Bildirim
GARANTİ BONUS KONTÖR

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
para yatırıp harcıyorsun.hem atmden kullanabiliyorsun hem de normal kredi kartı gibi kullanabiliyorsun.ama TAKSİT YAPMIYOR. -
yani hesapta para yokken kredi çekebiliyom mu? yoksa kontur gibi yukledigim para kadar(yatırdıgım para) mı çekiyom. -
kardeşim benim bildiğim kadarıyla ne kadar paran varsa onu çekebiliyorsun.bende de var tarihi geçmişti bir tane daha gelcek şimdi.paran yoksa kart bir işe yaramıyor bildiğim kadarıyla.taksit eğer paran varsa yaparsın.bir kere yalı spordan tekmelik alıyordum adam dedi taksit yapalım mı diye.bende gerek yok dedim.herhalde taksit yapılıyordur.ama emin değilim -
peki bu her yıl alınan yaklaşık 20-30 ytl para bu kartdan da alınıyo mu? -
hayır alınmıyor kardeşim yine bildiğim kadarıyla diyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: mohican
peki bu her yıl alınan yaklaşık 20-30 ytl para bu kartdan da alınıyo mu?
evt 24 ytl yıllık kullanım ücreti aldılar -
saol srycm kardeş. -
taksit yapılmıyor bu karta.parayı önceden yatırıp sonra harcıyorsun -
peki 24 ytl yi nezaman aldılar. benim hesapta 12 ytl var. nolcak imdi. ben hep 10 ar 10 ar yuklesem nolur; -
-
internetten alışveriş yapabilmek için çok ideal bir kart bende yeni aldım sayılır. Şuanda Yıllık ücret almıyorlar bonus kontör kartta... -
daha bugun 5 ytl kesmişler,actırırken de 50 kere sordum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X