Bildirim
Garanti Problemi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Oggy20
Merhaba arkadaşlar size birkaç sorum olacak
bu yaz yurtdışına amerikaya gidiyorum ve best buya uğrayacağım oradan msi markalı laptop alacağım
ama mesela türkiyeye geldiğimde bozuk çıkarsa garantisi ne olacak
türkiyeye gelmeden denersen sorun olmazşaka bi tarafada. bazı garantiler o ülke için bazılarıda uluslararası olabiliyo. bende tam emin değilim. en garanti yolu aldıgın yere durumu sormak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kmlhyt
quote:
bu yaz yurtdışına amerikaya gidiyorum ve best buya uğrayacağım oradan msi markalı laptop alacağım
türkiyeye gelmeden denersen sorun olmazşaka bi tarafada. bazı garantiler o ülke için bazılarıda uluslararası olabiliyo. bende tam emin değilim. en garanti yolu aldıgın yere durumu sormak.
işte msi ın garanti tüm dünyamı yoksa tek bi ülkeyle sınırlımı
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kmlhyt
quote:
işte msi ın garanti tüm dünyamı yoksa tek bi ülkeyle sınırlımı
onu söylüyorum bende işte. aldıgın ülkeye göre farklılık gösterebilir. bazı ürünler uluslararası oluyoken bazıları o ülke için geçerli oluyo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X