Şimdi Ara

GARANTI BANKASI SANAL KARTI IPTAL ETTI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 aydir kullanmiyordum neden kapatilginida bilmiyorum

Degerli musterimiz, guvenliginiz icin sanal kartiniz bugun kullanima kapatilacaktir. Yeni sanal kartinizi internet subesinden olusturabilirsiniz. 444 0 333 B002

SN GENCER 8012 ILE BITEN KARTINIZ GUVENLIGINIZ NEDENIYLE KULLANIMA KAPATILMISTIR . BILGI:4440333 B002

• Aynı durum benimde başıma geldi,halbuki sanalkartımın son kullanım süresi 2019 du.Acaba bir saldırı falanmı oldu sisteme..
  • benzer durumu ana kredı kartımda yaşadım. iptal edildi tekrardan başvurmak istediğimde yeni başvuru gibi işyeri, aylık maaş bilgisi gibi salak salak şeyler istediler. Bende komple kapattırdım. Garanti problemli bankadır. Hesaba gelen paranın neden geldiğini bile soruyorlar.
  • Sanal Kredi kartınız ile işlem denemeleri yapılmıştır yüksek ihtimal. Günvelik amaçlı kapatılmıştır.
  • aynı durum benimde başıma geldi arkadaşlar bu bence bankayla ilgili bi durum muhtemelen heklendiler ama söylemiyorlar şu an içerideki paramda kaldı ne yapacağız yol gösterin lütfen :(
  • Denizbonus kullaniyorum. Gecen hafta sanal kartimi silmisler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • garanti bankasıyla işiniz olmasın; " ya ben nasıl olsa kredi kartı aidatını her sene bana teklif ettiklerin bonusla geri alıyorum, işime geliyor" DEMEYİN !

Yaptığınız şey sadece aidatı hep bir sene sonraya ötelemek; bu devran böyle dönmez, eninde sonunda daha düşük bir bonus teklif edecekler ama siz kabul etmeyeceksiniz veya hiç bonus teklif etmeeycekler ve noldu? aidatınız gitti bile, geri de alamazsınız..
  • benimkini de iptal ettiler aralık ayında, telefon ettim şüpheli kullanım girişimi olmuşmuş diye iptal edilmiş. dönem içi işlemlerde birşey gözükmüyordu ama geçen aylarda ki siber saldırıda bilgi kaptırılmış olabileceği geldi aklıma itiraz etmedim.
  • bir kac gun once benim sanal kartimi da iptal ettiler niye diye telefon actim kartiniz kopyalanmis dediler.bir siber atak yemis bence bu adamlar toptan iptal etmisler.
  • bu kaçıncı oluyor sayısını unuttuk ,artık sanal kart kullanmaya bile korkar olduk
    ayrıca sanal kartın nesini kopyalıyorlar ?
    en iyisi sanal kartları tek kullanımlık yapmaları olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.