Şimdi Ara

GARANTİ BONUS KONTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben garantiden bonus kontör kart aldım. ama özelliklerini bilmiyorum. yani kredi için mi, atm için mi. sade yatırdıgım parayı mı çekebiliyom, taksit olabiliyo mu...vs vs..
    bilenler nasıl bişi oldugunu yazarsa sevinirim. ozelliklerini yazın lutfen..

• para yatırıp harcıyorsun.hem atmden kullanabiliyorsun hem de normal kredi kartı gibi kullanabiliyorsun.ama TAKSİT YAPMIYOR.
  • yani hesapta para yokken kredi çekebiliyom mu? yoksa kontur gibi yukledigim para kadar(yatırdıgım para) mı çekiyom.
  • kardeşim benim bildiğim kadarıyla ne kadar paran varsa onu çekebiliyorsun.bende de var tarihi geçmişti bir tane daha gelcek şimdi.paran yoksa kart bir işe yaramıyor bildiğim kadarıyla.taksit eğer paran varsa yaparsın.bir kere yalı spordan tekmelik alıyordum adam dedi taksit yapalım mı diye.bende gerek yok dedim.herhalde taksit yapılıyordur.ama emin değilim
  • peki bu her yıl alınan yaklaşık 20-30 ytl para bu kartdan da alınıyo mu?
  • hayır alınmıyor kardeşim yine bildiğim kadarıyla diyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mohican

peki bu her yıl alınan yaklaşık 20-30 ytl para bu kartdan da alınıyo mu?

evt 24 ytl yıllık kullanım ücreti aldılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garanti 30 lira Bonus
    4 yıl önce açıldı
    Garanti Bonus Kart Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saol srycm kardeş.
  • taksit yapılmıyor bu karta.parayı önceden yatırıp sonra harcıyorsun
  • peki 24 ytl yi nezaman aldılar. benim hesapta 12 ytl var. nolcak imdi. ben hep 10 ar 10 ar yuklesem nolur;
  • internetten alışveriş yapabilmek için çok ideal bir kart bende yeni aldım sayılır. Şuanda Yıllık ücret almıyorlar bonus kontör kartta...
  • daha bugun 5 ytl kesmişler,actırırken de 50 kere sordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.