Şimdi Ara

Garanti Bankası 3D Secure Şifresi gelmiyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
14.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

granati bonus kartım ile internet üzerinden alışveriş yapıyorum 3d şifresi gönderiyor,

telefon numarasına bakıyorum, doğru.

fakat şifre bir türlü elime ulaşmıyoor

varmı bunun bir çözümü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi kullanıcısına yanıt
    Başka ihtiyacı olan olabilir diye ben sebebi buldum, onu bildireyim. Go SMS Pro diye bir program yüklemiştim. Bu program yardımıyla bazı reklam SMS lerini bloke etmiştim. Zannederim o program 3D secure mesajlarını da engelliyordu. Go SMS Pro yu silince düzeldi.
  • 3D secure şifresi gelmediği için ben de bir yıldır sıkıntı yaşamaktaydım. Banka ve telefon operatörünü değiştirme noktasına gelmiştim. Yukarıdaki mesajda belirtilen yolu uyguladım ve sorun çözüldü. Tek fark mesajlardaki spam filtresi için özel bir app kullanmıyordum. Telefonun mesaj spam filtre özelliğini aktif etmiştim. Bu özelliği kapatınca sorun çözülüverdi. Bankanın da telefon operatörünün de bu konuya hakim olduğunu sanmıyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.