Şimdi Ara

garanti kağıdı işli değilse geçerlimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gittigidiyordan sıfır kutulu lcd monitör aldım.phılıps marka.içinde garanti kağıdı var ama kaşe yada bi yazı yok , boş .
    üründe ilerde bi problem çıksa garantiye girermi acaba.

• Faturası varsa sorun olmaz..
  • farketmez artık satıcı firmalar pek önemli değil seri numarasından hallediyorlar kafana takma bilindik bi marka ise hiç bişey olmaz
  • Nerden aldığına dair belgesi, Faturası varsa problem olmaz, Zaten aldığın yerden zeki1981 arkadaşında dediği gibi ürünün seri numarasından her türlü bilgisi çıkabiliyor. O yüzden problem olmaz.
  • garanti kağıdı var ama firma kaşesi yok.yani kaşe ve alınan günün tarihi yok.bomboş bi garanti belgesi var.birde serino dan garanti durumunu sorgulayabileceğimiz bi ste varmı acaba. ürün phılıps marka lcd monitör..
  • Monitörün arkadasındaki barkotda fabrika cıkıs tarihi vardır. eğer fabrika cıkıs tarihi diyelim ki 2006 ise ve sen bu ürünü 2008 da aldıysan aradan iki yıl geçmişir ve garantisi bitmiş demektir. garanti kağıdını ilgili yere götürerek haziran 2008 olarak garanti işlemini başlattır. yoksa ilerde başını ağırtabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeki1981

farketmez artık satıcı firmalar pek önemli değil seri numarasından hallediyorlar kafana takma bilindik bi marka ise hiç bişey olmaz

Aynen böyle ; götürüyorsun aleti kağıt falan sormuyorlar.Bu işin içindeyim kendimden biliyorum kardeşim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: The After Toucher
    Aynen böyle ; götürüyorsun aleti kağıt falan sormuyorlar.Bu işin içindeyim kendimden biliyorum kardeşim.

Kardes bu işin içindeysen barkotdan fabrika cıkıs tarihini okumayı da biliyosun demektir pekala ürün fabrikadan cıkıs yılı 3 sene olmussa ve garanti kağıdı doldurulmadıysa direk barkota bakılır ve 3 sene olmus deyilir vede garanti kapsamına girmez....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.İbo17

quote:

Orjinalden alıntı: The After Toucher

Kardes bu işin içindeysen barkotdan fabrika cıkıs tarihini okumayı da biliyosun demektir pekala ürün fabrikadan cıkıs yılı 3 sene olmussa ve garanti kağıdı doldurulmadıysa direk barkota bakılır ve 3 sene olmus deyilir vede garanti kapsamına girmez....

Yok bir de girseydi .Örneğin götürdüğüm HDD'lerin seri nosunu okutuyor.Ordan o firmadan alınıp alınmadığını kontrol ediyor.Ondan sonra tarihe bakıyor zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.