Şimdi Ara

garanti bankası extra genç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewt beyler soru mu yoneltıyım hemen bugun bir garanti subesıne gıttım vadesiz hesap acmak ıcın amacım vadesiz hesabımdan internet bankacılıgı aktif edip sanal kart olusturmaktı ama yıllık 70 lira kesıldıgını soyledı bayan bende cokmus falan dıyınce yasımı sordu 18 yasımı doldurdum dedım bana extra genc dıye bırsey oldugunu burdan vadesiz hesap acarsam yıllık 25 lıra kesılecegını soyledı bende olur dedım ama amacım sanal kart acaba extregencten vadesız hesap acsam internet bankacılıgından sanal kart olusturablır mıyım gene saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OknTskn -- 9 Haziran 2010; 13:46:12 >

• Extra-genc kredi kartı cikarttir sanal kartı ona bağlı olarak kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 9 Haziran 2010; 13:48:20 >
  • olur olur..her türlü sanal kart oluşturursun.
  • bende var. extra genç 19 yaşındayım... açtım ben sanal kart internet üzerindne yapabiliyorusn
  • tmm hocam cok saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epiphania

bende var. extra genç 19 yaşındayım... açtım ben sanal kart internet üzerindne yapabiliyorusn

bu arada kredi kartın degıl hocam hesabımdan sanal kart olusturucam dorudur degıl mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.