Bildirim
Garanti Paracard Temassız İşleme 50×5 25 TL BONUS ( KİŞİYE ÖZEL)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kisiye ozel bende 700/20 olarak gelmisti. Birde 1000/20 vardi (maks. 75tl ve alti alisveriste 1000e kadar) eger 700/20 olmasaydi 20tl için gun 2 kere 75tl at cek yapmazdım ama es zamanli digeriyle de devam ettigi icin 1000/40 gideri var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor. -
Link paylaş kısmı var hocam paylaşır mısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Temassız nereye at çek yapılıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Banada gelmiş linki bu
https://www.garantibbva.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20¶meterId=I000048642www.garantibbva.com.tr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Iste kisiye özelde bana baska 2 tane gelmisti, temassizda at cek olmuyor 50/5 normal alis veris harici pek iş görmüyor ancak, baska Kampanya varsa 150/200tl market vs varsa birlestirilse ise yarar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor. -
Garanti iyice cimrileşti 250/25 nedir 5 kere girp çıkmaya değmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- faizsiz taksit yapan kredi kartları
- ziraat süper şube nedir
- world puan nerede kullanılır
- akbank hepsiburada 1000 tl kampanyası
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- getir yemek indirim kodu
- whatsapp indirim kanalları
- telegram indirim kanalları
- n11 500 tl kupon
- geforce now 1 ay ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı
iOS
Android