Şimdi Ara

✈️ Shop&Fly [ANA KONU] (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.443
Cevap
249
Favori
571.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

buna da cevap vereyim ama yani biraz baksanız bu soruların cevabını görebilirsiniz.

size iki kart geliyor amex ve mastercard yani amex'i tek olarak alamazsınız.

• ege1903 E kullanıcısına yanıt

1 hafta sonra dönüş yaptılar, "teknik bir hatadan ötürü bu kampanyada bazı kullanıcılara mil yüklemesi yapılamamış, manuel olarak yüklüyoruz" dediler.

gerçekten takip etmesek garanti 2-3 ayda bir yapıyor bunu çeşitli kampanyalarda.

• Arkadaşlar yanlışlıkla avans mil olarak 20.000 mil alacağıma 200.000 mil almışım 😅 18 ay sözüme verdiler sorum şu ben bunu 6 ayda halledebilirim ama bir komisyon yada ekstra birşey kesiyorlar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.kdrasl -- 18 Nisan 2022; 12:45:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yav bu karta nfc ödeme gelmeyecek mi? sebebi nedir bunun olmamasının. cüzdan taşıma olayını tamamen rafa kaldırmak istiyorum(kimliği telefonun arkasına koyuyorum) ama bu kartla mümkün değil.

• a.kdrasl A kullanıcısına yanıt
    sıkıntı yok kullan, faizsiz kredi gibi.

• kampanyasever kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim

• cesarepavese C kullanıcısına yanıt
    Hocam, benim pek uçuşla alakam yok. Aylık bütün harcamalarımı, kartla yapıyorum, yaklaşık her ay 3500 TL harcamam oluyor karttan, ben bu kartı çıkarsam. Benim için avantajlı mı? Araç kiralama filan kampanyaları var. Kazandığım milleri alışverişte kullanılıyor mu? Cahilliği mi maruz gör. Kusura bakma

• kıng365 kullanıcısına yanıt
    Mil oranlari düşecegi söyleniyor. Eskiden avantajliydi; şimdi artisi kalmadi. (Bence)

++

Not, lasman sonrasi bu karti ilk alanlardanim

++

En iyi oranlar (harcamaya göre) su an Amex'te (green, gold vs.) fakat bu kartlarda da fiyat ve fayda tartisilir. Garanti urunu degil , aidat iadesi yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kıng365 kullanıcısına yanıt

3500 tl harcamaya hiçbir kampanya olmadan ayda 17,5 tl kazanırsınız, kampanya katılımına göre bu miktar artar. ortalama 70-80 tl olur diye tahmin ediyorum en az.

kazanılan puanlar 2 yıl silinmiyor ve shop and fly sitesinden bilet/otel/tur/araç kiralama vs yapabilirsiniz

bunun yanında salgın nedeniyle bu yıl sonuna kadar puanlar migros/media markt/petrol ofisi/shell/beymende kullanılabiliyor. ama dediğim gibi bu muhtemelen bu yıl sonunda kalkar

• Garanti Bankası’nın sanal paracard web mc arada kullanıyorum internet alış verişlerinde. Burada puan vs birikmiş diyor ama bunları hiç kullanamadım.

✈️ Shop&Fly [ANA KONU]

Alış veriş sitelerinde nasıl kullanabiliriz bu puanları?

• Arkadaşlar shopandfly altarnetif bir kart öneriniz var mı acaba kazanım bakımından. Çoğunluk dolar harcamam oluyor. Başına şöyle bir durum gelen oldu mu bilmiyorum ama alışveriş yapıyorum kampanya tebrik bildirimi geliyor 4 gün sonra provizyondan düşünce bir bakıyorum kampanya düşüyor aradığımda böyle olabiliyor bla bla saçmaladılar resmen kaç kere aynısı oldu . Altarnetif kart öneriniz varsa açığım

Benim daha önce kullandığım ama s&f’ye göre daha az oranı olan HSBC premier miles kartını bir araştırın isterseniz. S&f’nin yeni oranı ile puan kazanımları eşit oldu. Yurt dışı harcamalar iki katı. Her ay e-ticaret ve restorant indirimleri de mevcut. Havalimanı kullanımınız yoğun ise otopark ücretinin yarısını iade etmesi çok büyük bir avantaj.

HSBC Premier Miles Kredi Kartı ile yapılan yurt içi alışverişlerde %0,5 oranında, yurt dışı alışverişlerde ise 2 kat Premier Miles Puan
    Hafta sonu 100 TL ve üzeri e-ticaret alışverişlerinde %20 İndirim
    Hafta sonu 100 TL ve üzeri tüm yurt içi restoran işlemlerinde %20 İndirim
    İstanbul (Sabiha Gökçen, İstanbul), Ankara, İzmir, Antalya, Bodrum ve Dalaman Havalimanı otoparklarında %50 indirim7
    Yurt dışı 100 TL ve üzeri otel ve restoran harcamalarında %10 indirim
    Premier Miles Puan’larla alınan Kuzey/Güney Amerika uçak biletlerinde %33 indirim
    Biriken miller yeterli olmadığında 3,000 TL’ye kadar AvansMil kullanma ve eksik kalan kısmı HSBC Premier Miles Kredi Kartı ile ödeme imkanı

• Aleksioss A kullanıcısına yanıt

bu kartı edinmek için HSBC premier müşterisi olmak gerekiyor ve premier olmak için de minimum 250bin tl mevduat şartı var doğru mu anlamışım?

• ege1903 E kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam

• Önceden mil kampanyaları oluyordu artık o kadar işe yarar kampanya olmuyor shop and fly da. Umarım kampanyalara devam ederler aksi halde kapattıracağım.

• Aleksioss A kullanıcısına yanıt

kampanyalar nasıl peki o kartta?

yani her alışverişten %0,5 ile puan kazanımı zor.

• cesarepavese C kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğim kadarı ile her ay fix 150₺’ye 15₺ gibi bir kampanyası vardı sanırım. Bunun haricinde olmuyordu.

• Arkadaşlar gemiyi terk edenlerden biride benim ne yazık ki mil düşürme konusunda çok etkileneceğimi öngörüp maximiles black araştırmasına giriştim bu ve buna benzer araştırmamı önerdiğiniz kart varsa lütfen yazın şimdiden hayırlı bayramlar 🙏🏻

o kartta yeterli mevduat varsa hesabı varsa %1.75 e kadar çıkıyor puan oranı.

• Tek espirisi %1 mil vermesiydi oda 0.5 e düşüyor ise ben direk terk ederim. Ne zaman düşüyor ?

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.