Şimdi Ara

Garanti kapsamında para iadesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    30.12.2010 tarihinde nokia x6 aldım. Aldığım tarihten itibaren telefonum bugün dahil olmak üzere 2. garantisine gitti. Aldığım marka model bildiğiniz üzere hatalı üretim ve ben telefonu aldıktan 1-2 ay sonra üretimi durduruldu. Şimdi de birsürü sorun başgöstermeye başladı. Size sorum 30,12,2012 tarihine yani garanti süresi bitene kadar telefonu devamlı olarak garantiye göndersem para iadesi alabilirmiyim? Bu konuda haklarım neler? Yardımcı olursanız sevinirim

Şimdi belgeleri inceliyordum ilk garantisine05.12.2011 de gitmiş. Bugün 2. defa yolladım. Sizce paramı geri alma şansım var mı(Garantinin dolmasına 4 ay gibi bir süre var) Bu süre içerisinde paramı alma şansım var mı?
    bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.

edit:bugün il tüketici haklarına gittim yeni düzenlemeye göre 10 iş günü içerisinde onarılmayan telefonun yerine geçici telefon verecekleri doğru mu diye adamın bana verdiği cevap bu kanunun son hali 2006 da çıktı dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 28 Ağustos 2012; 12:58:14 >

• Konu güncel
  • garanti kapsamında para iadesi alınıyor ama nasıl bilmiyorum durumunu da bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stkgcl

garanti kapsamında para iadesi alınıyor ama nasıl bilmiyorum durumunu da bilmiyorum.

konu güncel
  • telefon aynı arızadan dolayı 3yada 4.defa servise giderse para iadesi yapılabilir diye biliyorum
  • Para iadesi yapılması zor gibi mutlaka stok vardır x6 dan yeni bir x6 veya ona eş bir telefon verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReNeCaN

telefon aynı arızadan dolayı 3yada 4.defa servise giderse para iadesi yapılabilir diye biliyorum

peki 10 gün içerisinde onarılmazsa mağduriyetden dolayı geçici telefon vermek zorundalar ve tahminimce 10 günü geçecek ama geçici telefonun hakkım olduğunu nasıl iddaa edeceğim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Para iadesi yapılması zor gibi mutlaka stok vardır x6 dan yeni bir x6 veya ona eş bir telefon verirler.

Tek 0 x6 versinler ona da razıyım
  • yıllar önce benimde nokia n79 modelinden başım yandı serivse git gel git gel telefon 1yıl serviste kaldır zar zor paramı verdiler..

Sonra iphone'a geçmiştim garantisinin bitmesine 2 ay kala telefonum düştü ve ekranda sararma oldu cok bariz birşeyde değildi ama hoşuma gitmiyordu.Home ve power tuşuda arada basmıyordu garantiye yolladım ve sonuç:

2 ay kala sıfır telefonum oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7

yıllar önce benimde nokia n79 modelinden başım yandı serivse git gel git gel telefon 1yıl serviste kaldır zar zor paramı verdiler..

Sonra iphone'a geçmiştim garantisinin bitmesine 2 ay kala telefonum düştü ve ekranda sararma oldu cok bariz birşeyde değildi ama hoşuma gitmiyordu.Home ve power tuşuda arada basmıyordu garantiye yolladım ve sonuç:

2 ay kala sıfır telefonum oldu

İlginiz için teşekkürler. Bana verdikleri makbuzda yazan imei numarasını sorgulayınca sonuç bulunamadı diyor?

• Arkadaşlar konu güncel yorumlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.