< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🍀 Garanti BBVA [ANA KONU] (18. sayfa)
-
-
Bir şeyi merak ediyorum.
Bildirim atıyorlar düzenli olarak, bonus platinum'a başvurun, 1 yıl aidat ödemeyin şeklinde. Şu an halihazırda düz bonus kartım var. Platinum'a geçirirsem 1 yıl sonra mı aidatı gelecek yoksa ilk kartın 1. yılının sonunda mı?
-
Garanti BBVA'nın yeni ürünü Tami, artık kullanılabilir.
Tami DonanımHaber Ana Konu
Tami Web Sitesi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Kart açılışından itibaren 12. ayda yansıtılıyor. Yeni alacağınız karta göre yansır.
-
Eski kartın yerine aldım. Muhtemelen böyle bir şey olacaksa da bir önceki kartın 1. yılında alırlar diye tahmin ediyorum. Neyse sorun yok zaten ona da 1 2 ay önce başvurmuştum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Limitim yüksek ama hiçbir işe yaramıyor,avans çekiyorsun 3 ay ödemeli dünya kadar faiz,birşey alıyorsun 3 ay taksit,ben anlamadım limit olsa ne olmasa ne.
-
Haklısınız galiba ben Garanti'den limit talep etmeyi bıraktım artık. Taksit yönünden çok iyi değil zaten Yapıkredi daha iyi.
Merhaba;
3,7 orandan hayat sigortalı kredi çektim ve aynı gün içinde hayat sigortası iptali için başvurdum mobilden.
Bu durumda benim kredimin oranını yenileyip sigortasız krediye mi çevirecekler, böyle bir şey olacaksa nasıl kaçınabilirim bundan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yemeksepetinde kullanmalik 650tl bonus yuklendi kartima bu bonusu nasil kullanicam
Bonus üye işyerlerinde kullanabilirsiniz. Hepsiburada'da kullanabilirsiniz mesela. Garanti POS'u kullanan yerlerde geçerli bu bonuslar.
Arkadaşlar son zamanlarda taksitli para çeken oldu mu? Bi süredir bu işlem yapılmıyor diyorlar.
Ayrıca american express ve biyometrik kartın gerçekten avantajları var mı? Bonus platinum dışında çok farkı var mıdır?
Arkadaşlar merhaba bir Garanti Bankasından hisse senedi satmıştım ve para hisse alış kull. bakiyede gözüküyor. Paraya erişemiyorum. Bunu nasıl vadesiz tl hesabıma aktarabilirim?
Kredi kartından yaptığım alışverişlerde eğer başka banka posundan geçildiyse provizyondan çıktıktan sonra dijital slip görüntüleyemiyorum (provizyon öncesinde görüntülenebiliyor). Sizde de böyle mi?
Arkadaşlar, silinecek olan puanlarımıza nereden bakıyorduk? İş Bankası’ndaki gibi şu tarihte silinecek şeklinde yazmıyor mu?
Paracard için market, giyim, kırtasiye kampanyası gelmiş. İlk 1000 sonrası her 1000e 120 tl bonus ama sadece fiziki bonus posunda geçerli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar GARANTİ Flexi Troy kart çıkarttım.Aidat sene sonu geldiğinde iptal ederim diye kabul etmiş bulundum.
Ama şimdi sormak isterim, Garanti bu konuda sorun çıkarıyor mu ? Harcama sözü vererek puan olarak geri alabilir miyim aidatı ? Eğer olmuyorsa kartı teslim almayacağım.
-
-
Bu değil diğeri.Beyaz kart.
Flexi yok görünüyor şu an.Ama ben bir ara Flexi troy olarak gördüm diye hatırlıyorum.Bonus classic troy kart beyaz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 1 Ekim 2024; 12:52:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X