Şimdi Ara

gamma knife

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu sitede gamma knife olacağını söyleyen arkadaşlar vardı.bende ileri derece okb hastasıyım. İlaç kullanıyorum ama yetmiyor. Bu konuyla ilgili özellikle gamma knife olanların ve konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların yorumlarını önerilerini bekliyorum. Hayat memat meselesi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: lincoln27

Eyvallah kardeş.fakat doktorunun dediği gibiyse gamma knife neden var yada niye yapılır. .Ayrıca bahsettiğin diğer tedavi yöntemleri nedir anlatabilirmisin

Hocam gamma knifea gelene kadar daha çok tedavi yöntemi var. Örnek tmu yani tms yöntemi yan etkisi neredeyse yokk. Neuroformat sa daha ucuz ve tmu yöntemiyle aynı etki. Araştırın biraz. Neurofrmatı herkese yapmıyorlar ama. Örnek bana yapmadılar.

Hastaneyi arayıp bilgi aldım biraz. En kötü ihtimal hastalığın devam eder fonksiyon kaybı bilinç kaybı yada delirme kafayı yeme gibi durumlar olmaz dediler. .

Hocam bizi de bilgilendirir misin? Ben tmu yöntemini deneyeceğim anksiyete ve okb için? Gamma knife fiyatı nedir?
  • Muhtemelen Ocak ayının sonlarına doğru giderim istanbula.. son durumu sizinle paylaşırım. fiyata 7500 lira dediler ama pazarlık payı olur diye düşünüyorum. İyileşme umudu bile parayı pek düşündürmüyor bana. ..sizde yeni gelişmeler olursa paylaşırsanız memnun olurum. ..

Daha Fazla Göster
  • quote:

Muhtemelen Ocak ayının sonlarına doğru giderim istanbula.. son durumu sizinle paylaşırım. fiyata 7500 lira dediler ama pazarlık payı olur diye düşünüyorum. İyileşme umudu bile parayı pek düşündürmüyor bana. ..sizde yeni gelişmeler olursa paylaşırsanız memnun olurum. ..

Tabi ki de. Şu an da tekrardan neuroformatçıları sıkıştırıyorm. Ama bırakın konuşmayı mesajlarıma geri dönüş bile alamıyorum. Yarın tekrar arayacağım. Açıktır inşallah. Olmadı artık gidicem bankadan kredi çekip tmu yaptıracam. Ailem parasında değil aslında ama işte yaptrmıyorlar
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.