Şimdi Ara

garanti 70 bin 2.18 kredi 12 ay (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
21
Favori
38.481
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sigortası ucuz olan 2.21 sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.46 çıkıyor bana da. Birkaç gündür Garanti BBVA’nın kredi hattından arıyorlar ama açmıyordum, bu kampanyayla ilgili olabilir mi acaba? Yarın bir daha ararlarsa açıp 2.18’den kullanmak istiyorum diyeyim bari. Başvuru bölümünde promosyon kodu girilen bir alan var, belki bir şeyler yapabilirler 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Paraya ihtiyac yok hocam taksitleri öderim sıkıntı yok 6 ay beklesin

• sigortayı nasıl geri aldınız arkadaşlar?

• Sigorta iadesinin nasıl yapıldığıyla ilgili konu takip

not: tüm mesajları okudum ama göremedim (iade ile konuşulanları da anlayamadım) kaçırdıysam kusuruma bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurbektas -- 1 Ağustos 2023; 9:51:9 >
  • Paranın hesaba geçeceği onay aşamasında dahi ödeme tarihini değiştiremediğim için çıkış yaptım uygulamadan 2dk sonra telefon geldi mh tan tatihi değiştirdi ve düşünmek için yine onay aşamasında bıraktırdım işlemi.yani şuan onay halinde yrni ödeme tarihiyle hesaba geçecek para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alienbold -- 1 Ağustos 2023; 9:51:51 >
  • Vakıfbank güncelleme :

50K vakıf icin benden kesilen tutarlar:(bayram öncesi almıstım 1,89)

50k bireysel kredi

kredi tahsis ücreti tahsilatı:275

hayat sigortaso tahsilatı:378,97

sigorta policesi tahsilatı:808

masraf tahsilatı:5,36

ek hesap faiz thakkuk ve tahsilat:0,03 tl

1467tl kesmiş benden,e devletten basvurdum sigorta iadesi icin bankanıza basvurun diye cevap geldi.Yarın gidecegim bakalım eskisi gibi e-devletten basvuru yapılmıyor sanırım böyle yazmış olayım.

Bugün vakıfbanka gidip sigorta ücretinin iptali icin memurla görüstüm böyle biseyin olmadıgını söyledi,daha önce e-devletten basvurup aldım deyince o kalktı dedi.İstediğin tüm mecralara basvurabilirsin avukatlar gerekli belgelerle itiraz eder deyip konuşmayı bitirdi.Sanıyorum kalktı sigorta iptal durumu konuda aldım diyenlerde var olmaz diyenlerde bilemiyorum ...

• xxxcem kullanıcısına yanıt
    hocam hayat sigortasını bozduğunda bu kez faiz yükselmiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşalr şubeden çektik ves yaptılar iptal ettik 2.18 sigorta içinde uygulama içinden yaptık bakalım

• yigit+ Y kullanıcısına yanıt

Eksik belge falan yok banka çakallık yapıyor telefondan uygulamadan başvurduğunuzda hemen hesaba yatmıyorsa kredi onaylamayacak demektir orada onaylandı yazsa bile vermiyorlar haberiniz olsun. Şubeyle görüştüm 50.024 ay yapınca oluyor dedi faiz oranı üç ne anladım bu işten. tutarı 50.000’e düşürdüm telefondan onaylandı şimdi.

• makine433 M kullanıcısına yanıt

bana direk bozulmuyor - iade alınmıyor dendi hocam.Konudaki arkadaslardan bazıları almıs iadeyi orda durumu bilmiyorum.

• oinblgue kullanıcısına yanıt
    garanti 70 bin 2.18 kredi 12 ay

Niye yalan söyleyelim anlamadım.

• Arkadaşlar uygulamanın adı ne? Acil :)

• by_phtogpr B kullanıcısına yanıt

nasıl yaptın anlatabilir misin?

• Bana da 70 bin 12 taksit 2.18 çıkıyor ama çeksem mi bilemedim. Lazım da değil gibi ama faize koysak en kötü zararlı çıkarız herhalde di mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yagiz123 Y kullanıcısına yanıt

Konunun başından itibaren yazdıklarımı okuyabilirsiniz onlara ekleyeceğim bir bilgim yok.

• Garanti BBVA programından sigorta olarak arattırdım.

sigorta poliçelerim çıktı onu seçip cayma talebi gönderdim.

bakalım sonu ne olacak.

• Arkadaşlar krediyi kullandım. Garanti mobil uygulamasında hesap ve kartlarım bölümünde sigorta poliçeleri kısmının en altında küçük yazı ile "poliçeniz için cayma talebi oluşturun" işlemi var oradan cayma talebi oluşturdum. Daha önce yakın zamanlarda akbanktan birkaçkez kredi çektim ve internet sayfasından poliçe iptal kısmından poliçeleri iptal edip ücreti aynı hesaba iade almıştım. Burasıda iade eder diye düşünüyorum. İade etmeyecek olsa mobil uygulamaya böyle bir seçenek konmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alienbold -- 1 Ağustos 2023; 23:18:55 >
  • alienbold kullanıcısına yanıt
    Ben de dikkat etmemiştim talep olusturdum teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akbankta şöyle bir durum vardı önce poliçenin tahsilatının yapılması bekleniyordu 1-2 gün sonra iptal ediliyordu. Burada zaten direk kesti poliçe ücretini.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.