Bildirim
GARANTİDEN İPHONE CİHAZ DEĞİŞİMİ YAPANLAR İÇERİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: hhhhh99
bugün İPHONE 6 cihazimin GARANTİDEN değişimi yapıldı yeni imei sorgulattigimda 2 yıl GARANTİSİ var gibi gözüküyor acaba yanlislikmi var yoksa garanti yenidenmi başlıyor
Parasız değişim yapıldı değil mi? Eğer öyleyse garanti değişmez. Ama parayla yapılan değişimlerde 6 ay sanırım garanti uzuyordu, 2 yıl yazıyorsa hata vardır. -
Zorlu Apple Store'da arkadaşın 6S cihazını değiştirdik ücretsiz olarak ve garantiyi sorduğumda ek süre garanti varken verilmiyor garanti kapsamı sonrası ücretli değişimde ek süre veriliyor dedi bizimle ilgilenen kişi. 2 yıl ek mi oldu cihaz sıfırdan başlamış gibi mi görünüyor? Yoksa olan devam mı ediyor ona bir dikkat ederseniz tekrar daha net bir şeyler düşünürüz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NoWLoadinG
Zorlu Apple Store'da arkadaşın 6S cihazını değiştirdik ücretsiz olarak ve garantiyi sorduğumda ek süre garanti varken verilmiyor garanti kapsamı sonrası ücretli değişimde ek süre veriliyor dedi bizimle ilgilenen kişi. 2 yıl ek mi oldu cihaz sıfırdan başlamış gibi mi görünüyor? Yoksa olan devam mı ediyor ona bir dikkat ederseniz tekrar daha net bir şeyler düşünürüz.
Yanlışlık var paralı olduğu zaman uzuyordu.parasız uzamıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NoWLoadinG
cihaz bugün ücretsiz değişti garanti tarihi bugünden başlamış sanki cihaz bugün yeni alınmış gibi
quote:
Orijinalden alıntı: der ve gider
quote:
Orijinalden alıntı: hhhhh99
bugün İPHONE 6 cihazimin GARANTİDEN değişimi yapıldı yeni imei sorgulattigimda 2 yıl GARANTİSİ var gibi gözüküyor acaba yanlislikmi var yoksa garanti yenidenmi başlıyor
Parasız değişim yapıldı değil mi? Eğer öyleyse garanti değişmez. Ama parayla yapılan değişimlerde 6 ay sanırım garanti uzuyordu, 2 yıl yazıyorsa hata vardır.
ücretsiz değişim yapıldı yeni alınmış gibi gözüküyor 2 yıl GARANTİSİ var
Kardeşim sıkıntı yok merak etme bnmde 3 kere değişti 8 ay garantim uzadı güle güle kullan ☺
Aynısı 5c telefonumda denk geldi. Satın aldığım adam 6 ay daha garanti süresi uzadı dedi. İnternetten baktım +17ay daha garantisi vardı. 2017Aralıktı son tarih. Normal yani şanslısın. Ekleme : eski cihaz 23.ayda değişime girdi. Satan arkadaşın da haberi ben tam satın aldıktan sonra oldu :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyrime2828 -- 21 Ekim 2016; 21:47:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@mehmet.kazan
Tamam ben de onu dedim zaten
@hhhhh99
Hocam bence çok da sorun yapmamak lazım bu konuyu -
Arkadaşın dediği şu iPhone 6 yı değişime uğrattılar telefonumun garantisi örnek 5 ay vardı ama 24 ay garantili gözüküyor
Bende bu ayın 18 inde gittim iPhone 6 cihazım yamuldu diye değişime uğradı garantisi 17 mayıs 2017 de bitiyordu
Şimdi sorgulama yaptığımda 17 ekim 2018 diyor
Aynısı banada oldu ve telefon 2 yıl garantili olmuş oluyor satsam mı ne yapsam
Aynısı bana da olmuştu ama bir süre sonra sistemde düzelttiler yani 2 sene değilde kalan süre gözükmeye başlamıştı. -
Ücretsiz değişimlerde, garanti süresi değişmiyor. Para karşılığında alınanlar da 6 ay daha garantili.
Sisteme yansır bu yakında.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X