Şimdi Ara

Bonuş Flaş Kullananlara Önemli Uyarı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.395
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garanti Bankası Kullanıcılarına Uyarı: Bonuş Flaş ile Katıldığım Kampanya Geçersiz Sayılmış

Ekinoks(giyim, e-ticaret) kampanyasına katılmış ve Trendyol'dan sipariş vermiştim. Bonuş Flaş'ta Katıldığım kampanyalar bölümüne baktığımda alışverişimin işlenmediğini gördüm, "Garanti'de sürekli bu oluyor" diye düşünerek kayıt oluşturdum.

Bana döndüklerinde ise şoka uğradım, çünkü "Kampanyaya katılımınızın olmadığı ve alışverişinizin geçersiz olması sebebiyle yükleme yapılmamıştır." diye bir cevap verdiler. Dedim ki uygulamada katılım yaptığım zaten görünüyor, trendyol ise giyimden dahil olmasa e-ticaretten dahil olur. Derdimi anlattımsa da dermanı bulamadım, 22TL(12 ekinoks, 10 giyimden gelecekti) puan şimdilik Garanti'ye kaldı.

Bundan sonra Bonuş Flaş'tan katıldıktan sonra arayıp bir de onay mı alırsınız bilemiyorum ama durum budur.

Neticede Bonus Flaş uygulamasına güvenmeyin derim.

Düzenleme: Başlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 30 Eylül 2017; 19:14:30 >

• Eksterede sektore bakin giyim ve eticaret ayni kategori şartiyla puan kazaniliyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trendyol'dan kazanılmıyor deseler biraz kızarsınız, sonra boşver gitsin dersiniz. Bu adamlar bana "kampanyaya katılmamışsınız" diyorlar, üstelik Bonuş Flaş'ta katıldığım kampanyalar bölümünde aktif olarak görüyorum kampanyayı.

Benim de ilk defa başıma geldi ama özür dilemiyorlar, sistemdeki hatayı giderelim demiyorlar, şartları sağlamıyorsunuz diyorlar.

Sizleri de uyarayım ki aynı şey başınıza gelmeden önlem alabilesiniz.
    Müşteri temsilcileri gerçekten sıkıntı kimse sizi dinlemiyor. Ben puanı alana kadar kaç kez yazdım. Bankalar son dönemlerde iyice uyuzlaştı. Tüm düzenlemeler onların lehine olunca bizlerinde eli kolu bağlanıyor.

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Trendyol'dan kazanılmıyor deseler biraz kızarsınız, sonra boşver gitsin dersiniz. Bu adamlar bana "kampanyaya katılmamışsınız" diyorlar, üstelik Bonuş Flaş'ta katıldığım kampanyalar bölümünde aktif olarak görüyorum kampanyayı.

Benim de ilk defa başıma geldi ama özür dilemiyorlar, sistemdeki hatayı giderelim demiyorlar, şartları sağlamıyorsunuz diyorlar.

Sizleri de uyarayım ki aynı şey başınıza gelmeden önlem alabilesiniz.

O zaman ekran resmini çekip garantiye mail ile atacaksınız.O zamanda diyemezler heralde katılmadınız diye
  • dermani06 kullanıcısına yanıt
    Kampanyaya katıldığıma dair ekran görüntüsüyle birlikte kayıt açtırdım, dönen cevap aşağıda. Ucuz banka...

Sayın ...,

Haklı Müşteri Hattı´na iletmiş olduğunuz ... numaralı mesajınız değerlendirilmiştir.

Öncelikle 23/09/2017 - 23/09/2017 tarihleri arasında BonusFlaş 23 Eylül Ekinoks Kampanyamıza katıldığınız için teşekkür ederiz.

... numaralı sanal kartınız kampanya kapsamında dahil olmayıp, kampanyaya katılım sağlamadığınız da görülmektedir.

Bu nedenle ne yazık ki kampanya kapsamında değerlendiremedik.

İşte şartlar, her şey uygun.

Bonuş Flaş Kullananlara Önemli Uyarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanal kart dahil değil diye bişi var mıydı hocvam. çünkü bazen sanal kartları saymıyolar bunu bi kaç kez duymuştum. peki hocam bonus flaş ta katılmış görünüyorsunuz ama kazanmış görünüyormusunuz bonussflaşta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 4 Ekim 2017; 11:47:3 >

Orijinalden alıntı: orhunn

Yapılan Kampanya EticaretGiyim İdi Yani Sektör olarak Trendyol Giyim Sayılmıyorsa Yapacak Birşey Yok, Kampanya Eticaret Yada Giyim Şeklinde Değildi İnternet Üstünden Yapılan Giyim Alışverişlerine Özeldi. Kampanyaya Katılmamışşsınız Demeleri De Puana Hak Kazanmamışsınız Demek İstiyorlar Yani Sorun Yok :D

Katılım yapmamışsınız diyorlar. Bonuş flaşta katıldığım kampanyalar bölümünde var ama harcama görünmüyor. Bunlar diyorlar ki hem katılmamışsınız, hem de harcama görünmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Sanal kart kampanyaya dahil, kartınızın türü nedir?
    Bonus sanal kartlar için ayrıyetten kampanyaya katılmaya gerek yok, ana kart ile kayıt yapıldıysa sanal kartta kayıt oluyor. Tekrar yazın haklı müşteri hattına durumu anlatın.

Durumu anlattım gayet güzel anlıyorlar ama sistemde hem katılımınız hem de harcamanız sorunlu görünüyor diyorlar. Siz bize görüntüyü atın, hatamızı bulalım düzeltelim demiyorlar.

Yukarıda yazdığım gibi telefonla çözmediler, o yüzden ekran görüntülü kayıt oluşturdum ama umurlarında değil.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.