Şimdi Ara

Gaming Leptop Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir iki ozellik disinda gerisi pek onemli degil
    ekran 15.6"
    ekran karti gtx960m
    butce 3000 zorlarsan 3300-3400
    cikar
    bide gtx950m ole gtx960m cok fark varmi
    Lol csgo gibi oyunlarda kac fps fark yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC447FCDF -- 21 Mayıs 2015; 22:13:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• performans istiyorsan monster abra a7 lere bak ssd ekle al ama 3000 i aşabilir ekran kartina bagli ama 950 gtx liyi ssd ile 3000 e bulursun yok alamam diosanhttp://www.victor.com.tr/Configurator.aspx burdan laptoplara gir 860 gtx lik var ssd ile felan 2700 mu ne geliyordu .

• ayni ozelliklerden bende bakiyorumda bakmakla kaliyorum sadece hayali işte yoksa param felan yok olcagindanda deil 2 aydir arastiriyorum oylesine belki olur bişiler diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Botres Tr

bir iki ozellik disinda gerisi pek onemli degil
    ekran 17.3"
    ekran karti gtx960m
    butce 3000 zorlarsan 3500-3600
    cikar
    bide gtx950m ole gtx960m cok fark varmi
    Lol csgo gibi oyunlarda kac fps fark yapar

http://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html?opf=p2680,p2804,p354 burdan inceleyebilirsin. başka türlü bu fiyata ancak 950m alabilirsin. 960m çok pahalı. arada ortalam 15 fps oynar bu arada.

• son dakika karari ile 15.6 inch almaya karar verdim 3000 tl.yi cok asmayan tavsiyeleriniz bekliyorum ( msi lar genelde gtx950

• aynen hocam bu fiyata 950m alınabiliyo anca. özellikle istedeğiniz bi marka yoksa moonstarlara bakmanızda fayda var.@Botres Tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 21 Mayıs 2015; 22:16:11 >
  • asus rog serisini öneririm gerçekten sorunsuz 5yıl kullanabilecene eminim, öte yandan monsterlarda ilk1 ay çok başın agrıcana eminim adaptor yanıcak ekran hata vericek vs..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gaming Laptop Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.