Şimdi Ara

garanti hakkında bi kaç sorum var(ssli +18)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nokia 1200 ım la msj gönderince karşı tarafa msj bilgi msjı gibi gidiyor yani msj ekranda direk açılıyo msj sayfasından çıkıncada mesaj gelen kutusuna bulunmuyo nereye gidiyo bulamadım bi türlü neyse ben bu tel i bi kere garantiye gönderdim geldiğinde sorun aynıydı ve gelen kağıtta "yazılım yüklendi" yazıyor ben yarın bu teli tekrar göndereceğim garantiye büyük ihtimalle yine olmayacak ben 3. göndermemde mi değişim isteye biliyorum yoksa 3den gelecek yine olmazsamı gönderip değişim istiyorum birde değişim olabilmesi için kutusu kutu içeriği faturası ile mi göndermek zorundayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaW331 -- 25 Şubat 2010; 18:51:16 >

• benim bildiğim 3 defa aynı sorundan tamir gördükten sonra 4.defa aynı hatayı verirse o zaman paranı geri alabiliyorsun diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpemre_1

benim bildiğim 3 defa aynı sorundan tamir gördükten sonra 4.defa aynı hatayı verirse o zaman paranı geri alabiliyorsun diye biliyorum.

peki benim bu telin kutusu faturası felan memlekette ama tam nerde olduğunu bilmiyorum faturasız ve kutusuz iade ala biliyormuyum ?
  • O konuda tam bir bilgim yok ne söylesem yalan olur
  • yok mu yardım edecek birisi ?
  • brisi bi el atsa şu olaya
  • son kez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Kaç Sorum Olacak
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kusura bakmayın +18 ssli yazmadan veya abuk bi konu olmadan kimse iplemiyor
  • 3 defa aynı sorundan garantiye giderse değişim ya da ücret iadesi haklarınız vardır.. Değişim yaparlarsa eğer kabul ederseniz kutusu ile birlikte(içindeki tüm aksesuar şarj aleti batarya vs) gönderceksiniz..Aynı şekilde ücret iadesi olacaksa da telefonunuzu bütün aksesuarları ile göndermeniz gerekiyor.Eğer eksik olursa size aksilik çıkarabilir ya da ücret iadesi olacak ise orjinal fiyatlarını düşerek size eksik ödeme yapabilirler..
  • çok tşk ederim kardeşim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaW331

çok tşk ederim kardeşim..

Rica ederim
  • mesaj oluştur dediğimde hemen altta hızlı mesaj diye bir seçenek var. eğer onu seçip mesaj gönderirsem, mesaj karşı tarafın telefonunda sadece bir kere okunabiliyor ve gelen kutusuna kaydolmuyor. sadece alıcı mesajı kaydet seçeneğini seçerse kayıtlı mesajlara kaydedebiliyor.

bu durum sadece hızlı mesaj seçeneğine girersem geçerli. sen mesajını yollarken hangi yolu izliyorsun?

edit: 5310xm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin -- 25 Şubat 2010; 20:50:58 >
  • iphonelara da aynı şekilde bilgi mesajı şeklinde geliyor.. acaba iphone'a mı yolluyorsun mesajlarını?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.