yani. Gerçi enparada da yüksek para olduğunda şubeden çekilebiliyor.

• Eft paralı olunca garantiyle bağlarımı kopardım.Adam seçip kimine bedava kimine paralı yapıyorlar.
  • Bugün itibariyle havale ücreti ödemiyorum ama eft için 9.75₺ (saat 16 dan sonra) para kesintisi uyguluyor. 25 yaş altındayım. Garanti Bonus genç kullanıcısıyım. Garanti maaş müşterisiyim. 2 gün önceye kadar eft de ücretsizdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.