Şimdi Ara

🍀 Garanti BBVA [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
45
Favori
43.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valla hocam subeyi aradim acan olmadi. Ben malesef 1 ay sonra donebilirim o yuzden ancak subeye 1 ay sonra gidebilirim. Bunun icin sorun olur mu ? Peki kayitli banka ibanina kredi taksiti yatiriyordum bunlari geri alabiliyoruz degil mi ustune yatmazlar eger yapilandirma bittiyse?.

Keske borc bittigine dair mail vs atsalar... Kagitlar elimde olmadigi icin bilemiyorumda 🍀 Garanti BBVA [ANA KONU] 

• sukruciger S kullanıcısına yanıt

subeye ulastim fakat benden kart bilgileri vs istedi. Bendede kart bilgileri olmadigi icin veremedim hali ile. :D mobil uygulamasinda bize ulasin kisminda telefon no degistirme var oraya yonlendirdi beni ama daha sonra tekrar deneyiniz diyor onuda degistiremiyorum🍀 Garanti BBVA [ANA KONU] 

• rtx295 R kullanıcısına yanıt
    Tc kimlik numaranızdan veya telefondan bilgilerinize ulaşmaları gerekiyor yardımcı olmuyor ise şube yüz yüze görüşmeniz gerekiyor.Bence tekrar arayın bu şekilde borcunuz olup olmadığını bilmediğinizi ve çağrı merkezine baglanamadiginiz için mağdur oldugunuzu iletin yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

Sonuçta aradığınız numara bankada kayitlintelefojunuz ise bilgilerinize ulaşabiliyor,farklı numaradan ararsanız yardimci olmazlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bankaya kayitli numara eski numara. En kotu donunce subeye ugrayip oradan teyit ettiririm. Zaten en kotu oduyorumdur yada 1 ay daha bosuna yollarim. miktar az oldugu icin cok sorun etmedim acikcasi. Artik 1 ay sonraya kaldi bizim is ))))

• Arkadaşlar mesela bazı kampanyalarda üye iş yeri bonus posu vs şartları oluyor ya ona fiziki yada online alışverişte nasıl dikkat ediyorsunuz fiziki mağazada bonus posu varsa ondan çekin mi diyorsunuz mağaza yok biz başka postan çekebiliriz şu banka posuyla çalışıyoruz derse yapacak bişey yok sanırım ayrıca bu tarz kampanyalar da hem üye işyeri hem bonus posu mu olmalı yani bir mağaza bonus posu kullanıyorsa o üye işyeri midir otomatikmen?

Online alışverişte zaten yapacağımız bir şey yok sanırım bonus üye işyeri listesinde olan siteden alışveriş yapınca bonus posundan mı çekiyor direk yoksa başka posdan da çekme şansı varmı?

Bu konularda bilgisi olan var mı?

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    bonus posu oldu mu zaten üye iş yeri oluyor hocam. ortak pos kullanan çoğu işletmede garanti posu da oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu Garanti bankasında eft ücreti ödememek için bir yol var mı ? Yani buradaki herkes ödüyor mu ? Bıktım oradaki parayı başka yerlere aktarmak için atm atm gezmekten 🍀 Garanti BBVA [ANA KONU] 

• eyoruk E kullanıcısına yanıt

Benim bildiğim sadece maas müşterileri saat 16:00 kadar transfer icin ücret ödemiyor 5 gün.

🍀 Garanti BBVA [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 1 Eylül 2023; 12:14:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Eski i-garanti kullanıcıları da ödemiyor. Ancak i-garanti yıllar önce kapatıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kullanma 3.57 faize yükselmiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kart 100k nakit avans 2.5 görünüyor

Şu an güncel olarak arkadaşın da yazdığı gibi Maaş Müşterisi olmanız lazım ya da Özel Bankacılık müşterisi.

İkisinde de 16:00'ya kadar Havale/EFT ücretsiz, Geç EFT ücreti her müşteriden alınıyor.

Ayrıca Özel Bankacılık olursanız Kiralık Kasa ücreti de alınmıyor.

• Teşekkürler arkadaşlar.

• Arkadaşlar 2017’den beri garanti’den kredi kartı kullanıyorum, o dönem staj yaparken 1500 limitli kredi kartı vermişlerdi, 2018 yılında bi eğitim kurumu sırf nakit para almak için pos cihazı sürekli bozuk dediği için ödeme yapmayı icralık olmuştum, o dönem hesabıma bloke geldi, limitim 1000 TL’ye düştü. 1 sene sonrasında borcu kapattım fakat dosya açık kalmış, 7-8 ay önce o dosyayı da kapattım. Ayın 5’inde tam 2 aylık sigortalı çalışan oluyorum, maaş hesabım garantide, çalışmadan önce de hesabıma para giriş çıkışı oluyordu fakat hiçbir şekilde ne limitimi yükselteniliyorım ne de kredi çekebiliyorum. Şu son 1 yıl içerisinde 2 kere ödeme de geciktirme yapmışım, hiç ödeme tarihlerine bakmadığım için hesap kesim tarihi gelmeden ödediğim oluyordu, farkında olmadan 2 kere geciktirmişim. Kredi puanım mayıs ayında 1388 iken geçtiğimiz ay 1088’e düşmüş sonrasında 1149’a çıktı, şu anda geciktirme yapmamış olmama rağmen 1108’e düşmüş. Akbank’tan 2 ay önce kredi kartı çıkarttım o da 3000 tl limit ile geldi, e zaten aylık benim sadece sigara masrafım 4000 tl ediyor yani bu kartlar hiçbir işe yaramıyor, 4-5 günde bir karta para atmak zorunda kalıyorum. Şubeye gidiyorum bakanlıktan açıklama beklendiği için hiç kimsenin limiti yükselmiyor diyorlar, aradan yarım saat geçiyor farklı banka kız arkadaşımı arayıp kart limitini yükseltmek ister misiniz diyor. En komik kısmı ise kız arkadaşım 1.5 sene önce işe başladığında ilk ya da ikinci ayında direk 100-120 bin tl limitli kredi kartı tanımladılar, o dönemki onun aldığı maaş ile benim aldığım maaşı karşılaştırdığımda benim maaşım, onun maaşının 2 katına denk gelmesine rağmen maaşımın yarısını bile limit olarak vermiyorlar. Az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm, maaş hesabınız bizde olabilir ama belki gelir bilginiz düşük gözüküyordur bir şube ile görüşün dediler, internet bankacılığından baktığım zaman iş yeri adresim 2017’de staj yaptığım yer gözüküyor hala. Beynim yandı artık şu bankaların saçma politikalarından, bilgi sahibi birisi yardımcı olursa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edelion -- 3 Eylül 2023; 18:6:21 >

• Edelion kullanıcısına yanıt
    Bankalar size henüz güvenmiyor verilen limitleri düzenli kullanıp aksatmamaya özen gösterin aksatmak sizin notunuzu çok büyük oranda etkiliyor cunku daha önceki süreçte kanuni takip yemişsiniz.Üzülerek söylüyorum ki bin dereden su getirsenizde banka artırmak istemezse artırmıyor

Öncelikle notunuzu 1300 ve üzerine tekrar çıkarın daha sonra hiç aksatmadan en az 6 ay ödeme yapın sonra teklif yapacaklardır

Hocam kız arkadaşımın üzerine çalışmadığı zaman kredi varken ve 2-3 taksit geciktirme yapmış olmasına rağmen ilk işe başladığı anda direk yüksek limitli kredi kartı vermeleri ilginç geldi bana. Belki çalıştığı yerin etkisi olabilir kendisi Türk hava yollarında çalışıyor. 3 ayda 1388 puandan 1100 puana düşmek çok moralimi bozdu, kaldı ki geciktirme falan da yapmadım.

• Edelion kullanıcısına yanıt
    Bankalardaki durumunuz ve Findeks puanınız iki ayrı kriter siz daha önce yasal takip yediğiniz için banka size karşı temkinli davranıyor üstüne geciktirdiginizde 1 taksit bile gecikse puanınız düşüyor ve direkt olarak etkileniyorsunuz.Bu durumu düzeltmek için 2 gecikme için konuşuyorum minimum 1.5 sene hiçbir gecikme yapmamanız lazım.Maalesef bozulmuş sicili düzeltmek çok zor oluyor.

Sizin çok çok iyi maas ve bankada paranız olsa da durumun değişeceğini sanmam

Zamanında haklı olmama rağmen inat edip icralık olmam şimdi böyle bir sıkıntıya yol açtı. Bankaları anlamak çok zor. Teşekkürler hocam bilgilendirme için.

• Bugün ilk defa ATM para çekimi sonrasında komisyon ödemiş oldum.Bankanın kendi ATM'si yani. Çekim limiti aşılmamış durumdaydı.Garanti ATM ile para çektiğimde kesinti ve eklenti komisyonu kesilmiş.Çok saçma.

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt

sorunu çözdüm. Bir milletvekili tanıdık buldum. ziraat bankası şubeyle randevu ayarladı. Ziraat bankası 200 bin lira limitli kredi kartı verdi. Böylelikle mutlu sonla olayı çözmüş oldum. Özel bankalar teminmatlı kredi kartı bile vermezken ziraat bankasındna teminatsız 200 bin lira limit aldım.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.