Bildirim
garanti genç paracard hesap işletim ücreti?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Benden 6 ayda bir 10 tl alıyorlar.
Öğrenciyim. -
http://www.paracard.com.tr/hangi-paracard/bonus-genc-paracard
burada düzenli harçlık ödemeleri yapıldığı sürece hesap işletim ücreti alınmaz diyor.peki siz düzenli olarak hesabınıza para koyuyor musunuz? -
Ben bir kaç sene önce açtırmıştım. Extra Genç adı altında. Altı ayda 10 tl kesiyorlar. Ben şuan PTT yi kullanıyorum. Bu hesabımı daha çok internetten alış veriş için kullanıyorum.Ama bu farklı. Dedikleri şekilde hesabınıza para yatarsa kesmezler. -
quote:
Orijinalden alıntı: BD911
Ben bir kaç sene önce açtırmıştım. Extra Genç adı altında. Altı ayda 10 tl kesiyorlar. Ben şuan PTT yi kullanıyorum. Bu hesabımı daha çok internetten alış veriş için kullanıyorum.Ama bu farklı. Dedikleri şekilde hesabınıza para yatarsa kesmezler.
yani extra gençle alakası olmayan harçlık hesaplardan hesap işletim ücreti kesilmiyor mu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X