Şimdi Ara

Garanti Bankasında haksız aldıkları paranızı bırakmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceden çektiğim 2 tane kredinin dosya masraflarını an itibari ile almış bulunuyorum, toplam tutar 250 tl.
    Ayrıca 2 kredinin ara dönemlerinde hesap işletim ücreti adı altında 60 tl para almışlar burdanda 120 tl aldım.
    370 TL hakkım olan parayı söke söke Garantiden aldım.

Ayrıca Garanti Bankası bir rezilliğe daha adım atmış, artık insanlar kredilerinin kağıt üzerinde dökümlerini istediklerinde 1 kağıt parçasına 70 tl para istiyor. Çünkü tüm davaları kaybedip hesap işletim ücreti, dosya masrafları, kart aidatları hepsini iade ediyorlar.
    SALDIRIN ARKADAŞLAR, BU BANKADA PARANIZI BIRAKMAYIN.

• Nasıl aldınız peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl olacak bu? Yeni kanun felan mı

• tükeyici haklarına 3 kredi dosya masrafı için başvuru yaptım bakalım bekliyorum toplamo 2 bin liraya yakın :)
  • Sadece garanti bankası için mi? İş bankasından çektiğimizinkini de alabilirmiyiz? Birde ödemesi bitmiş kredinin dosya masrafını alabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lythari

tükeyici haklarına 3 kredi dosya masrafı için başvuru yaptım bakalım bekliyorum toplamo 2 bin liraya yakın :)

niye imzada katılım zamanı var
  • Hocam benim de akbanktan kredim vardı.Dosya masrafını alıcam ama hesap işletim ücretini nasıl aldın peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaymakamlıklarda Tüketici Hakem Heyeti var, oraya gidip kağıtlarla birlikte dilekçe yazıyoruz.
    Daha sonra bekleme sürecine giriyor 3 aylık, tüketici mahkemesi karar veriyor.
    Eğer kazandıysanız karar ile birlikte bankaya gidiyorsunuz, sonra gülerek sırıtarak o parayı alıyorsunuz.

@LonelyHunter @iLaichzeit
  • Yeni kanun mu bu? ve hesap işletim ücretleri geçerlimi? Her bankada geçerli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

Sadece garanti bankası için mi? İş bankasından çektiğimizinkini de alabilirmiyiz? Birde ödemesi bitmiş kredinin dosya masrafını alabilir miyiz?

Aidat,dosya masrafı, hesap işletim ücreti ne varsa hangi banka olursa olsun alırsın.

@by-ko
    Hesap işletim ücreti ile ilgili yeri işaretledim, onuda talep ettim uygun görmüşler.
    Belki kredi kartındaki hesap işletim ücretini vermezler ancak krediden kestikleri saçma hesap işletim ücretini geri aldım.
    Çünkü zaten faiz koyuyorsun birde kredinin ara döneminde 60 tl istemek nedir yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperial93

quote:

Orijinalden alıntı: Lythari

tükeyici haklarına 3 kredi dosya masrafı için başvuru yaptım bakalım bekliyorum toplamo 2 bin liraya yakın :)

niye imzada katılım zamanı var

yasak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Sadece garanti bankası için mi? İş bankasından çektiğimizinkini de alabilirmiyiz? Birde ödemesi bitmiş kredinin dosya masrafını alabilir miyiz?

Aidat,dosya masrafı, hesap işletim ücreti ne varsa hangi banka olursa olsun alırsın.

@by-ko
    Hesap işletim ücreti ile ilgili yeri işaretledim, onuda talep ettim uygun görmüşler.
    Belki kredi kartındaki hesap işletim ücretini vermezler ancak krediden kestikleri saçma hesap işletim ücretini geri aldım.
    Çünkü zaten faiz koyuyorsun birde kredinin ara döneminde 60 tl istemek nedir yahu

Ben bankadan ödeme planı detay bilgilerini aldım.Orda hesap işletim ücretini göstermiyor.Benden de 60 lira aldılar hesap işletim ücreti diye.

Ya bu ne biçim bir haysiyetsizliktir ya.Şu yasa çıkmadan önce harbi düdüklüyorlarmış bizi.Bankaya gittik geçen bankacı kadın laga luga yapıyor.
    Yok para bankanın hakkıymış ta
    Yok banka size para verip yardım ediyormuş ta biz hem bankadan para alıp hem bankanın geçim kaynağını elinden alıyormuşuz da.
    Kadına sağlam bi sövecektim de haklıyken haksız duruma düşmek var.Sanki babasının hayrına veriyor banka parayı.Boru gibi faiz alıyor verdiği paradan.
    Benim 265 lira alacağım var hesap işletim ücreti olmadan.30 000 TL lik kredi çekmiştim.
    Bizim iş yerinden biri 20 000 TL krediye 900 TL dosya masrafı bide hesap işletim ücreti vermiş kaç kere.Resmen soygunculuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

@by-ko

Ben bankadan ödeme planı detay bilgilerini aldım.Orda hesap işletim ücretini göstermiyor.Benden de 60 lira aldılar hesap işletim ücreti diye.

Ya bu ne biçim bir haysiyetsizliktir ya.Şu yasa çıkmadan önce harbi düdüklüyorlarmış bizi.Bankaya gittik geçen bankacı kadın laga luga yapıyor.
    Yok para bankanın hakkıymış ta
    Yok banka size para verip yardım ediyormuş ta biz hem bankadan para alıp hem bankanın geçim kaynağını elinden alıyormuşuz da.
    Kadına sağlam bi sövecektim de haklıyken haksız duruma düşmek var.Sanki babasının hayrına veriyor banka parayı.Boru gibi faiz alıyor verdiği paradan.
    Benim 265 lira alacağım var hesap işletim ücreti olmadan.30 000 TL lik kredi çekmiştim.
    Bizim iş yerinden biri 20 000 TL krediye 900 TL dosya masrafı bide hesap işletim ücreti vermiş kaç kere.Resmen soygunculuk.

İşte peşine düşmek lazım, kaybetme ihtimali çok düşük oluyor cidden.
    Bu soygunculara prim vermemek lazım.

• Peekay kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bugün babamla konuşayım da paramızı alalım
  • Hocam peki borcu bitmiş kredininkileri de alabiliyormuyuz?

• En güvenmediğim kurum bankadır.

her yeni gelen banka CEO su bir öncekinden daha çok bankaya kar yaptırabilmek için türlü kesintiler çıkardılar hesap işletim ücreti veya kart ücreti gibi

ancak zaman gelecek bunlarda yetmeyecek ve hesaptan nedensiz para kesintileri olacak yalnız bunu banka memuru yapmayacak çünkü memur yaparsa bu zimmet suçu olacağından sistem kendi otomatik olarak müşterilerin

hesabından azar azar para kırpacak kimki farkedip müracaat etti ona kusura bakmayın yanlışlık olmuş deyip iade edilecek kim ki farketmedi o para bankaya kalacak

Garanti Bankasında haksız aldıkları paranızı bırakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wayfarer2140 -- 20 Mayıs 2014; 18:02:51 >

• Krei kartımdan 70 lira kullanım ücreti aldılar. Bunu geri alabilir miyiz?

• Alırsın dostum, varsa dosya masrafın ve hesap işletim kesintisi denilen şey alırsın.
    @LecterHannibal

Alırsın kredi kartı yıllık aidatını dostum
    @Gangbangster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.