Şimdi Ara

Garanti Dışı Kalmışmıdır???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 15 gün önce vatan bilgisayardan samsung lcd tv aldım ve garantiyi beklemeden kendim açtım. samsung yetkili servisinin kartını verdiler onların açıcağını ve kurulumunda onların yapacağını söylediler bende dayanamadım açtım. şimdi samsungu arasam geldiklerinde ben ürünü açtım diye garanti dışı kalırmı. tşkr ederim



  • Kutuyu açtığınızı kuruluma gelen servis rapora işler. Bundan dolayı garantiden çıkmaz ama ilk kurulumda tvde bir sorun varsa suçu size yıkmaya çalışabilirler.
  • Herhangi bir sıkıntı olmaz.rkadaşın dediği gibi ilk başta bir sorun cıksa servis ilgilenmez onla direk.Aldığınız yere götürüp ordan aktarılır arıza o kadar.Bugün bizde arkadaşa aldık bi tane teknosadan mağazada kontrol ettik sorun yok gitti kurdu arkadaş evde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iaslan

    arkadaşlar 15 gün önce vatan bilgisayardan samsung lcd tv aldım ve garantiyi beklemeden kendim açtım. samsung yetkili servisinin kartını verdiler onların açıcağını ve kurulumunda onların yapacağını söylediler bende dayanamadım açtım. şimdi samsungu arasam geldiklerinde ben ürünü açtım diye garanti dışı kalırmı. tşkr ederim


    Hata yaptığınız gerçek,üründe her hangi bir çizik,kırık v.s varsa sizden kaynaklı olmasa dahi servis bunu sizin ahtanız derse pekte yanlış olmaz,açmamanız gerekir !

    Tv kurulumları risklidir,ben kurdum oldu diyenler şanslı,kurulumda yapacakları bir hata olsaydı,elbetteki şuan sizin durumunuzda olurlardı !

    Üründe her hangi bir arıza sorun yoksa bir şey olmaz,fakat yapmanız gereken,servisin kurmasını beklemek ve garanti belgesine kaşe vurup onaylamaları gerekirdi !




  • Arkadaşlar ,

    İllaki olur veya başınıza gelir diye söylemiyorum ama bir söz vardır " Olmaz olur". Sadece tv için değil tüm ürünler kendi ambalajı içinde taşınmaya , istiflemeye ve üzeründeki işarete göre yatak ya da dikey durmaya uygundur. Siz amabalıjı açarsanız bu emniyet ortadan kalkar. Sizin cihazın ambalajını-kutusunu açmanız kaynaklı sorunlar olabilir. Aklıma ilk gelenler :

    Tv kablosu veya kumanda ezilebilir, kırılabilir
    Tvnin paneli (ekranı ) baskıya maruz kalabilir.
    Tv çizilebilir veya daha önceden çiziği ve kırığı varsa sizin yapmadığınızın nasıl ispat edeceksiniz?

    Andy1 arkadaşımız geçenlerde tvsini duvara monte etmek isteyen başka bir arkadaşımıza tvnin panelinin (modülünün) baskıya maruz kalabileceği konusunda haklı uyarılarda bulunmuştu. Duvarda daha önceden monte edilmiş tv bile olsa siz onu indirip yenisini asmayın. Bırakın kurulum işleri servis tarafından yapılsın. Alttarafı 5-6 vida deyip masaüstü montajını da siz yapmayın. Kuruluma gelecek servis belki evdeki sizin farketmediğiniz bir uygunsuzluğu farkedecek ve tvyi hemen kapatacaktır. Evinizin elektrik altyapısıyla ilgili bir sorun varsa sizi uyarabilirler.

    Bunlar hep kötü ihtimaller , illaki sizin başınıza gelecek diye bir şart yok ama mutlaka birilerinin başına benzerleri gelmiştir. En fazla servis bir sonraki gün gelir ve kurulum sonra yapılır, tvnizi yıllarca sorunsuz kullanırsınız.

    Başka bir yanlışlık ise bu tarz başlıklara yapılması gereken doğruyu yazmak yerine kendi uyguladığımız yanlışı yazmak oluyor. İlerde doğacak sonuçlarına katlanmak şartıyla herkes dileğini yapmakta özgürdür. Kimseye emreder gibi şunu yap bunu yapma diyemeyiz, sadece uyarabiliriz.




  • arkadaşlar ilginiz için tşkr ederim. garanti dışı kalmadıysa sorun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.