Bildirim
gaming mouse alıcam tecrübeli dh vatandaşları yardım edin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Logitech g400s + SteelSeries Qck 200 tl yi geçmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zZzerk
g502 mi neydi yeni bi mouse görmüştüm 200 liraya iniş sizce alınırmı -
Logitech g500s + logitech g240 veya ss qck+
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ops -- 4 Ağustos 2014; 18:13:59 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Turks123
quote:
g502 mi neydi yeni bi mouse görmüştüm 200 liraya iniş sizce alınırmı
Alinir ama ona kaliteli bi mousepad lazim, bütcenizi zorlayip o farenin yanina logitech g240, ss qck+ razer goliathus falan alabilirseniz kesinlikle g502 alin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 0ops
quote:
quote:
Alinir ama ona kaliteli bi mousepad lazim, bütcenizi zorlayip o farenin yanina logitech g240, ss qck+ razer goliathus falan alabilirseniz kesinlikle g502 alin.
hocam çok ayrıntılı oldugu için dandikmiş gibi geliyor bana denedinizmi siz -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 0ops
quote:
quote:
hocam çok ayrıntılı oldugu için dandikmiş gibi geliyor bana denedinizmi siz
G502 kullaniyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kardesim fps ve lol oynuyosun sana razer deathadder 2013 lazim baskasina bakma mouse pad olarak da kesinlikle steelseries qck al
Baska bir sey alma
Neden mi cunku fps oynuyosun ve g502 den se razer deathadder 13 daha iyi bir fps mousesi ve lol icinde bire bir
Ornegin loldeki profosyonel takimlardan counter logic gaming (clg) nin adc si doublelift uzun suredir razer deathadder 2013 kullaniyor
quote:
Orijinalden alıntı: Fubel
Kardesim fps ve lol oynuyosun sana razer deathadder 2013 lazim baskasina bakma mouse pad olarak da kesinlikle steelseries qck al
Baska bir sey alma
Neden mi cunku fps oynuyosun ve g502 den se razer deathadder 13 daha iyi bir fps mousesi ve lol icinde bire bir
Ornegin loldeki profosyonel takimlardan counter logic gaming (clg) nin adc si doublelift uzun suredir razer deathadder 2013 kullaniyor
Fakat neden goliathus veya g240 değilde qck? -
Hocam sizin konuda konusalim
G500s/Ss Rival/G502/G700s/Deathadder/Sensei Raw/Sensei/G602 nasıl birşey istiyorsun bence eline uyanı gidip denemelisin hepsi 200 tl civarı.Mouse paddede markalı almana gerek yok ben ebayden 10$(20tl) ye aldım 60*30 1 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok.
http://www.ebay.com/itm/Unique-60-30cm-Big-Pro-Gaming-Mouse-Pad-Mat-for-PC-Laptop-Computer-/371049651672?pt=US_Mouse_Pads_Wrist_Rests&hash=item5664485dd8
Ben G500s ve bu linkteki mouse padi kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok ellerin biraz büyükse tam eline göre.G700s e ben G500s in kablosuz ve tasarımı değişmişi diyorum özellikleri aynı.G602 biraz daha ergonomiğe kaçıyor yarı gamer gibi.Tasarımınada bakmalısın bence Rival çok hoş duruyor. @Turks123
-
quote:
Baska bir sey alma
peki bu v2 olayı falan ne oluyor? -
Hocam deathadder 2006 da cikan bir fare ilk modeli v2 dir ve bir cok eksigi vardi sonra 3500 u cikardilar en son da 2013 u en iyisi 13 tabiki birde pc bang diye bir modeli var o ise yan tuslari ve yandaki gripileri olmayan dpi si 1800 olan sadce ve kore internet kafalerinde yaygin olan ucuz bir model birde black edition vat o da isiksiz ve gripleei olmayan 3500 dpi si olan model
sonuc 2013
quote:
Hocam deathadder 2006 da cikan bir fare ilk modeli v2 dir ve bir cok eksigi vardi sonra 3500 u cikardilar en son da 2013 u en iyisi 13 tabiki birde pc bang diye bir modeli var o ise yan tuslari ve yandaki gripileri olmayan dpi si 1800 olan sadce ve kore internet kafalerinde yaygin olan ucuz bir model birde black edition vat o da isiksiz ve gripleei olmayan 3500 dpi si olan model
sonuc 2013
hocam bazı yerlerde 150 lira bazı yerlerde 210 lira nasıl oluyo bu iş kazıklanmaktan korkuyorum aklıma yattı deathadder13 senseiyi eledim g502 kaldı bide bu -
Hocam sensei de da13 te g502 den iyi dir git amazondan 120 tl ye al 60$ yani
kardeşim sensei nasıl daha iyi olabiliyor sadece internette yazan özelliklere bakmayın.Bir malzeme kalitesine bakın parmak izi bırakmayan el kaydırıp terletmeyen maddeden üretilmiş g502.sensei de böyle bir madde varda biz mi bilmiyoruz. -
Hic kullamdin mi kardesim sensei?
G502 sisirilmis poh pohlanmis suslenmis abartilmis bir oyun faresi
quote:
G502 sisirilmis poh pohlanmis suslenmis abartilmis bir oyun faresi
cididmisiniz hocam da13 vs senseiyi karsılastırsak hangisi daha iyi olur -
Hocam onlari kardilastirmak zor ama arada fiyat farki var birisi 60$ sensei ise 60€ ve heralde deathadder fps icin daha iyi onu siz kara verin hocam ama sensei den se steelseries yei faresi rival dha iyi diyolar el falan terletmiyomus ve cogu kullanan memnun inter nette bakin karsilastirmlara karar verin da13 mu rival mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- gaming mouse önerisi
- klavye önerisi
- vxe r1 pro max driver
- kablosuz klavye önerisi
- mouse takılma sorunu
- büyük eşit işareti
- küçük eşittir işareti
- çap işareti
- gamepad önerisi
- klavye sesi kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X