Şimdi Ara

Gandalf Neden Yenildi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gandalf bu karşılaşmada nasıl yenilir arkadaşlar..Bildiğim kadarıyla bir maiaydı ve sonrandan ak gandalf olarak baya güçlenmişti..Demekki gri gandalf olarak şu sahnede yer alsaydı hepten ayvayı yemişti ?

Şu orta dünya kitaplarını okuyup, yalayıp yutmuş arkadaşlar bizi biraz bilgilendirsin

http://www.youtube.com/watch?v=cGdp5_12zW0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 30 Ağustos 2013; 1:36:47 >

İşlemci Güncellenicek || Anakart Güncellenicek || Gskill Ripjaws 8 GB 1600 Mhz (2x4) Dual Kit DDR3 || Ekran Kartı Güncellenicek || PNY 240 GB SSD CS1311 || XILENCE XP600 600W PSU GAMİNG SERİSİ R3 +80 Plus || Logitech MK345 Q Klavye Kablosuz Mouse Set || Logitech S120 Hoparlör || SAMSUNG 23" S23B350H Full HD Led Monitör
  • Jack Martin kullanıcısına yanıt
    Böyle birşey kitapta bulunmamakta.Kitapta ikisi Minas Trith cümle kapısında karşı karşıya gelirler.Witch King tam saldıracakken Rohan boruları çalar ve geri çekilir.Bununla birlikte Gandalf'ın ak olduktan sonra gücünün arttığı da kesin değildir.

Bu arada Orta Doğu nedir?
  • Ben kitabi okumadim. Ama o bolumu gormustum kitapta. Boyle heyecani arttırıp witch kingi biraz buyuk gosteriyor. Gandalftan degil tAbi anlatimdan gelen yucelik. Sonra birsey oluyor witch king gidiyor. Normalde gandalf balrogu yenmis biri Gri halindeyken. Witch king gelsin balrogla kapissin 2 dk dayanamaz. Ustune ak olunca sarumanin gucune eristi belki de onu gecti. Ve tum maialarin en akilli bilgesi. O kadar tecrübe ile witch kinge diz cokturur. Yuzuksuz sauronla ddövüşr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • orta doğu değil orta dünya gece gece haykırdım

HACETTEPE OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ (MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ) KONUSUNA GİTMEK İÇİN https://forum.donanimhaber.com/hacettepe-universitesi-otomotiv-muhendisligi-makine-muhendisligi-bilgi-10k-25k-arasi-iceri--127501376-11
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oromë

Böyle birşey kitapta bulunmamakta.Kitapta ikisi Minas Trith cümle kapısında karşı karşıya gelirler.Witch King tam saldıracakken Rohan boruları çalar ve geri çekilir.Bununla birlikte Gandalf'ın ak olduktan sonra gücünün arttığı da kesin değildir.

Bu arada Orta Doğu nedir?

Adam doğruyu söylediği herkes gülmüş orta doğu dedi diye..

Ama bilmiyorlarki orta dünya diye betimlenen yerin orta doğuyu teslim ettiğini !

• orta çağ,orta doğu sırada ne var

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

Ben kitabi okumadim. Ama o bolumu gormustum kitapta. Boyle heyecani arttırıp witch kingi biraz buyuk gosteriyor. Gandalftan degil tAbi anlatimdan gelen yucelik. Sonra birsey oluyor witch king gidiyor. Normalde gandalf balrogu yenmis biri Gri halindeyken. Witch king gelsin balrogla kapissin 2 dk dayanamaz. Ustune ak olunca sarumanin gucune eristi belki de onu gecti. Ve tum maialarin en akilli bilgesi. O kadar tecrübe ile witch kinge diz cokturur. Yuzuksuz sauronla ddövüşr

Yanıt veren arkadaşlara teşekkür ederim..

Bu arada ha orta doğu ha orta dünya bunamı takıldınız ??? Soruma cevap veremeyip sırf buna laf çarpanlara bol ego tatminleri dilerim...

İnsanlık hali bir kelimeyi atlamışız...

Ayrıca hocam yorumunuzu çok beğendim haklısınız...Gri gandalf olarak balroga resmen dünyayı dar etti gidiyor wiitch king`in yanında bu duruma düşüyor..Balrog kadim dünyadadan bir iblisti kendi söyledi, bence sauronla bile kafa kafaya çarpışabilirdi..

Yüzüklerin efendisi ile aklıma çok takılan soruılar var acaba kitaplarını okusam, yararı olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 30 Ağustos 2013; 1:36:27 >
    İşlemci Güncellenicek || Anakart Güncellenicek || Gskill Ripjaws 8 GB 1600 Mhz (2x4) Dual Kit DDR3 || Ekran Kartı Güncellenicek || PNY 240 GB SSD CS1311 || XILENCE XP600 600W PSU GAMİNG SERİSİ R3 +80 Plus || Logitech MK345 Q Klavye Kablosuz Mouse Set || Logitech S120 Hoparlör || SAMSUNG 23" S23B350H Full HD Led Monitör

• Witch King Orta Doğu'yu karıştırdı
    Praise the Sun!
  • Ben de merak ettiğim için girdim konuya ama ne kadar gereksiz varsa "orta doğu yazmış puhahaaa" yazmış geçmiş. Düzeltti işte adam. Fikriniz yoksa susun da laf kalabalığı yapmayın. Bilen birisi yazsın okuyalım.

Orijinalden alıntı: Jack Martin

quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

Ben kitabi okumadim. Ama o bolumu gormustum kitapta. Boyle heyecani arttırıp witch kingi biraz buyuk gosteriyor. Gandalftan degil tAbi anlatimdan gelen yucelik. Sonra birsey oluyor witch king gidiyor. Normalde gandalf balrogu yenmis biri Gri halindeyken. Witch king gelsin balrogla kapissin 2 dk dayanamaz. Ustune ak olunca sarumanin gucune eristi belki de onu gecti. Ve tum maialarin en akilli bilgesi. O kadar tecrübe ile witch kinge diz cokturur. Yuzuksuz sauronla ddövüşr

Yanıt veren arkadaşlara teşekkür ederim..

Bu arada ha orta doğu ha orta dünya bunamı takıldınız ??? Soruma cevap veremeyip sırf buna laf çarpanlara bol ego tatminleri dilerim...

İnsanlık hali bir kelimeyi atlamışız...

Ayrıca hocam yorumunuzu çok beğendim haklısınız...Gri gandalf olarak balroga resmen dünyayı dar etti gidiyor wiitch king`in yanında bu duruma düşüyor..Balrog kadim dünyadadan bir iblisti kendi söyledi, bence sauronla bile kafa kafaya çarpışabilirdi..

Yüzüklerin efendisi ile aklıma çok takılan soruılar var acaba kitaplarını okusam, yararı olur mu ?

benimde başıma geldi ona güldüm yanlış anlama

• quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Witch King Orta Doğu'yu karıştırdı

bütün çiçekleri kopartabilirler ama baharın gelişini engelleyemezler.
  • Kitapta böyle bir sahne mevcut mu arkadaşlar ??? Bir arkadaş yok demiş ama pek detaya girmemiş..

Anlamadım forumda lotr hayranı dolu, hadi çözelim şu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

orta çağ,orta doğu sırada ne var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 30 Ağustos 2013; 15:23:13 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.