Şimdi Ara

garanti kart basım süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
19.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün (08.02.2012) kredi kartı başvurum kabul edildi ve kart basım işlemine geçti. kart basım ne kadar sürer acaba ya ? sizin ne kadar sürdü ?

edit:

halen gelmedi yabonustan mesajlar geliyor kampanyalar felan ama akrt elimde yok.kart basıldıktan sonra niye bu kadar uzun sürer anlamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live in a secret -- 15 Şubat 2012; 1:05:47 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Garanti Kartı Basım Süreci

Garanti kartınızın basım aşamasındaysa, şu an banka tarafından üretiliyor demektir. "Kartınızın basım işlemi devam etmektedir" mesajı, kartınızın henüz basılmadığını, ancak sürecin devam ettiğini gösterir.

Kart Basım Aşamaları

• Başvuru: Kart için başvurunuzu yaptıktan sonra, banka başvurunuzu inceler ve onaylar.
    • Onay: Başvurunuz onaylandıktan sonra, kartınızın basım süreci başlar.
    • Kart Basımı: Kartınızın kişisel bilgileriniz ve diğer gerekli verilerle basılması bu aşamada gerçekleşir.
    • Kartın Gönderilmesi: Kartınız basıldıktan sonra, kayıtlı adresinize gönderilir.

Kart Basım Süresi

Kart basım süresi, bankaya ve başvuru yapılan karta göre değişebilir. Genellikle, kartınızın basılması ve gönderilmesi 7-10 iş günü sürer.

Kartınızın Basım Aşamasında Olduğunu Nasıl Anlarsınız?

Hesabınıza giriş yaptığınızda veya müşteri hizmetlerini aradığınızda, kartınızın "basım aşamasında" olduğunu görebilirsiniz. Bu mesaj, kartınızın henüz basılmadığını ancak sürecin devam ettiğini gösterir.

Kartınızın Basımını Takip Etme

Kartınızın basım durumunu, Garanti Bankası'nın kart basım merkezi üzerinden takip edebilirsiniz. Bu merkezde, kartınızın basım aşamasını ve gönderim tarihini öğrenebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ek kart çıkartma talebinde bulunmuştum 10 gün içinde teslim etmişlerdi.
    Çok değil, 2011 Eylül ayıydı. Hem Akbank Axess, hem Garanti GSBonus için talep etmiştim önce Garanti, ertesi gün Akbank kartları geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 9 Şubat 2012; 16:53:46 >
  • ek kartım 8 güne geldi...
  • 1.ptt mi getiriyor arkadaşlar yoska biz şubeye mi gidiyoruz ?
    2.eğer garantiden kart aldıysanız ilk başvurunuzda garantiden gelen bir mesaja ISTE yazıp 3340'a yoladınız mı ?
  • Kargo ile gelmez, kurye ile gelir. Kapıda aldığına dair imza atman gerekir. Ayrıca sözleşmeler falanda olabilir.
    Senden başka kimseye teslim etmezler. Babana bile vermezler.
    Aktif Kurye ile gelmişti sanırım. Kuryenet'te olabilir. Hatırlayamadım şimdi. Akbank ve Garanti art arda geldiği için karıştırdım.
    Genelde kurye gelmeden önce seni arar müsait bir tarih sorar. Ben ek kart alırken arayıp sormuşlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 9 Şubat 2012; 16:59:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Kargo ile gelmez, kurye ile gelir. Kapıda aldığına dair imza atman gerekir. Ayrıca sözleşmeler falanda olabilir.
    Senden başka kimseye teslim etmezler. Babana bile vermezler.
    Aktif Kurye ile gelmişti sanırım. Kuryenet'te olabilir. Hatırlayamadım şimdi. Akbank ve Garanti art arda geldiği için karıştırdım.
    Genelde kurye gelmeden önce seni arar müsait bir tarih sorar. Ben ek kart alırken arayıp sormuşlardı.

çok sağol hocam anladım. bu aralar evde olmam lazım o zaman. ben evdekilerede verirler diye düşünmüştüm çünkü. bu arada haftasonu gelebilir mi ? ona görede haftasonumu ona göre değerlendiririm.
  • Pazar hariç hergün gelebilir. Bu arada evde yoktum ben gelip alayım diye bir durum yaptırmıyorlar. İlla adreste (ev & iş) imzalamak zorunda bırakıyorlar.
    Tabi bunlar benim karşılaştığım durumlar. Başkasında farklı olması benim söylediklerimin yanlış olduğunu göstermez. Esnek davranabiliyorlar bazen.

Kuryenet ve Aktif İleti'nin sitelerinde referansları & müşterileri bölümünde her ikisinde de Garanti var. Belli olmaz hangisi ile geleceği. Benimki aktif ileti ile gelmişti, şimdi hatırladım.

Kartı aldıktan sonra müşteri hizmetlerini arayıp şifre belirliyorsun. Akbankta ise şifre, sen kurye ile kartı teslim aldıktan sonra ayrıca postalanıyor. İstersen müşteri hizmetlerinden değiştirebiliyorsun tabi. Beklemek zorunda değilsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Pazar hariç hergün gelebilir. Bu arada evde yoktum ben gelip alayım diye bir durum yaptırmıyorlar. İlla adreste (ev & iş) imzalamak zorunda bırakıyorlar.
    Tabi bunlar benim karşılaştığım durumlar. Başkasında farklı olması benim söylediklerimin yanlış olduğunu göstermez. Esnek davranabiliyorlar bazen.

Kuryenet ve Aktif İleti'nin sitelerinde referansları & müşterileri bölümünde her ikisinde de Garanti var. Belli olmaz hangisi ile geleceği. Benimki aktif ileti ile gelmişti, şimdi hatırladım.

Kartı aldıktan sonra müşteri hizmetlerini arayıp şifre belirliyorsun. Akbankta ise şifre, sen kurye ile kartı teslim aldıktan sonra ayrıca postalanıyor. İstersen müşteri hizmetlerinden değiştirebiliyorsun tabi. Beklemek zorunda değilsin.

hocam beni çok iyi bir şekilde aydınlattın allah senden razı olsun. bundan sonra yapacağım şey beklemek olucak o zaman tekrar sağol...

• Önemli değil.
    Ayrıca bazen bölgedeki şubelerine, dağıtım yapan birimlerine göre anlayış değişebiliyor.
    Ansızın gelip kartını getirdik diyebilirler. Evde bulamadığı takdirde 3 kere daha getiriyorlar yine ulaştıramazlarsa bankayı bilgilendirip kartı ilk dağıtımın olduğu yere (merkeze) gönderiyorlar. İstersen şubeye teslimde isteyebiliyorsun sanırım. En yakın şubeden kendin teslim alabiliyordun diye hatırlıyorum ama emin olamadım.

Böyle işte. Bir kere kartı aldıktan sonra başka bir şey gerekmiyor. Sonrasında bankalar seninle uğraşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 9 Şubat 2012; 17:26:38 >
  • gs bonus bekliyorum bende
    şifresi geçen hafta geldi kart yok piyasada
  • gs bonus ekkartım 15 günde geldi hatta bugün
  • Benim kart imzadan belli oluyordur herhalde.
  • quote:

Benim kart imzadan belli oluyordur herhalde.

hocam keşke bende gsbonus alsaydım
    klasik bonus card arasında bir farkı varmı ?
  • Bizim DenizBonus 2 aydır gelemedi. Zaten karttan yana şansım hiç olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewDivide -- 9 Şubat 2012; 18:28:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: live in a secret

quote:

Benim kart imzadan belli oluyordur herhalde.

hocam keşke bende gsbonus alsaydım
    klasik bonus card arasında bir farkı varmı ?

Eksi yanı yok, artı yanı var. Klasik bonus ile tüm özellikler aynı.
    Ekstraları buradahttp://www.bonus.com.tr/pages/kart-cesitleri-bonus-galatasaray.aspx

• Beyler dün çıkarttığım gs bonus gold ekkartıma kampanya harici 25 tl bonus yüklenmiş ekkart bonus ödülü olarak . Başka gelen var mı ? 1 gün içinde 80 lira bonusum oldu toplamda
  • ya arkadaşlar bana mail gelmiş bonus sanal cardınız hazır diye. ben bonus sanal card başvurusu yapmadım ki ya şimdi kurye inşallah klasik bonus card getirir
  • quote:

ya arkadaşlar bana mail gelmiş bonus sanal cardınız hazır diye. ben bonus sanal card başvurusu yapmadım ki ya şimdi kurye inşallah klasik bonus card getirir

PM'den cevapladım. Merak etme, klasik bonus kart gelecek.
  • halen gelmedi ya bonustan mesajlar geliyor kampanyalar felan ama akrt elimde yok.kart basıldıktan sonra niye bu kadar uzun sürer anlamadım...
  • quote:

halen gelmedi ya bonustan mesajlar geliyor kampanyalar felan ama akrt elimde yok.kart basıldıktan sonra niye bu kadar uzun sürer anlamadım...

30 gün içerisinde gelir 30 günü geçtiği an bir şey vardır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.