Bildirim
Garanti bankası ile ilgili

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Güncel -
otomatik ödeme talimatı ver , ücret almıyorlar -
ıstersen hıc para yatırma ıstersende her ay 1000 ytl yatır farketmez hesap ısletım ucretını cat catr alıolar eer en az 2 faturanıza otomatık odeme talımatı werırsenız herhangı bır ucret almıyorlar garantı bankasından cok memnundum subelerı ıst nın hemen hemen her kosesınde var atmlerıde ıs bankası hsbc gıbı tarıhı eser deıl her ıslemı kolayca yapabılıyosunuz ancak laptop aldıgımda parayı hesabımda bırıktrmıstım odeme gunu parayı tam denklestrdım derken bı baktım 25 ytl eksık parayıda ucu ucuna denklestrmıstım uyus oldum o gnden berı hesabıma para ytrmaktan cekınıom ne dıyım walla
-
Eee faiz olayı? -
sen önce ne hesabı açtıracağını bilmiyorsun normal hesap açtırırsan faiz falan işlemez bu konuyu banka ile görüştünmü sen yoksa bi dh ahalisine sorayım öncemi dedin yani böle biraz ayıp oluyo bak param var bankaya koyucam der gibi
normal hesaplardan hesap kullanım ücreti kesliyor.
faiz için ayrı bir sistem var vadesi falan var faizin türü var birleşik faiz basit faiz hangisine yatırıcaksın falan filan ve sanırım bu hesaplardan hesap kullanım ücreti alınmıyor kesin bilmiyorum bankaya gidip sorman lazım ama faiz için açtırdığın hesaptan fatura falan ödenmez ödenmemesi gerekiyor faizde vade önemlidir çünkü vadesi gelmeden işlem yapıldığı zaman faizin yatar yani neyse umarım yardımcı olabilmişizdir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X