Şimdi Ara

Garanti kapsamı dışına çıkarır mı pc içini açmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dizüstü bilgisayarın biosunu resetlemek için içini açtım fakat biosa ulaşamadım çünkü kapak civataların tümünü çözmeme rağmen kalkmadı. Bende daha fazla zorlamadan geri kapattım. Civatalarda görülebilecek çizikler var yani içinin açıldığı serviste anlaşılabilir. Bu durumda servise gitse garanti kapsamı dışında mı muamele yaparlar sizce?

• MARKASINI ÖĞRENEBİLİR MİYİM ?
    TEKNİK SERVİS DIŞI BİR MÜDAHALE GÖRDÜĞÜ TAKTİRDE GARANTİ DIŞI KALIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasuto53

Arkadaşlar dizüstü bilgisayarın biosunu resetlemek için içini açtım fakat biosa ulaşamadım çünkü kapak civataların tümünü çözmeme rağmen kalkmadı. Bende daha fazla zorlamadan geri kapattım. Civatalarda görülebilecek çizikler var yani içinin açıldığı serviste anlaşılabilir. Bu durumda servise gitse garanti kapsamı dışında mı muamele yaparlar sizce?

Biosu neden resetleme ihtiyacı duydun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka asusu bu konuda olayın tüm detayı var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_69187086/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Eğer gerçekten garantilik bi durum varsa çaresiz göndereceksiniz zaten. Civataların üzerindeki çiziklerin büyüklüğünü bilmiyorum ama bunu farketmeleri her ne olursa zormuş gibi geliyor. Sıkıntı olmaz serviste..
  • teknik servisteki elemana göre değişir
  • arkadaşlar malum öğrenci evi, uygun tornavida bulamadığım için makas ucu ile açtım veçizildiler.Civatalar siyah ve metal doku çiziglerden görülüyor.

Civataların üstlerini hassasiyetle boyaya bilirim gsf okuyorum:) yada çok benzer bir civata bulmayı deneyebilirim. Sizce ne yapayım? Pazartesi ram takviyesi için aldığım yere götüreceğim ayrıca. Oradaki satıcıyla bu durumu paylaşmalı mıyım, zaten bir sorun olduğunu görecek ama için açmayı denediğimi söylemem servis açısından bir sıkıntı yaratırmı. Yetkili bir asus satıcısı değil, her türlü ürünü satan bir bilgisayarcı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasuto53

arkadaşlar malum öğrenci evi, uygun tornavida bulamadığım için makas ucu ile açtım veçizildiler.Civatalar siyah ve metal doku çiziglerden görülüyor.

Civataların üstlerini hassasiyetle boyaya bilirim gsf okuyorum:) yada çok benzer bir civata bulmayı deneyebilirim. Sizce ne yapayım? Pazartesi ram takviyesi için aldığım yere götüreceğim ayrıca. Oradaki satıcıyla bu durumu paylaşmalı mıyım, zaten bir sorun olduğunu görecek ama için açmayı denediğimi söylemem servis açısından bir sıkıntı yaratırmı. Yetkili bir asus satıcısı değil, her türlü ürünü satan bir bilgisayarcı?

Sadece ram takviyesi yapacaksanız açtığınız bilgisini söylemenize gerek yok bence. Ama söylerseniz bişi olur mu sanmıyorum.

• Sorun olmaz.
  • çizildiyse anlarlar açıldığını garanti dışı olur bence
  • asusun laptoplarını da çizgi getiriyorsa çizgi müşteri memnuniyeti açısından ufak şeyleri sorun etmiyor
  • Ayni durum sayilmaz ama yinede yazayim. Ben vatandan psu almistim psuyu yaktim, çizdim gitti babam yepyenisiyle degistirdi. Yani sorun olmaz, salak ayagina yat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus servis hakkında o kadar kötü şeyler okudum ki. Aldığıma bin pişmanım. Henüz servisten bir ses yok geçen 18.12.2012 de kargo ile gönderildi. Bakalım ne zaman geri gelecek. Bir hafta daha gecikirse muhtemelen proje dersimden kalacağım ve okulum bir yıl lanet yere uzamış olacak. Offf Kısıklı servisine lanetler olsun...

Bu arada kısıklıdaki servisi şikayet edebileceğimiz bir üst kurum var mı? Genel müdürlük gibi. Yoksa ta Tayvan'a yazacağım uyumayın diye..
  • aynı civatalardan al git bit telefoncuya onlarda küçük matkap var adam soyle ayarlasın onun belli bir sıkma kapasitesi var yani anlamaması için sınırlı sıkması lazım !
  • Salağa Yat Sorun olmaz ama Tabi Teknik servisteki kişiye görede değişir
  • Valla kardeş keşke açmasaya çalışmasaydın ya :D Ama sıkıntı değil eğer garanti dışı olmuşssa vidaları sökünce bu sefer kendin açarsın çünkü direk düşmesin diye bir kaç tane diş oluyor. Sen bi bıçak ya da düz tornavida gibi birşeyle o tırnakları attırman lazım. O yüzden sıkıntı olmustur sende. Umarım yaparlar da sen uğraşmassın .. :)
  • servistekiler eğer iyi niyetli birine denk gelmez isen sıkıntı çıkarır çünkü parayı müşteriden almak daha çok kazanç sağlar onlar için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.