Şimdi Ara

Garanti Bankası'ndan nefret ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen sene müfettiş yardımcılığı pozisyonuna başvurdum

cia part 1'i aldım mülakat öncesi, denetim için en baba sertifikadır yaklaşık 1000 dolarım gitti ve beni işe almadılar, bir de o kadar uğraştılar koca devlet diplomat alırken o kadar uğraştırmıyor, kaç sınava soktular grup mülakatı yaptılar üstüne 2 panel mülakat yaptılar son aşamada elendim

3 ay sonra başka bi pozisyon için başvurdum, ik'cı+yönetici olan mülakat olumlu sonuçlandı dediler daha sonra ik'cı+yönetici+üst yönetici olan mülakata aldılar sonra bilmeme imkan olmayan aşırı teknik sorular sordular sanki bilemememden zevk almış gibilerdi hadi bu neyse de bunlar için 1000 dolara yakın para harcadığımı düşününce deliriyorum hala o parayla nereleri gezerdim be

bir de kıdem+ihbar tazminatımı onlara yatırmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 25 Şubat 2024; 1:8:9 >

• saçma sapan banka bilgisi için 1 saat bankada sıra bekledim o gün anlamıştım mecbur kalmadıkça girmem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isimgerekmez kullanıcısına yanıt

2022'de de başvurmuştum genel yetenek sınavında internet kopup durdu bir de akşam girdim ışığı açın vs. uyarı verdi üstüne başağrısı tuttu o yüzden geçememiştim keşke daha iyi bi zamanda girseydim de geçseydim bitseydi elenceksem o zaman elenseydim o zaman o sertifika zımbırtasına uğraşcak vaktim param da yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 25 Şubat 2024; 17:34:35 >
  • 1000 dolara audiophile üst seviye kulaklık yok. 3000 dolardan başlıyor. Takma kafana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben airpods'umla mutluyum 

• Bankalara başvurma kasvetli kurumsal bir havası var, diğerleri de öyle sadece dediğin banka değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Big Booble kullanıcısına yanıt

türkiyede fazla kurumsal yapı yok, koç sabancı siemens mercedes vs olmuyorsa bankalar çalışmak için yine iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hasan Gençyoutube
    Bizi bitirdin be tayfun
    https://www.youtube.com/watch?v=OWceV6Zq1dg
  • o parayla sofistike zevkler edinir üstüne balkan turu yapardım ah salak kafam ah

bi gün milyoner olsam bile garanti'ye para yatırmam artık

• 2 ay bankada staj yaptım daha zorunlu kalmadıkça bankada çalışmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 26 Şubat 2024; 17:6:23 >
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

kardeşim müfettislik icin basvurdum gise degil

• Orasını bilmiyorum ama hiç bişey olamayan ya polis olur ya bankacı  

• Ben bu lanet bankada yıllarca çalıştım ve hayatımda bu kadar rezalet bir yer görmedim. Mobingin, tehdidin, psikolojik baskının bini bir para. Hatta o kadar ki, bankayı mahkemeye verdim. Aman diyim garanti Bankası çalışma uzak dur

• LastStand L kullanıcısına yanıt

hocam bankada zaten management trainee ya da müfettişlik hariç çalışılmaz

• Allahınızdan bulun bir şey demiyorum.

• Kendini Türkiye'deki ilk ve tek banka zanneder Garanti. Şubeye gidildiğinde personellerde samimiyet ve güler yüz göremedim. Üstelik sonradan gelenlerin bazılarının işlemi benden önce yapıldı. Bu da yetmezmiş gibi hiçbir şekilde asgari ödeme bile yapmamama rağmen 1 yıldır kart limitim 15 bin. Öte yandan Finansbank limitimi kat ve kat artırmış durumda ve müşteri memnuniyeti açısından da Garanti'den kat ve kat daha iyilerdi. Şube personelleri güler yüzlü ve yardımseverdi. Soru sorunca müşteriyi azarlamak yerine gayet güzel bir şekilde cevap veriyorlardı. Finansbank ile çalışmaya devam etmek isterim. Garanti de verdiği 15 bin TL'lik kartı kullanacağımı zannederek kendini avutsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phoenix3434 kullanıcısına yanıt

Yrni hesap açacaktım sornadan gelenleri 1 saat bekledim. Söyleyinxe neden diye burası ticarethane diye azarladı

• 444 0 333'den arıyorlardı sürekli engelledim en sonunda. Beni o kadar uğraştırıp işe almadınız niye sizle iş yapayım. 

• allah korumuş

• LastStand L kullanıcısına yanıt

Yok hocam teftiş için en iyi banka olabilir doğruya doğru. Üzülmüştüm baya.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.